Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Ми ніколи не спостерігали такого рівня побічних ефектів» – судовий позов проти ковід-експериментів над дітьми

Категорія:

Численні лікарі й батьки подали в суд на Міністерство охорони здоров'я і соціальних служб США і його секретаря Ксав'єра Бесерра до федерального суду, прагнучи запобігти поширенню дозволу на екстрене використання вакцин COVID-19 для дітей у віці до 16 років.

210604vakcynaciya.jpg

Макс Зіто, 13 років, отримує експериментальну вакцину
Макс Зіто, 13 років, отримує експериментальну вакцину в Гартфорді, штат Коннектикут, 13 травня 2021 р.

Американська некомерційна організація Асоціація докторів США (America's Frontline Doctors) і батьки 19 травня подали клопотання про забезпечення позову до федерального окружного суду США на північний федеральний судовий округ Алабами. Пояснивши це тим, що «кожен позивач з дітьми або пацієнтами цільової вікової групи повинен бути готовим до того, що може непоправно постраждати від даної пропозиції» – повідомляє The Epoch Times.

Клопотання направлено проти Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США і його відповідних підрозділів і персоналу, включаючи: Управління з контролю за продуктами і ліками США (FDA), Центри з контролю і профілактики захворювань США (CDC), Національні інститути охорони здоров'я (NIH), Бесерра – помічника секретаря Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США по готовності і реагування, а також Консультативний комітет Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США з вакцин та супутнім біологічним продуктам.

«Ми ніколи не спостерігали такого рівня побічних ефектів у будь-якої вакцини, без вжиття заходів з боку Управління з контролю за продуктами і ліками США», – говорить доктор Анджеліна Фарелла, директор педіатричної медичної служби асоціації докторів США. «Вакцина проти ротавірусу була скасована в 15 випадках не смертельних побічних ефектів, а вакцина проти свинячого грипу була скасована у випадках 25 смертей. Але тепер, за власними даними Центру з контролю і профілактики захворюваності США, ми спостерігаємо зростання смертності від цих вакцин на 12000 відсотків, і вони все ще говорять про те, щоб дати її нашим дітям».

У заяві говориться що, відповідно до власних медичних і наукових даних Центру з контролю і профілактики захворюваності США, за останні чотири місяці було зареєстровано понад 4000 смертей в результаті вакцинації від COVID-19, в порівнянні з 1500 смертельними випадками від всіх вакцин за попередні десять років.

Доктор Фарелла сказала, що у дітей за статистикою нульовий ризик зараження COVID-19. Дані показують, що виживання пацієнтів з COVID-19 у віці до 20 років становить 99,997 відсотка.

«Нема громадського інтересу в тому, щоб піддавати дітей програмі вакцинації для захисту від хвороби, яка їм просто не загрожує», – пояснила провідний адвокат скаржників Лоуелл Беккрафт. «Діти за своєю природою не здатні давати усвідомлену згоду. Ні діти, ні їхні батьки, можливо, не можуть дати усвідомлену згоду на ці вакцини, оскільки секретар Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США не зміг розкрити ... навіть мінімальну встановлену законом інформацію про ризики та альтернативні методи лікування».

10 травня Управління з контролю за продуктами і ліками США розширило використання вакцини Pfizer проти COVID-19 серед дітей у віці від 12 років, заявивши, що вакцина безпечна і забезпечує надійний захист для підлітків молодшого віку.

Два дні потому Консультативний комітет з проблем вакцинації, який пропонує допомогу Центрам по контролю і профілактиці захворювань США, одноголосно проголосував за ухвалення використання вакцини Pfizer для дітей у віці від 12 до 15 років.

«Для того, щоб вакцинація зробила свою справу, ми повинні зробити цю важливу частину. Це означає вакцинацію якомога більшого числа людей, що мають право на вакцинацію», – сказала директор Центру з контролю і профілактики захворювань США Рошель Валенські.

Доктор Рошель Валенські (Dr. Rochelle Paula Walensky)
Доктор Рошель Валенські (Dr. Rochelle Paula Walensky), директор Центру з контролю і профілактики захворювань (CDC)

Рошель Валенські, дівоче прізвище – Бернстайн (Bernstein) одружена з Лорен Д. Валенським, також лікарем-вченим. У них троє синів. Вони євреї та члени храму Емануель у Ньютоні, штат Массачусетс – повідомляє Вікіпедія.


У той час компанія Pfizer також оголосила, що проводить оцінку безпеки та ефективності своєї вакцини у дітей від 6 місяців до 11 років.

У повідомленні йдеться: «Ми б усі хотіли залишити COVID-19 позаду, але ми повинні нести відповідальність за це як лікарі, батьки і як нація. Тут людей вводять в оману, і ми повинні гарантувати, що не позбавляємо наших дітей майбутнього через поспіх внести вакцину, яка не була повністю протестована і схвалена», – доктор Терін Кларк, виконавчий директор Асоціації докторів США зі зв'язків з громадськістю.

Згідно із заявою Асоціації докторів США, дослідники стурбовані тим, що шиповидні білки (спайкові білки) з вакцин можуть викликати захворювання навіть без вірусу, проникнути через гематоенцефалічний бар'єр і посилити аутоімунні розлади.

Минулого тижня Центри з контролю і профілактики захворювань США заявили, що розслідують повідомлення про запалення серця у підлітків і молодих людей, які отримали вакцину проти вірусу КПК (комуністичної партії Китаю).

Мінімум 18 підлітків і молодих людей в Коннектикуті були госпіталізовані через міокардит або запалення серця після вакцинації від COVID-19.

«Наші фахівці в галузі охорони здоров'я та медицини як і раніше продовжують говорити про те, що вакцинація для дітей у віці від 12 до 15 років є правильним кроком, що це обмежене число випадків», – повідомила журналістам в понеділок прессекретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі, вказавши, що президент Джо Байден був повідомлений про зареєстровані випадки. «І, очевидно, що ризики зараження COVID, значні навіть для людей цього віку».

За даними Центрів з контролю і профілактики захворювань США, понад 77000 дітей у віці до 12 років отримали хоча б одне щеплення станом на 24 травня. Ще 2,1 мільйона осіб у віці від 12 до 15 років отримали як мінімум одне щеплення.

Міністерство охорони здоров'я і соціальних служб США не відповіло на прохання The Epoch Times це прокоментувати.

Наші інтереси: 

Стежимо за аферою, викриваємо шахраїв.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Немає слів! Здорових людей своїми вакцинами вони роблять хворими. Істинно: не може добре дерево давати погані плоди...

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Подивився на цю директорку СДС і одразу ж подумав, що вона явно не належить до англосаксів. Тобто це не американський народ, а "політична нація".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Взагалі-то в оточенні Байдена надзвичайно висока концентрація євреїв. Тут про це ціла стаття: Джо Байден и евреи (рос).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво, що ця Рошель вважається "експертом зі СНІДу та ВІЛ". Неіснуючий вірус імунодефіциту людини – це найбільше шахрайство сучасності. Тобто її можна вважати експертом з псевдомедичних лохотронів.

Винахідник ПЛР тесту Кері Малліс (Kary Mullis): нема жодних доказів, що ВІЛ є причиною СНІДу

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

ВИВЕСТИ З РИНКУ ВАКЦИНИ ПРОТИ COVID ЗАКЛИКАЄ

КОМАНДА ЗАХИСТУ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ (CHD) - CHD, 28 травня 2021 року

ЗАКЛИК - до УПРАВЛІННЯ З КОНТРОЛЮ ЗА ХАРЧАМИ ТА ЛІКАМИ США (FDA)

ПІДСТАВА - СЕРІОЗНА !!!

Дані Системи Звітування про Побічні Дії Вакцин VAERS показують, що травми, породжені вакциною COVID серед дітей віком від 12 до 17 років перевищують ПОТРІЙНИЙ показник за тиждень...

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-reports-injuries-12-to-17-year-olds-more-than-triple/

Коментар з французького Телеграму 31 травня 2021 :

" Повідомлення про побічні ефекти, спричинені вакциною COVID у віці від 12 до 17 років, зросли більш ніж утричі за тиждень.

Сьогоднішні дані показують, що між 14 грудня 2020 і 21 травня (2021 року) VAERS повідомила про загальну кількість
262 521 побічних явищ, у тому числі
4 406 смертей - збільшення на 205 порівняно з попереднім тижнем - та
21 537 серйозних побічних реакцій, що на 3009 більше порівняно з минулим тижнем.

Дані цього тижня : в цілому
3449 побічних явищ,
дані минулого тижня :
943 повідомленнями
серед людей віком від 12 до 17 років.

Дані цього тижня включали
58 повідомлень про серйозні побічні явища у віковій групі від 12 до 17 років.

З числа 4 406 смертей, зареєстрованих станом на 21 травня,
23% сталися протягом
48 годин після вакцинації,
16% - протягом
24 годин,
а 38% - у людей, які захворіли протягом
48 годин після вакцинації".

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Немає слів! Здорових людей своїми вакцинами вони роблять хворими. Істинно: не може добре дерево давати погані плоди...

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Що найсумніше: літні люди - серед яких і наші, зокрема мої, батьки також - вірять у всю цю вакцинну нісенітницю, йдуть і щепляться, не подумавши перед цим навіть переконатися, чи не мають протипоказань.
А дітей система просто використовує.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Ну не всі літні люди в це вірять. А от не літніх, ще й часто, з декількома вищими освітами вистачає. Ось це - найсумніше.