Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинаціям від COVID-19 в США чинять опір 93 млн американців

Категорія:

Д-р Ентоні Фаучі повідомив, що вакцинація від COVID-19 в Сполучених Штатах стикається з опором майже 93 млн осіб, які не хочуть вакцинуватися. Фаучі, директор Національного інституту алергії та інфекційних захворювань, сказав, що влада США вирішила звернутися до впливових осіб в соціальних мережах.

21080701.jpg

Д-р Фаучі. Фото: Al Drago / Pool / Getty Images

«Нам потрібні довірені посланці: священнослужителі, сімейні лікарі, люди, яким довіряють, і члени (спільноти), якими захоплюються, спортивні діячі», – сказав він і зазначив, що влада США звертається до «реп-груп» і впливових осіб в Instagram, які «взаємодіють з молодими людьми», оскільки тільки 40% молодих американців були вакциновані проти COVID-19, пише Велика епоха.

 Фаучі стверджував, що щось, що він назвав «політичним розколом», є причиною нерішучості щодо вакцинації в «червоних штатах» – у Флориді та Техасі.

Він також заявив, що жителі обох штатів «не довіряють вакцині» і «не хочуть, щоб їм вказували, що робити».

Попри це, Фаучі зазначив, що Сполученим Штатам вдалося вакцинувати мільйони людей через центри масової вакцинації, такі як спортивні стадіони та автостоянки.

За його словами, влада звернулася до аптек. «У нас є 40 тисяч аптек, в які ми поставили вакцини, можна просто прийти та зробити вакцинацію».

Фаучі з'ясував, чому влада неохоче санкціонує вакцини проти COVID-19, що не були «повністю схвалені та ліцензовані» Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA).

«Влада на місцевому рівні не наважується ввести обов'язкову вакцинацію, бо боїться юридичних наслідків: якщо у них немає ліцензованої вакцини, хтось може подати в суд за спробу примусу, так би мовити», – сказав він.

«Після того, як ви отримаєте повну апробацію вакцини, з'являться університети та коледжі, які скажуть: "Якщо ви хочете вступити в наш заклад, ви повинні пройти вакцинацію". Це охопить значну частину молодих людей».

Фаучи заявив, що дітей також потрібно вакцинувати, інакше вони будуть поширювати вірус.

Однак винахідник технології вакцини мРНК Роберт Мелоун стверджує, що співвідношення ризику і користі вакцини для дітей «не дуже добре».

Доктор Мелоун сказав в програмі «Лідери американської думки» The Epoch Times, що підлітки мають дуже і дуже низьку ймовірність захворювання або смерті від COVID у порівнянні з літніми людьми.

Він закликав людей витратити час на дослідження, перш ніж приймати рішення.

"Вам вирішувати. Це ваше тіло. Ваш вибір. Я наполегливо рекомендую вам знайти час, щоб отримати інформацію, зробити все, що в ваших силах, а потім прийняти рішення, яке, на вашу думку, підходить саме вам", – сказав Мелоун.

Вакцини від COVID-19 зараз недоступні для дітей молодше 12 років в США. Однак в червні Pfizer заявив, що починає тестування своєї мРНК-вакцини на більшій групі дітей у віці до 12 років після вибору нижчої дози вакцини на більш ранній стадії випробування.

Головний хірург США Вівек Мурті недавно сказав у подкасті, що, на його думку, вакцина від COVID-19 для дітей молодше 12 років, швидше за все, отримає дозвіл на екстрене використання протягом наступного навчального року.

Наші інтереси: 

Стежити за психопатами, щоб уберегти дітей від їхніх злодіянь.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Це той доктор, який ходив у двох масках :)

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Це той доктор, який ходив у двох масках :)

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Те, що у Євангелії зветься "не сотвори собі кумира", зараз носить назву "інфлюенс-маркетинг".

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Цитата:
вакцина від COVID-19 для дітей молодше 12 років, швидше за все, отримає дозвіл на екстрене використання протягом наступного навчального року.

Що значить екстрене використання? Невже є таке захворювання, у гострій стадії якого можна "екстрено" вакцинуватися?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Від чого вони взагалі вакцинують? Вірус ковід не виділений з людини, його немає. А по ночах у містах розприскують невідому хімію, щоб люди хворіли. Ось і вся пландемія.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Радіймо, Андрію Гарасе!
На чому базується Твоє твердження, що "Вірус ковід не виділений з людини, його немає."?
Це важливо для підкріпленої аргументації подібних тверджень.
Та й не таке воно й Твоє, це твердження... Підозрюю, що Ти слідом за іншими повторюєш, те, що Тобі сподобалося і видалося достовірним. До слова, мені також )). Та, наприклад, на моє запитання чи є у говоруна наукова публікація, що підтверджувала б виділений Ковід-вірус мене відіслали на ось цей сайт https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/virus/vssi/#/virus?SeqType_s=Nucleotide&VirusLineage_ss=Severe%20acute%20respiratory%20syndrome%20coronavirus%202%20(SARS-CoV-2),%20taxid:2697049

Я б і радий перевірити достовірність сказаного тим говоруном, але, на жаль, мало орієнтуюся в цій специфічній темі.
То ж, все таки, який маємо доказ відсутності виділеного ковід-вірусу?

Андрій Гарас каже:
Від чого вони взагалі вакцинують? Вірус ковід не виділений з людини, його немає. А по ночах у містах розприскують невідому хімію, щоб люди хворіли. Ось і вся пландемія.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)