Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Демократи ніяк не можуть переконати американців, що «вибори були чесні»

Категорія:

Спецтема:

Як свідчить опитування Monmouth University Poll, кількість тих, хто вважає вибори 2020 року сфальсифікованими, не зменшується. Третина американців переконана, що їх намагаються обдурити. А що буде, коли стануть відомі офіційні дані аудитів, які зараз тривають?!

У понеділок, 21 червня, були опубліковані дані соціологічного опитування Monmouth University Poll. Опитування стосувалося різних аспектів виборів, зокрема з’ясовувалося ставлення американців до змін у виборчому законодавстві, ставлення до голосування поштою, необхідність наявності посвідчення особи з фотографією тощо. Мене у цьому опитуванні зацікавили запитання про вибори у листопаді 2020 року та про ставлення до діючої адміністрації США.

Як ви пам’ятаєте, я вже посилався на дані опитування соціологічної служби Rasmussen у квітні цього року, яке показало, що 51% американців допускають, що на виборах 2020 року були фальсифікації. Тут треба стежити за нюансами: «it is likely» (тобто «імовірно») – це значить, що в ці 51% входять і ті, хто впевнений в тому, що були фальсифікації, і ті, хто майже впевнений, і ті, хто підозрює, що були фальсифікації – бо неможливо нічим іншим пояснити чисельні математичні «дива» на виборах.

А от в опитуванні Monmouth University Poll, про яке я сьогодні хочу розказати, питання стоїть руба: «Do you believe Joe Biden won the 2020 election fair and square, or do you believe that he only won it due to voter fraud» - Ви вірите в те, що Джо Байден виграв вибори 2020 чесно чи ви вірите, що він переміг тільки завдяки фальсифікаціям?

І тут результат просто вбивчий. 32% американців вважають, що Байден виграв тільки завдяки фальсифікаціям.

Також треба звернути увагу і на такий нюанс. Monmouth University Poll порушував це питання в листопаді 2020, у січні, березні та тепер червні 2021 року. І всі чотири опитування дають стабільно 32%.

Тобто: Адміністрація Байдена-Гарріс вже 5 місяців у Білому домі; Дональда Трампа вилучено зі всіх провідних соціальних мереж; йому перекрито доступ до майже всіх більш-менш поширених телеканалів; продемократівські телеканали постійно як мантру повторюють, що «вибори були чесними, і нема жодних фактів фальсифікацій»; у фейсбуці, твіттері, ютубі блокують повідомлення про імовірні фальсифікації на виборах – але попри все це кількість тих, хто «вірить, що Байден виграв тільки завдяки фальсифікаціям» не зменшується. А що буде, коли стануть відомі офіційні дані аудитів, які зараз тривають?!

Зверну увагу на ще один момент: найвищий процент тих, хто вірить у фальсифікації – у віковій групі 35-54 роки. Тобто серед найбільш працездатного населення.

Ще цікаве запитання з цього опитування: Now that Biden is in office do you feel it is time to move on or will you never accept Biden as president – Тепер, коли Байден вже на посаді («в офісі»), як ви вважаєте: чи треба рухатися далі (тобто: все залишити у минулому і рухатися в майбутнє в нових умовах) чи ви ніколи не сприймете Байдена як Президента?

Це питання ставилося у січні, березні та червні. І ось результат:

«Я ніколи не сприйму Байдена як Президента»: у січні 10%, у березні 12%, у червні 14%.

Ті ж, хто вважає, що треба все забути та йти далі в майбутнє, склали у січні 20%, у березні 17%, у червні 16%.

Динаміка процесу видна неозброєним оком.

Решта опитаних не долучилися до жодної з цих полярних груп, і їх думки знаходяться десь посередині.

Тобто, що ми бачимо: всупереч усім пропагандистським зусиллям демократів, вони не можуть переконати американців у тому, що вибори були чесними. Третина населення переконана (не просто «допускає», а саме «переконана») в тому, що були фальсифікації. Кількість тих, хто пропонує «все забути» стабільно зменшується, натомість зростає кількість тих, хто не просто незадоволений Президентом Байденом, а взагалі відмовляється вважати його Президентом.

Ну і на закінчення нагадаю про сайт FiveThirtyEight, що публікує рейтинги різних соціологічних служб, які розраховуються шляхом аналізу історичної точності опитувань кожної соціологічної служби та аналізу її методології. В  цьому рейтингу Monmouth UniversityPoll має оцінку A. Для тих, хто звик до радянської 5-бальної системи оцінок, це означає "п'ятірка". У сучасній 12-бальній системі це 11-12 балів. Rasmussen на поточний момент має оцінку B. Тобто "четвірку", або 8-9 балів у 12-бальній системі. У Rasmussen нещодавно сталася якась халепа, тож його рейтинг впав аж на 1,5 бали. Ще пару місяців тому Rasmussen мав оцінку A+, тобто найвищий бал.

Наші інтереси: 

Можна скільки завгодно брехати, що "вибори пройшли чесно", але без ретельного аудиту цим побрехенькам нема віри.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

“Trump Won”РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

“Trump Won”РаДіє

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Вчора Укрінформ опублікував статтю зі зневажливою назвою «Украдена перемога» досі не дає спокою третині американців. Але правди ніде діти. Вони визнають: "В історії Сполучених Штатів таке спостерігається вперше: третина американців не вірить у результати минулорічних президентських виборів, вважаючи, що Джо Байден став президентом завдяки фальсифікаціям та шахрайству. Частка недовірливих американців залишається стабільною протягом усіх восьми місяців, відколи стало відомо про перемогу Байдена та поразку Трампа", але намагаються обілити Байдена і демократів.

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Цікаво. Хоча стаття наскрізь продемократівська, але раніше українські ЗМІ взагалі замовчували цю тему. А тепер інформація про те, що щось неладне з результатами виборів 2020, вийшла у світ. Можна і далі лаяти Трампа і обілювати Байдена - але тепер українці знатимуть, що все ж такі там "щось не те". А в самих США теж можна скільки завгодно казати про "перемогу" Байдена, але без залізних доказів того, що фальсифікацій не було - переконати американців буде неможливо. А таких "залізних доказів" просто немає. Тим більше, коли робиться все, щоб не допустити ретельних перевірок виборів.

Творю, отже існую.