Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Німеччині створять спеціальну «в’язницю» для порушників карантину

Світ:

У федеральній землі Саксонія влада ухвалила рішення організувати спеціальний центр для утримання громадян, які неодноразово порушували умови карантину, і тих, хто відмовляється дотримуватися так званих заходів безпеки.

Про це повідомляє РБК, посилаючись на німецьке видання Bild. Інформацію підтвердила місцева влада.

Видання назвало центр утримання «коронавірусною в'язницею». Вона буде створена на базі пункту розміщення біженців, побудованого у 2017 році. Як буде влаштовано утримування порушників у «коронавірусній в'язниці», поки що не ясно, але територія буде огороджена, а охорону здійснюватиме поліція.

В міністерстві соціальних справ Саксонії повідомили, що будівля колишнього центру для біженців буде спеціально переобладнана під нові цілі. Відправляти порушників у центр утримання будуть за рішенням суду. Спочатку ковід-дисидентам будуть направляти попередження, після цього – виписувати штраф, а якщо ці заходи не допоможуть – тоді відправлятимуть у «коронавірусну в'язницю».

Як зазначає Bild, навесні 2020 року міністр охорони здоров'я Саксонії Петра Кеппінген вже пропонувала обмежувати свободу порушникам карантину, відправляючи їх у психіатричні лікарні.

За два тижні до Нового року по всій Німеччині посилили карантинні заходи. На початку січня Німеччина продовжила до кінця місяця всі чинні обмеження й посилила їх. Протягом місяця жителі зможуть контактувати тільки з членами сім'ї. Харчовим закладам дозволяється продаж їжі на винос і доставка.

Обмежується пересування громадян: якщо в одному окрузі протягом семи днів зареєструють понад 200 нових випадків захворювання COVID-19 на 100 000 населення, місцевим жителям буде заборонено віддалятися більш ніж на 15 км від будинку без поважної причини.

12 січня Ангела Меркель попередила, що якщо владі не вдасться стримати поширення вірусу, то локдаун може бути продовжений до кінця березня.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ми надовго застрягли у всесвітній афері, коли за допомогою вірусної інфекції, страху і невігластва нас хочуть загнати в нову нормальність:(

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Ну що ж, найнадійнішим засобом комунікації у постковідному світі стануть, очевидно, поштові голуби...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Ну що ж, найнадійнішим засобом комунікації у постковідному світі стануть, очевидно, поштові голуби...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

З одного боку, поштові голуби, з іншого Телеграм. З Третього - телепатія. Цікаво буде жити!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

пророк Адольф рятує європу.радію