Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прем'єр-міністр Шмигаль лякає новим локдауном: йде третя хвиля коронавірусу

Світ:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на пресконференції 4 березня заявив, що по всій Україні можуть запровадити локдаун, якщо більшість областей опиняться у червоній зоні карантину.  

"Треба констатувати, що в Україні почалася третя хвиля коронавірусу. Вінницька, Закарпатська області у помаранчевій зоні, але вже на підході до жорстких обмежень. Коли більшість областей будуть у червоній зоні, доведеться повертатися до локдауну", — зазначив Шмигаль.

Шмигаль відзначив, що якщо понад 65% ліжок у кожній області та загалом по Україні будуть заповнені хворими на Сovid-19, уряд поверне локдаун. Крім того, прем'єр-міністр пообіцяв попереджати про посилення обмежень завчасно.

Він також зазначив, що процес вакцинації проти коронавірусу не буде швидким: за його словами, у світі вакцинація триватиме щонайменше два роки, тому залишатиметься необхідність одягати маски, дотримуватися дистанції та дезінфікувати руки.

Так званий адаптивний карантин почав діяти з 24 лютого. Регіони поділили на зелену, жовту, помаранчеву та червону зони, у яких карантинні обмеження залежатимуть від епідемічної ситуації. Згідно з розпорядженням Кабміну майже вся Україна потрапила спочатку в жовту карантинну зону, в якій діє 20 обмежень.

Червоний рівень небезпеки зараз запроваджений в Житомирській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вони не вгамуються. Намагатися робити свої справи й берегти нерви. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці психопати самі не зупиняться.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці психопати самі не зупиняться.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Психопати - це люди які їх обрали і нема на те ради

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Чому нема на те ради? - Є рада! Потрібне розділення на розумних людей та дурних. Тоді, дурні люди, які радо приймають паразитів, просто швидко вимруть, а розумні - розплодяться. А, як таке розділення не відбудеться - то повільно вимруть всі. Все тут як з мурашником, зараженими ломехузою. А, це розділення може не відбутися тому, що розумні люди мають замалу дієвість. Просто кажучи, відмовляються переселятись. Тож, хто відмовляється переселятись, забезпечує вимирання свого роду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!