Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як здійснити конвертацію foto в pdf — редактор зображень

Сьогодні в день здійснюються мільйони foto конвертацій в pdf, на що є кілька основних причин.

Всі ми знаємо утиліту PowerPoint як відмінний засіб для створення презентацій, де швидко і просто можна відобразити графічну і текстову інформацію, але не завжди цей формат є зручним.

Якщо при показі напрацювання з ПК зазвичай проблем не виникне, то на мобільному пристрої це відбувається частіше. Не всі операційні системи оснащені відповідними редакторами, які найчастіше потім необхідно встановлювати додатково. Нами зроблено графічний редактор або редактор фотографій. Зручно і безкоштовно можливо обрізати фотографію або змінити її розмір.

Така ситуація рідкість для Portable Document формату, адже за фактом дані файли будуть зображеннями, а з ними вже точно впорається будь-який сучасний телефон. Ще одним плюсом цього стандарту є те, що він захищений як ніякий інший. Якщо ви не хочете, щоб ваші картинки, таблиці або графіки, які використовуються в презентації, можна було легко зберегти, то просто конвертуйте ppt в pdf. Такі документи важко піддаються редагуванню і навіть щонайменшим змінам, а при бажанні ви можете захистити напрацювання або накласти на кожен слайд водяний знак. Ми ніколи не зберігаємо ваші файли на нашому сервері. Не турбуйтеся про безпеку вашої інформації. Завантажений файл обробляється браузером. Ми не маємо до нього доступу та ніяк не зможемо його змінити або прочитати.

Так як же правильно вибрати ppt - pdf конвертатор? На це питання ми навряд чи зможемо дати вам однозначну відповідь, адже все залежить від ваших уподобань.

Ми, наприклад, готові надати абсолютно безкоштовний веб-сервіс, де вам не потрібно чекати певний час між трансформаціями або з часом купувати план. Так само ми не вимагаємо ніякої реєстрації.

Все, що вам потрібно зробити, це відкрити сайт, після натискання на кнопку «Вибрати файл» знайти необхідний вам на цьому пристрої документ або просто перетягнути його в поле введення. Крім того, ви можете вибрати файл з Google Drive або DropBox, натиснувши на стрілочку вниз. Далі ми відобразимо іконку розширення і назва презентації, яку ви вибрали, після чого почнеться ppt-pdf конвертація. Вона триватиме не більше хвилини, після чого ви з легкістю зможете завантажити на використовуваний гаджет напрацювання або поділиться ним в одній з інтеграцій. Більш того, на цій ж веб-сторінці ви можете трансформувати документи таких програм як Microsoft Word і Excel.

Наші інтереси: 

Комп'ютерна грамотність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Для конвертації різних фото, відео і аудіо форматів існує досить функціональна програма Format Factory. Я нею користуюсь багато років...

Коментарі

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Для конвертації різних фото, відео і аудіо форматів існує досить функціональна програма Format Factory. Я нею користуюсь багато років...