Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

20 березня – Міжнародна демонстрація в Києві на підтримку здоров'я, волі та конституції

Категорія:

Сьогодні мільярди людей зазнають порушення всіх можливих базових прав та свобод людини, примус до медичних втручань, тоталітаризм владних структур. Наш справжній  ворог – не якась зовнішня сила, а кричуща слабкість та боягузтво суспільства. Зовнішні обставини – це лише прояв того, що ми із себе представляємо.

210317demonstraciyaprotykoronavirusnyhobmezhenuberlini1serpnya.jpg

Демонстрація проти коронавірусних обмежень у Берліні 1 серпня 2020 року
Демонстрація проти коронавірусних обмежень у Берліні 1 серпня 2020 року

Чужорідні суб'єкти продукують нові й нові зручні їм правила, а ми підкорюємось їм. Так хто ми? Бездушні тіла, підвладні страху та примусу, чи людські божественні створіння з волею та розумом? Годі мовчати, відсидітися у стороні не вийде. Яким буде наше майбутнє, залежить тільки від нас!

Міжнародний протест у Києві #wewillallbethere відбудеться на Михайлівській площі у суботу, 20 березня, з 12 до 17 години.

Всеукраїнський рух "Захист Здоров’я Нації" за участі рухів "Права Людини та Здоров'я Нації", "Стоп Фейк Пандемія" запрошує всіх вільних інтелектуальних людей, громадян, приєднатись до міжнародного раллі за свободу.

Демонстрації відбудуться у понад сотні країн, зокрема: 

 

Наші інтереси: 

Люди розуміють, що рік тому розпочалася глобальна афера, яка може закінчитися для людей несвободою і тотальним цифровим контролем. За рік, який минув з часу оголошення пандемії "страшного смертоносного вірусу" людей видресували носити маски, де треба і не треба (як атрибут покірності), підготували до масової вакцинації, зобов'язали робити безглузді ПЛР-тести, щоб кудись поїхати, або в разі хвороби, щоб раптом ця хвороба не виявилася "страшним смертоносним" ковідом. Людей готують до "нової нормальності" наче по якомусь загальному плану, і влада України мавпує кожний крок, що роблять в Європі, та займається імітацією бурхливої діяльності у "боротьбі" з ковідом, смертність від якого – менш як 1%.

В тему: 
Український юрист об'єднує зусилля з німецькими спеціалістами у розслідуванні коронавірусної істерії"Скоро взагалі не буде кому хворіти", – вірусологВідтепер про інфекційні хвороби не збирається статистика. Головна інфекційна хвороба – ковідCOVID-19 виявився величезним обманом, здійсненим ЗМІ – The Washington Times (США)«Масштабна афера»: нардеп від Слуги народу назвав пандемію Covid-19 «змовою корпорацій»Ковід розчохлив розумову безпорадність людей – доктор КауфманНімецький чиновник «злив» звіт, що викриває коронавірусне шахрайство: «Це був глобальний фальшивий переполох»Міністерство внутрішніх справ ФРН найняло вчених для нагнітання істерії та жорсткого локдауну – Welt am SonntagМіжнародний кримінальний ковід-трибунал ближче, ніж здається – Райнер Фюльміх (Reiner Fuellmich), Німеччина«COVID-19: велике перезавантаження». Мріями про цифровий концтабір поділився доктор Шваб
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Влада потребує народної підтримки для протидії пресу глобальних корпорацій.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Влада потребує народної підтримки для протидії пресу глобальних корпорацій.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Треба їхати, мають бути всі хто можуть бути!