Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 4

Наукова відповідь іспанських біологів на коронавірусну аферу: віруси є джерелом життя

Світ:

“Біологи заради правди” підготували звіт, у якому наголошують, що віруси є джерелом життя, що вони присутні у всіх живих істотах, що вони виконують життєво важливі функції як частина мікробіома. Теорія боротьби з біологічними сутностями, бактеріями та вірусами – це самознищувальна боротьба з самим життям.

21031901.jpg

ілюстративне фото

BIÓLOGOS POR LA VERDAD (Біологи за правду) опублікували доповідь на сайті даної організації.

Олександр Ружанський публікує тези цієї доповіді і додає, що багато чого з цієї доповіді вже відомо. Тим не менш, важливо те, що проблему бачать і описують реальні науковці, які в силу своєї професії, своєї освіти і своїх знань є компетентними в цьому питанні. 

0. ПРОФЕСІЯ БІОЛОГІЇ ПЕРЕД ОБЛИЧЧЯМ ПАНДЕМІЇ

Ми є групою професіоналів з біології та природокористування, які об’єдналися на платформі “Біологи заради правди”, підготували звіт про науковий огляд для звернення до зацікавлених колегіальних організацій, органів охорони здоров’я та широкої громадськості через відсутність офіційних представників нашої професії перед суспільством, щоб переконатись, що протягом усієї пандемії наша професія не проклала шлях у такому питанні, як ця криза, яка вважається вірусною, суть якої характерна для наукових знань нашої професії, будучи саме іншими колегіальними професіями з меншими науковими знаннями щодо вірусів, які керували та ставали важливими професіоналами перед суспільством, виступаючи без жодних натяків на розумні сумніви та критику офіційного дискурсу.

Намір групи біологів, які підписалися нижче, – спробувати пробудити нашу професію, щоб взяти це керівництво і з критичним аналізом розглянути все, що сталося під час цієї пандемії, щоб у нашій професійній галузі встановився хоча б мінімальний розумний сумнів.

Складаючи компіляцію того, що сталося з цією пандемією від її зародження в березні 2020 р. до поточної дати, ми можемо говорити як про те, що було зроблено в минулому, так і про те, що робиться в даний час, і про те, що, здається, буде зроблено в майбутньому.

Для досягнення цієї мети ми додаємо звіт про науковий огляд із 98 посиланнями та доказовими аргументами, які дозволяють нам засвідчити такі твердження:

1. Віруси є джерелом життя, вони присутні у всіх живих істотах як введені як частина їх геномів, так і виконуючі життєво важливі функції як частина мікробіома.

2. Теорія зараження та боротьби з біологічними сутностями, бактеріями та вірусами – це самознищувальна боротьба з самим життям, що знаходиться в абсолютній опозиції до біології, яка є наукою, що вивчає життя.

3. Вірус SARS CoV 2 – це штучний (фальшивий) вірус,  химера, його походження є лабораторним, оскільки в біології існує видовий бар’єр, і це можна подолати лише за допомогою культури вірусів у клітинах тварин, що може відбуватися лише в контрольованих умовах, а ніколи в природі.

4. Ймовірна ізоляція вірусу SARS CoV 2 є науковим шахрайством, як і вірус SARS CoV, оскільки вірусні культури та життєздатні вірусні частинки з нього не отримані. Віруси з геномних бібліотек або баз даних не можна вважати справжніми патогенами без демонстрації їх безпосереднього зростання в клітинах людини без проходження через культури тварин. Щоб розпочати будь-які дискусії, необхідно продемонструвати його прямий ріст у клітинах дихальної системи людини.

5. Рецептори ACE 2, прийняті для вірусу SARS CoV 2, не знайдені ні в легенях, ні в дихальних шляхах, тому немає доказів того, що це респіраторний вірус, а отже, маски є марною мірою, яка викликає серйозні розлади та патології у населення.

6. Науково не доведено передачу вірусу від людини до людини.

Позитивний тест ПЛР на ПТ не можна розглядати як доказ зараження, оскільки ПЛР – це методика, яка жодного разу не використовується для діагностики захворювання.

7. Протокол тесту на ПЛР RT, затверджений ВООЗ, не є специфічним для ГРВІ CoV 2, виявляючи ендогенні ретровіруси людини, такі як коронавірус людини NL63 у позаклітинній фазі та інші компоненти транскриптома людини. Слід пам’ятати, що ендогенні ретровіруси мають високозбережені послідовності, гомологічні праймерам та зондам, що використовуються в протоколах ПЛР, тому ми можемо просто виявляти експресію ендогенних вірусів, пов’язаних із застудою.

8. Різниця у кількості циклів, що використовуються для тестування ПЛР в різних лабораторіях, однаково неприпустима через легке маніпулювання цим параметром, яке можна проводити за зручністю влади, плюс більше позитивних циклів. Не слід приймати ПЛР-тести з більш ніж 20 циклами.

9. Позитивний ПЛР ПТ ніколи не може бути розглянутий як зараження або випадок захворювання, оскільки цей тест, крім того, що є неспецифічним, не виявляє життєздатних вірусних частинок, а у цьому випадку фрагменти РНК. Якщо на клітині не проводять посіви клітин, не можна сказати, що вони заражені вірусом SARS CoV 2, саме тому вони не мають золотого стандарту.

10. Ми не приймаємо через відсутність наукових доказів асоціацію RT PCR позитивний – безсимптомний з можливістю зараження. В даний час не існує переконливих досліджень щодо поширення вірусу ГРВІ CoV 2, тому людина без симптомів є здоровою людиною.

11. Ми виявляємо з наукової точки зору, що введення генетично модифікованих організмів або фрагментів генетичного матеріалу здоровим людям є не лише помилкою, але й небезпечною практикою, і в цілому не дотримується дезодонтологічних принципів професії через обман з речовинами названими вакцинами, які не є вакцинами і під примусом до втрати прав, якщо вони не погоджуються на небезпечний експеримент і які /речовини/, як було доведено, мають серйозні побічні ефекти, про які вже повідомляли фармацевтичним агенціям у всьому світі. Жоден побічний ефект не заслуговує на терпіння.

12. Ці генні продукти мають серйозні недоліки на біологічному рівні, такі як гомологія з ендогенними людськими ретровірусами та їх ретровірусними білками, які життєво важливі для репродукції, імунної та неврологічної систем, серед іншого, і ці речовини можуть викликати серйозні проблеми з аутоімунітетом , безпліддя та нейродегенерацію, серед інших серйозних патологій.

13. Статистичні дані, що використовуються ПЛР-тестами з позитивним результатом та пов’язані з накопиченою захворюваністю, які послужили встановленню заходів, що обмежують основні свободи та права населення та зруйнували соціально-економічну тканину нашої країни, є занадто великими та погано проаналізовані, оскільки жодного разу ці дані не нормалізуються або, принаймні, використовується відсоток позитивів.

14. З цих статистичних даних також випливає, що хвороба COVID 19 замінила грип, який нікуди не зник, а навпаки, був перейменований. За винятком незвичного сплеску смертності, виявленого в період з березня по квітень 2020 року.

15. Цей пік надмірної смертності в звичайному періоді в березні-квітні 2020 р. спостерігається, оскільки є достатні докази про те, що вакцина проти грипу 2019 - 2020 рр. відіграла важливу роль і це разом із заходами відмови від людей похилого віку в місцях проживання, де відбулася більшість смертей, а також медична занедбаність або неправильна діагностика та можлива роль нещодавно використовуваних електромагнітних мереж, не є причиною вірусу SARS CoV 2, який звинувачували без доказів. Саме цей пік необхідно вивчити, щоб дізнатись, що насправді сталося, залишивши осторонь як визначення ПЛР через їх повну відсутність здатності діагностувати захворювання, так і зарахування вірусу штучної химери SARS CoV 2 і із-за звичайної сезонної епідемії грипу.

Професіонали в галузі біології та природокористування, що підписалися нижче, стоять осторонь від діалогу офіційного страху перед вірусами та їх криміналізації, від непідтверджених теорій та ненаукової халатності, і ми відкрито та публічно висловлюємось на користь поваги права та свободи, які були обмежені в ім'я вірусу, який емпірично не доведено циркулює серед населення і походження якого повинно бути безпосередньою причиною для розслідування.

Сподіваючись, що це написання та доданий науковий звіт служать для налагодження дискусії в нашій професії і таким чином, щоб мати можливість висловити свій голос перед суспільством.

Голос, до речі, який був би найбільш кваліфікованим на рівні навчальних програм у порівнянні з різними голосами людей інших професій охорони здоров’я, які не припиняли слідувати офіційному дискурсу без найменшої критики того, що сталося з цією пандемією.

З повагою.

1. Джон Андер Етксебаррія Гарате – закінчив біологію в Університеті Ов'єдо.

Факультет Леона Колегіальний № Кол. 2 – Коледж Біологів Еускаді

2. Альмудена Сарагоса Велілья – закінчила біологію в Автономному Університеті Мадрида Nº Кол. 19086M - Коледж Біологів Мадрида

3. Ане Мірен Юста Санс – закінчила біологію в Екосистеми Університету Країни Басків № Col. 1584 - Коледж біологів Ескаді

4. Пабло Гондувілла Руїс – випускник біології в Університеті Валенсії № Col. 30401-CV – Офіційний коледж Валенсії.

5. Кармен Забалла Рамос – закінчила біологічні науки в Університеті країни Басків.

6. Доктор Франсіско Моліно Ольмедо – доктор біологічних наук з Університету Гранади.

7. Jesús García Felgueroso – випускник біології в Університеті Ов'єдо.

8. Хосе Мануель Канто Санчес – закінчив біологію в Університеті Гранади. Професор біології та геології.

9. Марина Кастеллс Керо – закінчила біологію в Університеті Барселони.

10. Хосе Муньос Морено – випускник фундаментальної біології в Університеті Гранади.

11. Бартомеу Паєрас Цифре – закінчив біологію в Барселонському університеті.

12. Андреа Нуево Альварес – закінчила біологію в Університеті Ов'єдо.

13. Estíbaliz Tello Mendiguchia – закінчив біологію в Університеті Барселони.

14. Серхіо Акоста Лопес – ступінь біології в Університеті Аліканте.

15. Найлі Еспіноза Коваррубіас – закінчив біологію в Університеті автономної медицини Мексики.

16. Ребека Лавандера Гарсія – закінчила біологію в Університеті Ов'єдо.

17. Даніель де ла Торре Льоренте – доктор біологічних наук з Мадридського автономного університету (UAM). Професор університету. Відділ біотехнології-біології рослин (UPM-ETSIAAB).

18. Роза Домінго Бернардо – ступінь біології в Університеті Комплутенсе в Мадриді.

19. Алехандро Поло Сантабарбара – ступінь біології навколишнього середовища в Мадридському автономному університеті.

20. Марія Хесус Бласкес Гарсія – закінчила біологію в Університеті Комплутенсе в Мадриді. Професор біології та геології.

21. Мігель Канцела Банюелос – випускник біології в Автономному університеті Мадрида.

22. Марія Долорес Мунуера Мартінес – закінчила біологію в Університеті Мурсії.

23. Лаура Тобаруела Лана – закінчила біологію в Університеті Барселони.

24. Фернандо Лопес-Міронес – випускник біології Мадридського університету Комплутенсе. 25. Марія Есперанса Манцано П’єдрас - закінчила біологію в Мадридському автономному університеті.

26. Джон Ортега Родріганьєс - –закінчив біологію в Мадридському автономному університеті.

27. Хасінто Мартінес Роденас – ступінь біології в Університеті Мурсії.

28. Ізабель Лопес Лопес – закінчила біологію в Університеті Барселони.

29. Габріель Канто Мартінес – ступінь природознавства в Університеті Мурсії. Професор біології та геології.

30. Алехандро Іруела Алонсо – закінчив Мадридський університет ім. Рей Хуана Карлоса з природознавства.

Наші інтереси: 

Важливо нарешті прислухатися до біологів, а не слухати політиків та чиновників від влади, які, наче по команді, бездумно і безглуздо оголосили "боротьбу з коронавірусом".

В тему: 
«Лікарі за правду» заявили, що Ковід-19 є фейковою пандемією – міжнародна пресконференція і заходи в Мадриді (Іспанія)У Мадриді пройшов мітинг, учасники якого протестували проти обов'язкового носіння масокОфіційні дані "перебільшують" ризик від Ковіда, а розмови про другу хвилю "вводять в оману"Відкритий лист бельгійських лікарів та медиків до влади та ЗМІ щодо ситуації навколо Ковід-19У Берліні європейські лікарі створили альянс для поширення правди про коронавірусну аферуЛікарі звертаються до ЄС із проханням припинити всі дослідження вакцин проти COVID через серйозні ризикиСередній вік померлих з ковідом в Іспанії перевищує показник середньої тривалості життя в країніПереважна більшість вірусів не є патогенними для людини, вони відіграють важливу роль у формуванні екосистем – Бі-Бі-Сі (ВеликобВіруси забезпечують еволюцію людини та її пристосування до змін довкілля – професор Костянтин Уманський
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Інформація цікава і корисна, дякую! Але потрібен якісний переклад з іспанського оригіналу, щоби розповсюджувати цю інформацію.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Інформація цікава і корисна, дякую! Але потрібен якісний переклад з іспанського оригіналу, щоби розповсюджувати цю інформацію.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Ми живемо завдяки вірусам і іншим мікроорганізмам. Наше тіло цілий комплекс систем, в тому рахунку і інших мікроорганізмів, які підкоряються законам самоорганізації, саморегуляції. Викликає гомеричний регіт коли медики з розумним виглядом ґвалтують тінь.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.