Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Паніка в стані демократів. Байден не може захистити власну «легітимність»

Категорія:

Спецтема:

Джо Байден терміново прилетів у Філадельфію, намагаючись запобігти аудиту виборів 2020 у Пенсільванії. Це виглядало жалюгідно, попри спеціально підібрану «скандуючу групу», що мала зображати «народне схвалення».

Ми знаємо, що зараз триває безпрецедентно глибокий аудит виборів 2020 в окрузі Марікопа в штаті Аризона. Результати буде оголошено пізніше, можливо одночасно з якимось іншим штатом. Але з непрямої інформації стає ясно, що результати можуть повністю змінити картину голосування у штаті в листопаді 2020, а відтак голоси виборщиків «за Байдена» від штату Аризона будуть нелегітимними.

У штаті Джорджія теж йде свій аудит в окрузі Фултон. Там пішли теж на безпрецедентний крок. Скани (електронні копії) 147 тисяч бюлетенів виклали у вільний доступ в інтернет, щоб кожен бажаючий міг самостійно перерахувати бюлетені, подивитися, чи не зустрічаються два і більше однакових (бо є підозра, що деякі бюлетені навмисно сканували по кілька разів), порівняти результати з «офіційними цифрами».

На пресконференції 13 липня Гарланд  Фаворіто (Garland Favorito), співзасновник громадської організації «Voters organized for Trusted Election Results in Georgia» заявив, що вже на цьому етапі перевірки виявлено багато «помилок», коли не збігалися цифри. Наприклад, у партії, де знаходилися 59 бюлетенів за Байдена та 42 за Трампа – у супровідному документі вказано: 100 за Байдена, 0 за Трампа. В іншому випадку в партії, де 554 за Джо Байдена, 140 за Дональда Трампа та 11 за Йо Йоргенсена вказано: 850 за Байдена, 0 за Трампа, 0 за Йоргенсена.

Схоже, що і в Аризоні, і в Джорджії внаслідок аудиту результати виборів буде повністю переглянуто. А ще в деяких штатах місцеві республіканці вимагають провести таку саму ретельну перевірку. Ближче всіх до цього підійшла Пенсільванія, де сенатор Дуг Мастріано (Doug Mastriano) запросив повний аудит (за зразком аризонського) округів Філадельфія, Йорк та Тіоґа.

Тож не дивно, що Байден терміново прибув у Філадельфію, намагаючись хоч щось зробити, щоб запобігти аудитові.

У своєму виступі у Філадельфії Джо Баден намагався переконати всіх, що він виграв вибори чесно і законно. Казав, що треба вміти приймати поразку і готуватися до наступних виборів. Брехав про судові рішення. Поясню в чому брехня. Байден стверджував, що Верховний Суд США двічі ухвалив рішення визнати вибори 2020. Але це неправда: Верховний Суд США взагалі відмовився розглядати будь-які позови про вибори 2020, тому їх не розглядав, відтак жодних ухвал з цього приводу не було.

«В Америці, якщо ти програєш, ти приймаєш результати. Ви дотримуєтесь Конституції. Спробуйте ще раз. Не треба називати факти «фальшивими» і намагатися збити американський експеримент лише тому, що ви нещасні. Це не державна мудрість» – торочив Байден.

А чому ж сам Джо Байден не слідував оцим своїм порадам у січні 2017 року, коли всіляко намагався не допустити приходу в Білий Дім Дональда Трампа, який переміг на виборах?

Взагалі, невідомо, хто із радників підказав Бадену поїхати до Пенсильванії, але виглядало це жалюгідно, попри спеціально підібрану «скандуючу групу», що мала зображати «народне схвалення».

Схоже, що рух за проведення аудиту виборів у США набирає обертів, і слідом за Аризоною та Джорджією незабаром до аудиту вдадуться й деякі інші штати.

А тим часом опитування Rasmussen виявило, що 55% американців підтримують ідею проведення аудиту.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Фальсифікатори мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Боже, в якому брехливому світі ми живемо! І чому наші мейнстримні ЗМІ про це не повідомляють?

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Боже, в якому брехливому світі ми живемо! І чому наші мейнстримні ЗМІ про це не повідомляють?

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Бо, вони такі ж брехливі...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

"Взагалі, невідомо, хто із радників підказав Бадену поїхати до Пенсильванії, але виглядало це жалюгідно, попри спеціально підібрану «скандуючу групу», що мала зображати «народне схвалення»." - Може, цей радник є прихованим Трампістом?:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!