Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Заборона білих журналістів. Мер Чікаго тепер даватиме інтерв'ю тільки чорним та кольоровим журналістам

Лорі Лайтфут, мер американського міста Чикаго, оголосила, що не буде давати жодних інтерв’ю білим журналістам. І це — не жарт, і вона — не божевільна. Вона вважає, що відкрита дискримінація білих журналістів є “протестом проти відсутності різноманітності серед журналістів”. 

photo2021-06-1311-42-06.jpg

Лорі Лайтфут

Мер Чикаго Лорі Лайтфут, перша чорна жінка і відверта лесбіянка, обрана керувати Чикаго, підтвердила цей крок після того, як представники місцевої преси повідомили у Twitter, що їм відмовляють в інтерв'ю через їхній кольор шкіри, пише New York Post.

На цей факт звернула увагу Zentropa Ukraine.

"Красуню на фотографії звати Лорі Лайтфут. І хоча ви скоріше за все про неї не чули, насправді весь світ мав про неї знати", —  йдеться на їхньому Телеграм каналі. Також подається пряма мова мерши:

“Як афро-американка я протягом всього свого дорослого життя боролася за різноманітність та інклюзивність у всіх сферах, в яких я працювала. І з першого ж дня на посаді, я помітила, що серед журналістів у цьому місті — майже одні білі чоловіки. Талановиті, звісно. Але все ж білі. Наразі відбувається історичне усвідомлення того, наскільки шкідливим є расизм. В бізнесі та освітній галузі активно почали з цим боротися, втім, я не бачу такої ж боротьби серед журналістів. І саме тому я найближчим часом віддаватиму перевагу кольоровим журналістам”.

Заборона на білих діятиме лише тимчасово: протягом наступних кількох місяців. Але ідея Лайтфут не викликала якогось особливого ажіотажу у США.

Один білий журналіст подав на неї у суд через дискримінацію після того, як йому відмовили в інтерв'ю через колір своєї шкіри. Лідер Республіканської партії штату звинуватив Лайтфут у тому, що та “розділяє американців”. 

Дуже цікаво що з усіх політичних діячів, лише один мав сміливість звинуватити Лайтфут у расизмі, — це Тулсі Габбард, яка до 2021 була конгресменом та кандидатом у президенти від демократів (щоправда, серед демократів-конгресменів ця дама викликає дуже багато ненависті). Вона закликала мера піти у відставку за “відкритий та явний расизм проти білих людей”. 

Зайве казати, що, якби хтось так само відмовився від інтерв’ю з чорними журналістами, весь світ протестував би проти расизму.

Як би то не було, у словах Лайтфут простежується цікава тенденція: “різноманітність” асоціюється саме з “меншою кількістю білих”. І це слід пам’ятати, коли ми чуємо подібні слова в Україні.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ми живемо в часи перевертання з ніг на голову всього. Глобалісти нав'язують нам свої "цінності", переходячи межі здорового глузду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Незабаром маятник таки хитнеться у зворотній бік. На найближче століття. А точніше, з дна почне підійматися нагору - до природніх цінностей.

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Незабаром маятник таки хитнеться у зворотній бік. На найближче століття. А точніше, з дна почне підійматися нагору - до природніх цінностей.

Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Врешті-решт, є відомий жарт, що чорні краще бігають, зате білі краще стріляють.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що у цієї жінки-лесбіянки дружина - біла. Тому гострих на язик журналістів дуже цікавить: а на питання своє дружини Лорі теж не відповідає, тому що та біла?

Творю, отже існую.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Але, ж її дружина не буде публікувати ніде її відповіді. Тож тут все добре!:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

афро-американець-це ілон маск.вона-чорне чудовисько.радіє

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Але, ж розділення чорних та білих - це дуже добре! І, тут найкраще те, що апартеїд встановлюють самі негри! Тому це не викликає жодного спротиву! Як то кажуть, sic!!!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, вона дійно є настільки красивою, що як побачиш її у ві сні, то холодний піт та швидке прокидання гарантовані! Здається, в неї дуже добра зовнішність для зйомок у фільмах жахів без гриму! То, мені цікаво, наскільки ж любить гроші її дружина? На що вона ще згодна піти заради них?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!