Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп закликав бойкотувати компанії, що виступають проти чесних виборів

Категорія:

Спецтема:

Колишній президент США Дональд Трамп 2 квітня закликав людей бойкотувати Вищу лігу бейсболу (MLB), Coca-Cola, Delta та інші корпорації, які відкрито виступають проти виборчих реформ, що проводяться республіканцями в Джорджії. Вони – проти того, щоб при голосуванні показувати своє посвідчення особи. Як не дивно, але в США для участі у виборах паспорт або інше посвідчення особи не вимагається.

«Бейсбол вже втрачає величезну кількість фанатів, і тепер вони покидають Атланту зі своїм Матчем всіх зірок, тому що бояться радикальних лівих демократів, які не хочуть, щоб при собі було посвідчення особи виборця, яке вкрай необхідне», – написав Трамп в заяві, опублікованій його комітетом з політичних дій «Врятуйте Америку». – «Бойкотуйте бейсбол і всі компанії, які заважають вільним і справедливим виборам!» – повідомляє The Epoch Times.

MLB оголосила, що перенесе свій Матч всіх зірок з Атланти в знак протесту проти пакету виборчої реформи, прийнятого республіканцями штату минулого місяця. MLB, Coca-Cola і Delta не відповіли на запити про коментарі.

Губернатор Джорджії Браян Кемп, республіканець, підписав минулого місяця закон про пакет виборчих реформ, який розширив години голосування і доступ до дострокового голосування. Новий закон також вимагає, щоб відсутні виборці надавали копію свого посвідчення особи разом з бюлетенем.

Джорджія була одним з шести штатів, де Трамп оскаржив результати виборів 2020 року. Цей штат в кінцевому підсумку визнав переможцем президента Джо Байдена після кількох перерахунків голосів. Трамп стверджував, що вибори в Джорджії були заплямовані фальсифікацією і проводилися за правилами, встановленими в результаті неконституційного процесу.

За кілька хвилин до повідомлення про бойкот колишній президент опублікував заяву про фальсифікацію виборів.

«Чому кожен раз, коли обговорюється ШАХРАЙСТВО НА ВИБОРАХ 2020 року, фальшиві новини ЗМІ постійно заявляють, що такі звинувачення є безпідставними, необґрунтованими і т. д.? На жаль, президентські вибори 2020 року зазнали масової фальсифікації, і багато дуже розгніваних людей це розуміють. З кожним днем, на шкоду для радикальних лівих божевільних з'являється все більше і більше фактів», – сказав Трамп і додав: «Не дивлячись на це, вітаю з Великоднем!»

Виборчі реформи в Джорджії стали об'єктом критики ліваків, в тому числі неправдивих заяв Байдена про закон, що начебто вимагає закриття виборчих дільниць до 17:00. Насправді законопроект фактично збільшив години голосування з 7 до 19 години.

Корпорації, в тому числі Delta Airlines і Coca-Cola, приєдналися до хору, виступивши із заявами від вищого керівництва з критикою законопроекту.

Байден заявив 31 березня, що він підтримає перенесення матчу всіх зірок MLB з Атланти у відповідь на закон про реформу виборів.

«Я вважаю, що сьогоднішні професійні спортсмени діють неймовірно відповідально. Я б рішуче підтримав їх у цьому », – сказав Байден. – «Люди дивляться на них, вони – лідери. Подивіться, що сталося з НБА. Подивіться, що відбулося за всіма напрямками. Найчастіше жертвами стають люди, які є лідерами в цих різних видах спорту, і це просто неправильно».

Кемп сказав, що вочевидь ані Байден, ані його радники не ознайомилися зі змістом законопроекту.

«Очевидно, що ані президент Байден, ані його куратори насправді не читали SB 202, який я підписав вчора в якості закону», – прокоментував Кемп The Epoch Times електронною поштою 27 березня. – «Цей законопроект розширює доступ до голосування, спрощує процедуру підрахунку голосів і забезпечує чесність виборів».

Наші інтереси: 

Стежити за США та діями республіканців, які намагаються протистояти тому, щоб США не скотилися у ліве болото остаточно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чи візьмуть інші штати приклад Джорджії? Те, що в жодному штаті не було потрібно показувати посвідчення особи при голосуванні на виборах - то новина для мене.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чи візьмуть інші штати приклад Джорджії? Те, що в жодному штаті не було потрібно показувати посвідчення особи при голосуванні на виборах - то новина для мене.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Насправді, в різних штатах є дуже різне законодавство. В деяких штатах (наприклад, Колорадо) було необхідно пред'являти посвідчення особи з фотографією, в інших було достатньо посвідчення особи без фото (скажімо квиток до міської бібліотеки чи щось подібне), а в кількох штатах достатньо було просто прийти на виборчу ділянку, назвати своє прізвище та адресу - і цього вже було достатньо, щоб проголосувати.

Зараз в 47 штатах до законодавчих органів подано законопроекти, які мають на меті запобігти фальсифікаціям, тому передбачають насамперед посвідчення особи з фотографією а також заважають "лівим" голосуванням поштою.
https://www.ar25.org/node/47831

Творю, отже існую.