Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у червні 2021: Простір волі, Добра Новина, стіл-свастика і теологічна конференція НО

Перебіг поточної кризи підтверджує прогноз, що формування нової цивілізації почнеться з народження Аріянської Вільної Церкви. Відтак наше першочергове завдання – завершення очищення Доброї Новини та її популяризація серед потенційних прихильників.

210618-tvorymo.jpg

Радіймо, друзі!
Радіймо, друзі!

Протягом минулого року ми вийшли на суттєво вищий рівень розуміння ситуації і значно підвищили ефективність нашої роботи. Цьому дуже допомогла Молитва за Трампа. Згадана молитва насправді є молитвою за Білу расу і за подолання нею власної кризи. Механізм дії цієї молитви основується на тому, що егрегор Білої раси (а він дуже потужний) допомагає тим, хто допомагає егрегору.

Ми з Олександром Філатовичем відстежуємо дію цієї молитви з середини листопада 2020 року. Якщо стисло, то вона активізує перший, четвертий і п’ятий енергетичні центри (чакри). Перший центр працює на загальне посилення біологічної життєспроможності, а четвертий і п’ятий – на посилення імунітету й омолодження організму. Перші результати дії Молитви за Трампа ми обговорили з Оксаною Білозір на відеоканалі Гартленд.

З цією молитвою я пов’язую виразне поліпшення навколишніх подій – і в особистому житті, і в житті всієї нашої спільноти. Це означає, що Молитва за Трампа підносить спільноту Народного Оглядача у вищий простір подій.

На мою думку, ми вже перебуваємо на початковому рівні Простору волі. Принаймні, з Простору пригод ми вже вийшли, тож можемо спокійно ставити цілі та їх досягати без опору навколишньої системи. Але працювати треба інтенсивно, відкинувши все необов’язкове і зосередившись на головному.

Про наше піднесення на вищий енергетичний рівень (вищий рівень вібрацій) свідчить і те, що відбувся суттєвий прорив у розумінні Доброї Новини. Про це читайте серію статей, позначену тегом «Пшениця без куколю – 2022».

Зверніть увагу на те, як чітко працює нумерологія років, яка відповідає змісту цифрон Живого Слова: 21 – «осмислення, усвідомлення, повна корекція», 22 – «новий день, зоря світанку, життя преображається».  

У кожному просторі подій свої правила ефективної діяльності. З літа цього року ми переходимо до правил Простору волі. Одним з проявів нової підходу є те, що ми перестаємо прив’язувати наші конференції до таких астрономічних подій як рівнодення і сонцестояння. Відтепер нашими діями керуватимуть не «зірки та планети», а ми самі. Це означає, що конференції проводимо під конкретну мету і лише тоді, коли визріла ситуація.

Нині визріває потреба провести конференцію, присвячену Добрій Новині. Це означає, що протягом кількох місяців ми проведемо теологічну конференцію – ймовірно, у серпні–вересні цього року.

Для підготовки цієї конференції прошу активніше коментувати статті, присвячені Добрій Новині. Це допоможе спільними зусиллями окреслити коло учасників конференції і краще все спланувати.

У справі дослідження Доброї Новини, протягом червня маємо розглянути такі теми:

  • За які заслуги Понтія Пилата проголосили святим?
  • Головний інструментарій перемоги, про який нас навчає Добра Новина.
  • Кому призначена Добра Новина.

Триває розвиток функціоналу нашого сайту. Серед іншого, запустили можливість рекламувати обрані статті на всіх сторінках сайту. Триває робота над власним лічильником перегляду статей, щоб відстежувати відвідуваність сторінок НО в реальному режимі. Нинішній лічильник від Google працює з великою затримкою.   

Обговорюємо суспільний запит на виробництво столів у вигляді свастики – таких, як у нас на відеоканалі: Гартленд – стіл-свастика українського відродження.

У червні буде багато озвучених статей і багато нового на відеоканалі «Гартленд». Зверніть увагу на інші наші ресурси:

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
        Підтримую!
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

РаДіємо!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

РаДіємо!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чудово!!!

Стежу і співдію, стільки, скільки дозволяє моя підготовка близького повернення до нашого Гартленду...

І цікаво, що воно якось співпадає з піднесенням у Простір Волі нашої Духовної Громади ♥️☀️:)))

Творець Усесвіту справді мудрий і добрий !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Зірко, РаДіймо!
Ти чудова! На фоні того, що більшість намагається виїхати з України, Ти - ся повертаєш!!! Щасти Тобі!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Арсене, але для мене це "звичне" (вперше переїхала на Батьківщину 1996 року, за Кучми).

Дуже вже хочу назад додому!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !