Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американська постіндустріальна революція – нова фаза цивілізаційної кризи: можливості і загрози. Що робити?

Категорія:

Спецтема:

Якою буде контратака Трампа – можна лише гадати. Маємо справу зі справжньою кризою та притаманним їй «туманом війни». Схоже, що американцям доведеться повністю знести прогнилу систему і заснувати нову. 

210107orlan.jpg

Білоголовий орлан – тотем США
Білоголовий орлан – тотем США

Попри масові фальсифікації виборів, Конгрес визнав Джо Байдена президентом США. Для того, щоб не допустити розгляду фактів фальсифікацій і додатково натиснути на республіканців, демократи організували захоплення приміщення Конгресу членами Антіфа під виглядом «прихильників Трампа». Поліція Капітолію відкрила ворота і запросила провокаторів увійти до приміщення. Разом з ними увійшла й частина трампістів, які не розпізнали провокацію. В цілому ситуація в Капітолії виглядала абсурдно і нагадувала дешеву постановку для глобальних ЗМІ.    

Самого Трампа ліві ЗМІ звинуватили в закликах до насильства і заблокували його в соцмережах Твіттер і Фейсбук. Підставою для блокування оголосили відеозвернення Трампа, в якому він закликав своїх прихильників звільнити Капітолій і мирно розійтися. Нахабне перевертання істини (хуцпа) – улюблений прийом ліваків.  

Довибори в Сенат у штаті Джорджія відбулися з неприхованим фальшуванням за тією ж схемою, як і на виборах президента: глядачі могли наживо спостерігати, як у республіканців зменшується кількість голосів. Відтепер демократи отримують більшість в обох палатах Конгресу і, маючи свого президента, можуть робити що завгодно.

Цього ж дня президент Трамп заявив: «Хоча я абсолютно не згоден з результатами виборів, і факти це підтверджують, проте 20 січня відбудеться впорядкований перехід. Я завжди говорив, що ми продовжимо боротися за те, щоб враховувались лише законні голоси. Хоча це означає закінчення найвеличнішого першого президентського терміну в історії, це лише початок нашої боротьби за те, щоб зробити Америку знову великою!» Що означає це послання – можна лише здогадуватися. Трамп пообіцяв, що перехід буде впорядкованим, але не уточнив, до кого перейде посада президента – до Байдена чи до самого Трампа з його новою адміністрацією.  

Те, що відбулося в США, є черговою спробою перехоплення управління державою з боку паразитичного конгломерату. Якою буде контратака Трампа – можна лише гадати. Маємо справу зі справжньою кризою, а їй притаманні висока динаміка, прискорення подій, невизначеність, незрозумілість, «туман війни», смертельні загрози і великі можливості.   

Головна загроза полягає в тому, що все людство можуть загнати в цифровий концтабір. Це дуже погано.

Головна можливість полягає в тому, що народ США може провести глибоку зачистку соціальних паразитів і здійснити стрибок на вищий рівень розвитку. Що більше поглиблюватиметься криза, то більше виявлятиметься істинна сутність людей. Результатом кризи буде народження нової еліти і нового суспільства.

Конгрес США вже показав свою слабкість і паразитичну сутність переважної більшості своїх членів. Хто стане на захист Правди і буде воювати на стороні Світла – побачимо протягом найближчого часу.  Схоже на те, що американцям доведеться повністю знести прогнилу цивілізаційну систему і заснувати народну республіку постіндустріальної формації.  

А що ми можемо зробити в цій ситуації?

По-перше, можемо енергетично підтримати Трампа і його соратників. Це справа не лише шляхетна, а й вельми корисна для поліпшення власного здоров’я, соціального оточення, успішності. Принаймні, нічого потужнішого я досі ще не зустрічав – тут описано мій особистий досвід.  

По-друге, уважно стежити за перебігом американської революції і брати на озброєння все продуктивне для творення постіндустріальної України.

По-третє, прискорено формувати світоглядний та програмно-інформаційний фундамент для самоорганізації демосів Аріянської Вільної Церкви.

У цьому напрямку відбуваються дослідження і готується серія важливих публікацій. Дещо вже є:

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.

Бийся за Трампа! Збережи Америку – збережи світ!

Наші інтереси: 

Великий Перехід до постіндустріальної цивілізації. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

яка захоплива і корисна гра.впевнений у Силі Роду Укрів.Церква Звитяжує.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

яка захоплива і корисна гра.впевнений у Силі Роду Укрів.Церква Звитяжує.радію

Зображення користувача Люба Покотило.
0
Ще не підтримано

Як американська криза вплине на країни всього світу? На сьогодні Демократія являється єдиною формою мирного правління державою яка враховує народи, які заселяють територію кожної держави. Цікаво, що міністерка юстиції п. Крістіне Ламбрехт, в Берліні, враховуючи події 6 січня 2021 року в Вашінгтоні, зробила висновок і пропонує посилення цензури для інтернетних медійніх каналів. На сьогодні Інтернетні медійні канали є важливим способом отримання новин без цензури. Так, тут є усякі новини, які треба фільтрувати, але вони Є!
Джерело:
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/508687/Bundesjustizministerin-kuendigt-verstaerkte-Zensur-und-Kontrolle-im-Internet-an?utm_content=link_1&utm_medium=email&utm_campaign=dwn_telegramm&utm_source=mid553&f_tid=a01cb4e0426ce8061fdb606beef0c18b

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Щодо подальших кроків президента Трампа, чесні аналітики годяться з тим, що він усе зробить, щоби знести облогу паразитів.

Остання мудро-вдала, несподівана тактика, в Капітолі, підставити порушників закону, і здобуття комп’ютера втікаючої Пелосі - на такі кроки вказує. До речі, її поведінка нагадує паніку Януковича, який, теж думаючи, що він вічний, мусів залишити за собою кримінальні сліди:))

Розвідник Simon Parkes постійно оновлює хід подій в Америці:
https://www.youtube.com/watch?v=_CHdt2qRLj8&feature=push-sd&attr_tag=R9vi-QVxTV2V9CF2%3A6 там подані й інші його адреси.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все, що робиться з власної волі, – добро!