Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Канада не буде вакцинувати населення вакциною Johnson and Johnson: 300 000 доз викинуть

Світ:

Причиною відмови від вакцини назвали побоювання з приводу виробництва вакцини в американській лабораторії. Вакцина наче була "забруднена компонентами іншої вакцини" під час виробництва. Закуплені у квітні 300 тисяч доз викинуть.

21040902.jpg

Фото: Rogelio V. Solis, AP

"Через стурбованість з приводу лікарської речовини, розробленої на підприємстві Emerging BioSolutions в Балтіморі, штат Меріленд, Міністерство охорони здоров'я Канади не поширюватиме отримані інвентарні запаси з метою захисту здоров'я і безпеки канадців і канадських жінок", - заявили в Міністерстві охорони здоров'я, повідомляє РБК, яке посилається на Le Figaro.

Там стверджують, що вакцина була "забруднена компонентами іншої вакцини" під час виробництва, і після дослідження флаконів Міністерство охорони здоров'я Канади не змогло зробити висновок, що вони відповідають канадським стандартам. Також там заявили, що делегація проінспектує завод в Меріленді про інцидент цього літа, і Канада не прийме до цього моменту ніяких нових поставок вакцин з цього заводу.

Також відомо, що органи охорони здоров'я США оголосили про необхідність викинути кілька партій вакцин Johnson & Johnson, вироблених на цьому заводі в Балтіморі.

Додамо, що крім вакцини Johnson & Johnson в Канаді використовують вакцини Pfizer-BioNTech, Moderna та AstraZeneca. При цьому в країні вже 64% населення вакциновані однією дозою, що є одним з кращих показників у світі.

Нагадаємо, що у Євросоюзі також відмовилися від вакцини Johnson & Johnson. Там відмовилися від закупівлі 100 млн доз.

Раніше повідомлялося, що американці також не хочуть вакцинуватися цією вакциною.

Наші інтереси: 

Розуміти, що йде війна фарма гігантів. Кожен хоче втюхати урядам країн свою отруту.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А така зручна була вакцина: вкололи - і пішов, без усякої "ревакцинації".
З іншого боку - як вакцину забруднити компонентами іншої? Уявляю, який там потужний процес виробництва, що трапляються такі казуси!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А така зручна була вакцина: вкололи - і пішов, без усякої "ревакцинації".
З іншого боку - як вакцину забруднити компонентами іншої? Уявляю, який там потужний процес виробництва, що трапляються такі казуси!

Поки дихаю - сподіваюсь!