Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Губернатор Каліфорнії заплатить мільйон доларів за антиконституційне обмеження діяльності церков

Категорія:

21 травня CBN News повідомили про судову перемогу американських релігійних організацій в боротьбі проти одного з найзавзятіших ковід-диктаторів США. Майже півтора мільйонну компенсацію судових витрат заплатить релігійним організаціям-позивачам губернатор Калфорнії Гавін Ньюсом. 

21052402.jpg

California Gov. Gavin Newsom (AP Photo/Rich Pedroncelli)

Ось чим закінчилася його постійна заборона та обмеження релігійної діяльності через ковід-забобони. І це – результат року судових баталій між ним та некомерційною юридичною фірмою захисту свободи релігії "Рада свободи". 
Ця чудова новина особисто мене трохи засмучує спогадами, як радо та огидно прогнулись та поширюють ковід-божевілля очільники УПЦ, УКГЦ та решти українських релігійників, що опустились до особистої участі в рекламі ін'єкцій з абортивних матеріалів, пише Захар Мілютін на своєму Телеграм-каналі

Він дає посилання на статтю No More Church Bans: CA Gov. Newsom Ordered to Pay $1.35M in Legal Fees for Shutting Down Churches.

Наші інтереси: 

Знати, що Добро завжди перемагає Зло. Розуміти різницю між американськими протестантськими церквами та католицької й православною церквою (де релігії та віри вже нема).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, відмінність між церквами разюча!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, відмінність між церквами разюча!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А відмінність між церквами й сектами? Бо останні теж кажуть, що Бог у них, а ті, хто не з ними, мовляв, ходять у темряві.

Я сам тричі був на порозі того, що називають сектами. Уперше - на святі "Пасхи" в інтерпретації Сандея. Інакше як цирком це дійство назвати не можна було. Вдруге - мало не потрапив у лапи до Мунтяна, втретє - до сайєнтологів. І ті й ті називають себе "церквою", посилаючись на релігійну "вседозволеність". Але якщо мені стало погано під час контакту з їхніми адептами, то це означало, що Господь - справжній, а не сектантський, - попередив мене, щоб я не жартував із такими речами.

Найсумніше, що люди ведуться на картинку - а внутрішній голос не слухають. То де тут свобода, а де вседозволеність?

Поки дихаю - сподіваюсь!