Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Одещині до міськради тепер пропускають тільки COVID-вакцинованих

У міськраді міста Балта Одеської області без довідки від сімейного лікаря про вакцинацію або про одужання від COVID-19 неможливо отримати жодної довідки. Міська рада вирішила не приймати невакцинованих громадян.

Ще з 1 серпня в Балтській об'єднаній територіальній громаді перестали пускати невакцинованих людей в приміщення мерії та старостинських округів. Жителі громади розповіли, що без довідки від сімейного лікаря про вакцинацію або про перенесення хвороби неможливо отримати жодної довідки, повідомляє Думская.

Обмеження ввели протоколом засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації, яке відбулося 6 липня. Однак відповідних розпоряджень від мера або головного санлікаря або рішень міськради або виконкому немає.

Видання стверджує, що комісії з ТЕБ та НС при радах різних рівнів – це дорадчі органи і їхні протокольні рішення не є нормативно-правовими актами, а значить, не можуть застосовуватися для регулювання конституційних прав громадян.

"Іншими словами, заборона на відвідування адміністративних приміщень та видачу довідок й інших документів неприщепленим громадянам – незаконний, а чиновники, що його встановили, сильно перевищили свої повноваження", – йдеться в повідомленні.

Наші інтереси: 

Розуміти, що це виглядає вже як тривожний дзвіночок. Не допустити сегрегації за ознакою ковідовакцинації. Ставити на місце, поки не пізно, особливо упоротих ковідовакцинаторів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Список психопатів поповнюється новими пацієнтами.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Список психопатів поповнюється новими пацієнтами.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

У документі йдеться про те, щоб забезпечити електронними послугами громадян, які не можуть з'явитися особисто. Як на мене, це мало б вирішити проблему, але як це реалізують на практиці - ще треба подивитися.
Електронні послуги спрощують життя там, де не хочеться стояти в чергах і спілкуватися з людьми, що настроєні на частоту страждань. Такий настрій небезпечніший за будь-який вірус.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось і промовиста та важлива причина причина переобрати позачергово міську раду, яка таке припускає...Але, більшість людей, нажаль, дурні та брехливі боягузи, тобто, хобіти, нашею мовою...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!