Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Протести проти коронавірусних обмежень пройшли у багатьох столицях країн Європи

В Австрії, Швейцарії, Румунії, Фінляндії та Норвегії в суботу, 10 квітня, пройшли протести проти коронавірусних обмежень, десятки людей заарештовано. У Данії люди протестували проти "корона-пропусків", які ввели у країні з вівторка, 6 квітня. 

21041101.png

Протест проти коронавірусних обмежень у Відні

Як повідомляє Euronews, у Фінляндії в суботу, 10 квітня, близько 300 осіб вийшли протестувати в столиці країни Гельсінкі, двадцять було заарештовано. Згідно з нинішніми правилами, публічні збори понад шестеро людей в країні заборонено.

У норвезькій столиці Осло в суботу також пройшла акція протесту. Близько 200 демонстрантів вийшли протестувати проти коронавірусних обмежень і демонстративно спалили свої маски.

Також сотні людей вийшли на вулиці данської столиці Копенгаген протестувати проти стратегії уряду з боротьби з коронавірусом, а також проти введення коронавірусних пропусків.

Як зазначає видання, від початку вихідних у Парижі поліція заарештувала 9 людей та оштрафувала близько 160 за підпільні зустрічі у закритих ресторанах. Як повідомила поліція Парижа зранку в неділю, вночі вони арештували 7 людей в барі та ресторані за відмову людей розійтися, 58 людей оштрафували. 

700 людей протестували проти коронавірусних обмежень у Відні (Австрія) та у Бухаресті (Румунія) пройшли подібні протести.

 

У неділю, 11 квітня в Таллінні перед будівлею Рійгікогу (законодавчий представницький орган Естонської республіки) відбулася традиційна акція протесту проти носіння масок і коронавірусних обмежень. На місці було багато поліції. Для розсіювання людей вони встановили спеціальні металеві загородження.

Люди, які зібралися, не дотримувалися соціальної дистанції, тому поліції довелося втручатися, пояснили в поліції Талліна.

На Тоомпеа (історичний пагорб у центральній частині Таллінна) вже одинадцятий день поспіль збираються протестувальники. Оскільки сьогодні поліція змінила свою тактику і додала деякі огорожі, щоб люди не могли проводити великі збори, учасники протесту попрямували на площу Вабадузе, пише Postimees.

Наші інтереси: 

Дивовижно, чим займається поліція! Розуміти, що ми живемо в епоху абсурду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Самодемонтаж етатичної системи триває. Настав час виробляти стратегію звільнення і творити альтернативу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Самодемонтаж етатичної системи триває. Настав час виробляти стратегію звільнення і творити альтернативу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

В жодному місті не зібралося більше тисячі людей. Видно, іншим свобода мало потрібна...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!