Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Південній Дакоті не було жодних локдаунів, масок чи обмежень бізнесу – Крісті Ноем (Kristi Noem)

Категорія:

Ми ніколи не вимагали, щоб люди носили маски. Школи працювали і працюють як завжди. Люди в Південній Дакоті можуть вільно реалізовувати свої права на працю, богослужіння та засоби на життя. Вони самі головним чином відповідають за своє здоров'я та свій добробут. Про це заявила губернатор штату Крісті Ноем (Kristi Noem) 26 лютого 2021 р. на конференції «Консервативна політична дія» – Conservative Political Action Conference («CPAC-2021»), що відбулася в місті Орландо (штат Флорида).

210307kristinoem.jpg

Крісті Лінн Ноем (Kristi Lynn Noem, 1971 р.н.)
Крісті Лінн Ноем (Kristi Lynn Noem, 1971 р.н.) – республіканський політик, губернатор Південної Дакоти з 2019 року, перша жінка на цій посаді.

«Усім відомо, що майже за одну ніч ми перейшли від бурхливого зростання  ​​економіки до трагічного загальнонаціонального припинення.

До початку 2020 року президент Трамп створив у США сім мільйонів нових американських робочих місць. Ми мали найнижчий рівень безробіття за останні півстоліття – і рівень безробіття серед чорношкірих, латиноамериканських та азійських американців досяг найнижчого рівня в історії. Понад 10 мільйонів людей було виведено з бідності та соціального забезпечення.

Все це змінилося в березні. Більшість губернаторів закрили свої штати. Далі було рекордне безробіття. Підприємства закриті. Більшість шкіл були з закритими вікнами. Постраждали громади. І економіка США негайно зупинилася.

Дозвольте мені бути зрозумілою. COVID не розчавив економіку. Уряд розчавив економіку.

Але не всі пішли цим шляхом. Для тих з вас, хто не знає, Південна Дакота – єдиний штат в Америці, який ніколи не наказав закрити жоден бізнес чи церкву.

Ми ніколи не вимагали, щоб люди носили маски. Ми навіть ніколи не визначали, що таке «найважливіший бізнес». Оскільки я не вірю, що губернатори мають повноваження повідомляти вам, що ваш бізнес не є важливим.

Моя адміністрація чинила опір заклику до вірусного контролю коштом всього іншого. Ми розглянули науку, дані та факти, а потім застосували зважений підхід.

По правді кажучи, я ніколи не думала, що рішення, які я приймаю, будуть унікальними. Я думала, що таких, хто дотримуватиметься основних, консервативних принципів, буде більше.

Багато ЗМІ критикували підхід Південної Дакоти. Вони позначили мене як погано поінформовану, нерозумну і навіть як «заперечувача». Деякі навіть стверджували, що Південна Дакота найгірша у світі, коли мова заходить про COVID-19.

ЗМІ робили все це, одночасно вихваляючи губернаторів, які запроваджували блокування, санкціонували маски та закривали підприємства, аплодуючи їм як «правильним» крокам для пом'якшення поширення вірусу.

У Південній Дакоті ми робили все по-іншому. Ми застосовували здоровий глузд і консервативні принципи управління. І наша економіка процвітає.

У нас найнижчий рівень безробіття в країні. Ми – номер один у країні за збереженням робочих місць, відкритим бізнесом та зберіганням грошей у кишенях наших людей. Жителі Південної Дакоти заробляють більше, ніж у будь-якій іншій країні.

І, наші школи відкриті!

Люди самі відповідають головним чином за своє здоров'я та добробут. Саме їм довірені широкі свободи – вони вільні здійснювати свої права на працю, богослужіння та заробляти на життя.

Жоден губернатор не повинен диктувати своїм людям, яка діяльність офіційно схвалена чи ні. І жоден губернатор не повинен арештовувати чи штрафувати людей за здійснення ними свобод.

Завжди пам’ятаймо: Америка – це добре. Свобода краща за тиранію. Ми унікальні. Ми виняткові. І жоден американець не повинен вибачатися за це, ніколи. Ми повинні показати світові, що люди процвітають, коли уряд обмежений, а винахідливість і творчі здібності людей мають вільний простір».  

Стенограма виступу Крісті Ноем (Kristi Noem) на конференції «CPAC-2021»

Переглянути на bitchute.com

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Ось так з'являються нові лідери! Чудовий приклад для України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Яскравий допис, пане Ігоре! Дуже дякую! Радію з причетності до цієї публікації! До речі, Південна Дакота - це "штат гори Рашмор", там є скельний монумент чотирьом президентам США.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Яскравий допис, пане Ігоре! Дуже дякую! Радію з причетності до цієї публікації! До речі, Південна Дакота - це "штат гори Рашмор", там є скельний монумент чотирьом президентам США.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Ігоре! Це ти знайшов стенограму виступу Крісті Ноем! Працюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Щиро дякую за цю важливу інформацію!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Це гарний прецедент!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здоровий глузд, ще більший, ніж у Швеції. У хоча б одного американького політика зі своєю командою! А, у Дональда Трампа, на таке, у масштабах всієї Америки, нажаль, не вистачило сил.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Супер!