Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Заборона білих журналістів. Мер Чікаго тепер даватиме інтерв'ю тільки чорним та кольоровим журналістам

Лорі Лайтфут, мер американського міста Чикаго, оголосила, що не буде давати жодних інтерв’ю білим журналістам. І це — не жарт, і вона — не божевільна. Вона вважає, що відкрита дискримінація білих журналістів є “протестом проти відсутності різноманітності серед журналістів”. 

photo2021-06-1311-42-06.jpg

Лорі Лайтфут

Мер Чикаго Лорі Лайтфут, перша чорна жінка і відверта лесбіянка, обрана керувати Чикаго, підтвердила цей крок після того, як представники місцевої преси повідомили у Twitter, що їм відмовляють в інтерв'ю через їхній кольор шкіри, пише New York Post.

На цей факт звернула увагу Zentropa Ukraine.

"Красуню на фотографії звати Лорі Лайтфут. І хоча ви скоріше за все про неї не чули, насправді весь світ мав про неї знати", —  йдеться на їхньому Телеграм каналі. Також подається пряма мова мерши:

“Як афро-американка я протягом всього свого дорослого життя боролася за різноманітність та інклюзивність у всіх сферах, в яких я працювала. І з першого ж дня на посаді, я помітила, що серед журналістів у цьому місті — майже одні білі чоловіки. Талановиті, звісно. Але все ж білі. Наразі відбувається історичне усвідомлення того, наскільки шкідливим є расизм. В бізнесі та освітній галузі активно почали з цим боротися, втім, я не бачу такої ж боротьби серед журналістів. І саме тому я найближчим часом віддаватиму перевагу кольоровим журналістам”.

Заборона на білих діятиме лише тимчасово: протягом наступних кількох місяців. Але ідея Лайтфут не викликала якогось особливого ажіотажу у США.

Один білий журналіст подав на неї у суд через дискримінацію після того, як йому відмовили в інтерв'ю через колір своєї шкіри. Лідер Республіканської партії штату звинуватив Лайтфут у тому, що та “розділяє американців”. 

Дуже цікаво що з усіх політичних діячів, лише один мав сміливість звинуватити Лайтфут у расизмі, — це Тулсі Габбард, яка до 2021 була конгресменом та кандидатом у президенти від демократів (щоправда, серед демократів-конгресменів ця дама викликає дуже багато ненависті). Вона закликала мера піти у відставку за “відкритий та явний расизм проти білих людей”. 

Зайве казати, що, якби хтось так само відмовився від інтерв’ю з чорними журналістами, весь світ протестував би проти расизму.

Як би то не було, у словах Лайтфут простежується цікава тенденція: “різноманітність” асоціюється саме з “меншою кількістю білих”. І це слід пам’ятати, коли ми чуємо подібні слова в Україні.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ми живемо в часи перевертання з ніг на голову всього. Глобалісти нав'язують нам свої "цінності", переходячи межі здорового глузду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Незабаром маятник таки хитнеться у зворотній бік. На найближче століття. А точніше, з дна почне підійматися нагору - до природніх цінностей.

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Незабаром маятник таки хитнеться у зворотній бік. На найближче століття. А точніше, з дна почне підійматися нагору - до природніх цінностей.

Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Врешті-решт, є відомий жарт, що чорні краще бігають, зате білі краще стріляють.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що у цієї жінки-лесбіянки дружина - біла. Тому гострих на язик журналістів дуже цікавить: а на питання своє дружини Лорі теж не відповідає, тому що та біла?

Творю, отже існую.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Але, ж її дружина не буде публікувати ніде її відповіді. Тож тут все добре!:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

афро-американець-це ілон маск.вона-чорне чудовисько.радіє

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Але, ж розділення чорних та білих - це дуже добре! І, тут найкраще те, що апартеїд встановлюють самі негри! Тому це не викликає жодного спротиву! Як то кажуть, sic!!!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, вона дійно є настільки красивою, що як побачиш її у ві сні, то холодний піт та швидке прокидання гарантовані! Здається, в неї дуже добра зовнішність для зйомок у фільмах жахів без гриму! То, мені цікаво, наскільки ж любить гроші її дружина? На що вона ще згодна піти заради них?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!