Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Черговий судовий позов проти адміністрації Байдена з причини расової дискримінації білих фермерів

Категорія:

Спецтема:

За свої сто днів правління адміністрація Байдена-Гарріс спровокувала лавину судових позовів за порушення Конституції США. Більшість позовів стосуються нерозумної імміграційної політики, знищенню робочих місць тощо. Є багато попереджень, що на черзі нова хвиля позовів проти спроб обмежити права на зброю, чого так прагне демократівська адміністрація. Але цього разу позов стосується расової дискримінації.

20210501miller.jpg

Уповноважений з питань сільського господарства Техасу Сід Міллер

Про це повідомляє Courthouse News Service – всеамериканська служба юридичних новин для юристів та ЗМІ.

Автор 11-сторінкового позову – уповноважений з питань сільського господарства Техасу Сід Міллер (Sid Miller). Позов  подано проти міністра сільського господарства в адміністрації Байдена  Тома Вільсака (Tom Vilsack), тому що програма допомоги фермерам у зв’язку з Ковід-19 має положення, що дискримінують білих фермерів, що є порушенням Конституції США та Розділу VI Закону про громадянські права 1964  року (The Civil Rights Act of 1964).

У позові йдеться, що американський план порятунку в 1,9 трильйона доларів, ухвалений минулого місяця в Конгресі, включає положення про прощення позик «соціально незахищеним» фермерам або скотарям на суму до 120% від вартості позики.

При тому міністерство сільського господарства визначає «соціально незахищеними фермерами та власниками ранчо» чорношкірих, корінних індіанців,  корінних мешканців Аляски, азіатів, латиноамериканців та вихідців з тихоокеанських островів. Тобто всіх, окрім білих європейців.

На думку Міллера таке визначення є неправильним і расово упередженим.

Він звертає увагу, що в історії США були періоди, коли були упередження проти деяких етнічних груп білих. В різний час були дискриміновані ірландці, італійці, німці, євреї, вихідці зі Східної Європи.

Але з ухваленням Закону про громадянські права у 1964 році всі види дискримінації є незаконними.

Якщо суд першої інстанції відмовиться визнати тлумачення міністерства сільського господарства неконституційним, то Міллер буде добиватися включення до списку «соціально незахищених» представників усіх білих груп, які в різні періоди історії зазнавали дискримінації, а також тих людей,  «які мають якісь помітні сліди» небілого походження  (who have any discernable trace of non-white ancestry).

Пам’ятаєте історію з кандидаткою в Президенти США Елізабет Воррен (Elizabeth Warren), яка тривалий час стверджувала, що є нащадком американських індіанців? І як представник пригнічених в минулому меншин, мала преференції при влаштуванні на викладацьку посаду. З часом генеалогічні дослідження не виявили у неї індіанських предків. Під тиском громадськості Елізабет зробила генетичну експертизу,  яка показала, що з високою імовірністю у неї був індіанський предок десь між 6 і 10 поколінням. Що таке 6 поколінь - це приблизно 200 років. Що таке 10 поколінь – це приблизно 300 років. Тобто в Елізабет був один індіанський предок десь у 17-му – першій половині 18-го століття. Це десь між 1650 та 1750 роками. В такий ситуації оголошувати себе нащадком індіанців якось дивно.

Але ж подібна генетична історія є ледь не у кожного білого американця, предки котрого вже давно оселилися в Америці. Тож вимога Міллера розширити поняття «соціально незахищених» груп  має на меті включити туди всіх і таким чином уникнути расової дискримінації.

Наші інтереси: 

Ліваки провокують расовий розкол в США, проте їхня політика веде до консолідації білих американців і пробудження в них расової свідомості. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ось приклад самостійно думаючих людей !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ось приклад самостійно думаючих людей !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ага, треба зробити генетичну експертизу кожному фермеру в Техасі, і, якщо в нього є хоч один небілий предок, віднести його до соціально незахищених. І, на цій підставі, отим соціально незахищеним людям допомогати фінансово.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!