Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За умови вакцинації 10 млн осіб Україна зможе отримати 30 млн доларів від Світового банку

Світ:

Мінфін, МОЗ та Світовий банк напрацьовують питання можливої реалізації проекту «Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні», відповідно до якого сума позики для України становитиме 90 млн дол. США. 

Про це йшлось під час спільної наради Мінфіну та МОЗ зі Світовим банком, що відбулась 5 лютого 2021 року, повідомляє міністерство фінансів України.

Вони говорили про проведення в Україні вакцинації від COVID-19, що передбачає поповнення загального фонду Державного бюджету. За умови проведення вакцинації 10 млн осіб, які належать до групи ризику, Україна зможе отримати компенсацію в обсязі 30 млн дол. США.

На це звернув увагу Захар Мілютін і в цьому контексті згадав книгу «Нові зізнання економічного вбивці» Джона Перкінса, яка розповідає про сенс і механізми функціонування таких видів "фінансової допомоги" недорозвинутим країнам.

Джон Перкінс розкриває секрети спецслужб і пояснює, що кожен повинен і може зробити, щоб його країна і він сам не потрапили в економічне рабство.

Економічні вбивці – це високооплачувані професіонали, які ошукують країни по всій земній кулі на трильйони  доларів. Вони виводять гроші зі Світового банку, Агентства США з міжнародного розвитку (англ. USAID) та інших іноземних гуманітарних організацій до скарбниць величезних корпорацій і кишень кількох заможних родин, які контролюють світові природні ресурси. Брехливі фінансові звіти, фальсифіковані вибори, хабарі, вимагання, секс і вбивства – ось їхні інструменти. 

Автор колись обіймав посади у верхній частині піраміди, що її низовою ланкою є сучасні українські грантожери. Потім розкаявся. І тепер пише книги-зізнання, щоб попередити публіку та "загладити вину". Здебільшого безрезультатно. Бо публіка більше любить телевізор.

Нагадаємо, Україна купляє понад 1,9 млн доз китайської вакцини від Covid-19. Одна доза коштує 504 гривні.

Наші інтереси: 

Розуміти, для чого і яким коштом буде відбуватися вакцинація в Україні проти "страшної смертоносної хвороби".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Це типу будуть платити ще й гроші державі за те, щоб людей вакцинувати. З довірю до вакцинації все явно пішло для них шкереберть і всі плани розвалились.

Коментарі

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Це типу будуть платити ще й гроші державі за те, щоб людей вакцинувати. З довірю до вакцинації все явно пішло для них шкереберть і всі плани розвалились.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Здоров'я одного українця оцінили всього в три долари. Щось малувато. Уряд погано торгувався.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та ні, торгувався, напевно, добре. Просто, всі розумні люди добре розуміють, що вакцинація потріна, насамперед, самим можновладцям. Аби уникнути суду за свої дії. А, три долари за кожного вакцинованого - це просто приємний бонус для них.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!