Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Доктор Ронні Джексон закликає Байдена негайно пройти когнітивний тест для оцінки “психічних розладів”

Категорія:

Його лист до адміністрації Президента підписали ще 13 конгресменів. Прецедент уже був. У 2018 році, коли демократівські ЗМІ намагалися переконати всіх у слабкому розумі Дональда Трампа, він пройшов  тест і набрав 30 балів із 30 можливих.

20210618ronnyjackson.jpg

Доктор Ронні Джексон (Photo by Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images)

Доктор Ронні Джексон (Dr. Ronny Jackson) закликав Президента Джо Байдена негайно пройти когнітивний тест, щоб довести американській громадськості, що головнокомандувач має нормальні розумові здібності.

За словами доктора Джексона, дивні і неоднозначні виступи Джо Байдена цього тижня під час зустрічей з іноземними лідерами викликають занепокоєння. Складається враження , що «він фізично та розумово зараз не здатний бути нашим Президентом».

Республіканець Ронні Джексон в минулому військовий лікар, контр-адмірал ВМС США, у 2006-2018 рр. був лікарем Білого дому. На останніх виборах його обрано до Палати представників  від Техасу. В Конгресі він є членом комітету з міжнародних відношень. Його лист адресований Президенту Байдену, лікарю Білого дому та доктору Ентоні Фаучі (Dr. Anthony Fauci). Окрім доктора Джексона лист підписали ще 13 конгресменів.

У своєму листі доктор Джексон висловлює стурбованість когнітивним станом Президента, цитує кілька прикладів потенційних провалів пам'яті, в тому числі як Байден забув ім'я свого міністра оборони тощо.

«На жаль, ваш розумовий занепад та забудькуватість стали більш очевидними за останні 18 місяців».

«Ми закликаємо вас наслідувати приклад, поданий президентом Трампом, якомога швидше пройти когнітивний тест і негайно надати американському народу доступ до результатів».

І подібний прецедент вже був. У 2018 році, коли демократівські ЗМІ намагалися переконати всіх у слабкому розумі Дональда Трампа – 45-й Президент пройшов Монреальський когнітивний тест (Montreal Cognitive Assessment – MOCA) і набрав 30 балів із 30 можливих.

Тепер вже республіканці закликають Байдена пройти такий самий тест, тому що американський народ має право бути впевненим у здатності свого Президента виконувати свої обов’язки.

«Враховуючи прецедент і явні психічні розлади Байдена, я вважаю, що настав час і йому пройти когнітивний тест», – сказав Джексон журналістам.

Разом з доктором Джесоном лист підписали ще 13 конгресменів-республіканців:

  • Боб Гіббс (Bob Gibbs, Огайо)
  • Джефф Дункан (Jeff Duncan, Південна Кароліна)
  • Енді Гарріс (Andy Harris, Меріленд)
  • Брайан Бебін (Brian Babin, Техас)
  • Джоді Гайс (Jody Hice, Джорджія)
  • Клаудія Тенні (Claudia Tenney, Нью-Йорк)
  • Грегорі Стюб (Gregory Steube, Флорида)
  • Том Тіффані (Tom Tiffany, Вісконсін)
  • Кет Каммак (Kat Cammack, Флорида)
  • Джері Карл (Jerry Carl, Алабама)
  • Пет Фаллон (Pat Fallon, Техас)
  • Діана Харшбаргер (Diana Harshbarger, Теннессі)
  • Бет Ван Дюйн (Beth Van Duyne, Техас)

 

 

Ще під час минулорічних виборів у США я висловлював здивування вибором кандидата в Президенти від Демократичної партії. На роль кандидата претендували Джо Байден (77 років), Берні Сандерс (79 років), Елізабет Воррен (71 рік), Майкл Блумберг (78 років). Майже ровесники. При тому всі у здоровому глузді, і тільки Джо Байден вже тоді викликав підозру, що у нього не все гаразд з головою. Але Демократична партія висунула саме його.

Така ситуація є зручною для зовнішнього маніпулювання людиною на відповідальній посаді. Коли людина стає занадто залежною від свого оточення.

Це чимось нагадує ситуацію з Франкліном Рузвельтом, який був дуже хворим, але в ті часи американське суспільство про це не знало. Оточення Франкліна вдалося нашпигувати прорадянськими агентами впливу. Оскільки Франклін був важко хворим, то чимало речей він взагалі не відстежував, а просто віддав своєму оточенню. І багато чого робилося від його ім’я, але без його відома. Після його смерті Гаррі Трумен почав розбиратися, що ж відбувається – і був просто вражений масштабами діяльності агентів впливу. Масштаб був такий, що Трумен побоявся відкрити цей масштаб американському суспільству, щоб не викликати великої кризи. Тому він просто тихо позвільняв і прибрав від доступу до управління прорадянських агентів.

Цікаво, а хто саме ухвалював рішення обрати із всіх потенційних кандидатів у Президенти саме Байдена? І хто саме «підказує» Бадену доволі дивні законодавчі ініціативи?

Між іншим, ще на початку правління Байдена кілька конгресменів-демократів запропонували «розділити відповідальність за ядерну кнопку», або якщо сказати прямо – забрати її від Джо. Про всяк випадок.

Наші інтереси: 

Якщо потужною країною керує людина з сумнівними когнітивними здібностями – це небезпека і для країни, і для світу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Джо Байдена обрали ті, хто конче зацікавлений в тих речах, які йдуть від його імені. А, справжні провідникі цього, народу США яввно не сподобаються!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Джо Байдена обрали ті, хто конче зацікавлений в тих речах, які йдуть від його імені. А, справжні провідникі цього, народу США яввно не сподобаються!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Отож : "Цікаво, а хто саме ухвалював рішення обрати із всіх потенційних кандидатів у Президенти саме Байдена? І хто саме «підказує» Бадену доволі дивні законодавчі ініціативи?"

В разі, коли Байден змусить піти, хто може перебрати керівництво США ?

Чи віце-президент(ка), чи президент Трамп ?

Оскільки це була груба помилка ДЕМпартії обирати немічного... !?

Тим більше, що вибори можуть визнати вкрадені від республіканців... ?

І що після погіршення ситуації в Америці за нового "президентства" симпатії до Трампа ростуть... ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !