Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вітаємо, Донні! 14 червня – день народження Дональда Трампа. Радіймо!

Категорія:

Спецтема:

Сьогодні, 14 червня 2021 року, святкує своє 75-річчя 45-й Президент США Дональд Джон Трамп. Дякуємо йому за все, що він зробив для України та світу. 

З днем народження, Донні!

Саме ти дав Україні летальну зброю, якої нам так не вистачало у 2014-2016 рр., тому що демократи Обама і Байден наклали вето на її постачання в Україну.

Саме ти дав команду шинкувати вагнерівців у Сирії, в той час, як Обама з Байденом забороняли американським військовим стріляти, щоб «не провокувати росіян».

Саме ти боровся з корупцією, в той час, як Джо з ріднею загруз в корупцію по самі вуха.

Саме ти наклав санкції на «Північний потік 2» і на понад рік зупинив його будівництво. А Джо тепер знімає санкції з «Північного потоку 2» і розводить руками, мовляв, а що я можу зробити – вони його зараз добудовують…

Саме ти вибив Росію з багатьох енергетичних ринків, а Джо зараз знищує американську нафтогазову галузь, натомість здає енергетичні ринки росіянам.

Саме ти називав усіх «гарними хлопцями», але при тому примушував світових хуліганів сидіти тихо. А Джо зараз надуває щоки і каже грізні фрази, натомість всі світові хулігани тільки сміються з нього і все більше розпоясуються.

Саме ти суворо дотримувався всіх договорів та угод. І коли росіяни вбили «новичком» громадянку Британії – ти відповідно до натіських союзницьких угод вислав із США купу російських дипломатів. А зараз, коли стало відомо про підрив складів та вбивство громадян Чехії російськими диверсантами, і кілька країн Східної Європи вислали російських дипломатів – «грізний Джо» благополучно відмовчався, нічого не зробив, щоб «не дратувати росіян».

Саме ти ще до того, як стати політиком, продемонстрував, що навіть у будівельному бізнесі можна працювати чесно і законно. Так що навіть спецпрокурор з надзвичайними повноваженнями, який мав доступ до всього, до чого навіть не підпускають простих слідчих – і той за три роки безпрецедентного розслідування не знайшов жодної зачіпки.

Тобою захоплюються реднеки, військові, середній клас, трудова Америка. Тебе ненавидять ліваки, монополісти, політичні шахраї, бандити BLM та “антіфа”, паразитична Америка. Отже, ти йдеш правильним шляхом.

Сьогодні ти в перших рядах борців зі світовою заразою лівацтва. Сили тобі, енергії, натхнення і надійних соратників! We shall overcome! Хай Буде!

 

Наші інтереси: 

Сьогодні Дональд Трамп – один з лідерів здорових сил у світі. Його приклад є корисним і для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

доречна в дар була б кошуля з свастею та драконами.готов оплатити.РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

доречна в дар була б кошуля з свастею та драконами.готов оплатити.РаДіє

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Доречним подарунком для Дональда Трампа буде широка підтримка! Хоча б моральна...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!