Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у квітні 2021: Аріянська протоцерква та її проповідь Доброї Новини

Постіндустріальна держава починається з формування постіндустріальної церкви. Церква починається з об’єднання духовних громад. Послідовність творення духовних громад описує Добра Новина Ісуса Хреста, сина божого.

210505-radiymo.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Нагадаю, що доіндустріальні держави керувалися духовною верствою, тобто де-факто були церквами-державами. Для позначення такого типу держави наші арійські предки застосовувався термін Сокупія–Скуфія–Скіфія. Про це ми вже говорили у статті Сокупія – аріянська Церква-Держава: Велике Повернення скіфів і готів (+аудіо). Організація середнього класу, а згодом і всього українського народу має відбутися у формі постіндустріальної Сокупії – Церкви-Держави. Першим етапом цієї організації має бути Аріянська Вільна Церква.

Усе починається з проповіді Царства божого, тобто з поширення знань про відому нам технологію піднесення з Простору боротьби у Простір волі. Навчаючи інших, ми самі краще розуміємо предмет нашої науки, а спостерігаючи за успіхами наших учнів, зміцнюємо власну віру – «силу, що пересуває гори». Розширюючи коло просвітлених людей, ми формуємо соціальне середовище, сприятливе для досягнення щастя і самореалізації.

Отже, починаємо етап індивідуальної проповіді. Для цього ненав’язливо поширюємо інформацію про те, як оздоровитися і притягнути до себе позитивні події.

Якщо знайдемо одного чи двох однодумців – це вже осередок духовної громади згідно з заповіддю Ісуса Хреста: «Де двоє чи троє зібрані в моє ім’я – там я серед них».

Середовище таких осередків являтиме собою прото-церкву – спільноту громад, які тяжіють до об’єднання в «громаду громад», яку ми називаємо Аріянська Вільна Церква.

Для здійснення проповіді маємо досить навчальних посібників: тут і свіжі розділи майбутньої книги «Пшениця без куколю» (2022) з пов’язаними статтями, і відеоканал «Гартленд», і озвучена доктрина та історія аріянства, і програма самозцілення «П’ять вигод – п’ять подвигів», і триваюче обговорення актуальних питань у циклі відеозустрічей «Гартленд: Фрагменти». Також маємо радіоканали «Аріянство – релігія Гри» та «Нова Європа».

Водночас готуємо програмне забезпечення для діяльності таких громад – про це у статті «Розподіл ролей у соцмережі «Демоси»: громадяни-блогери, учасники-коментатори, гості-спостерігачі». Символом сузір’я локальних мереж демосів буде знак «Пентагон».

Пентагон – символ мережі демосів
Пентагон – символ мережі демосів

Прошу активніше коментувати публікації, ставити запитання, пропонувати відповіді. У цій справі навіть «дитяче запитання» може дати правильний імпульс для всього нашого руху. На поставлені запитання даватимемо відповіді у наступних відео.

Нинішня криза є позитивною – вона витискає нас із зони розпаду в зону росту, з Простору боротьби («світу») у Простір волі (Царство боже). Тому з цієї кризи ми вийдемо сильнішими, чисельнішими й організованішими – і це відбудеться швидше, ніж нам здається.

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Застосовуємо всі доступні канали, проте найкраще – живе спілкування в реалі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хочеш прискорити своє навчання – починай навчати інших. Готуймося до масової проповіді Доброї Новини про Царство боже.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Індівідуальна проповідь має бути реальна чи віртуальна?

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Застосовуємо всі доступні канали, проте найкраще – живе спілкування в реалі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

з 11 листопада 2020 року почав щоденно гучити молитву за трампа.через деякий час збагнув, що магічним чином створив у хаті Церкву.РаДіє