Зображення користувача Віктор Макаренко.
Віктор Макаренко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Головне правило оздоровлення, або Чим вимощена дорога в рай (відео)

Головний арійський закон оздоровлення записаний у двох архаїчних словах нашої мови – «день» і «ніч». А чим вимощена дорога в рай? Чесноти – це суспільно значимі корисні звички. Дорога в рай вимощена чеснотами.

Почнімо зі слова «день», литовською «diena», латинською «dies», англійською «day» (дей), іспанською, каталонською і португальською «dia» (дія). Що воно означає? День – це час, коли треба діяти. Це слово чоловічого роду – і це додатково вказує на активність, експансію, відкриття нового.

В арійській традиції день триває 9 годин – з 9 до 18 години. Апофеозом дня є по́лудень – час найвищого стояння Сонця над горизонтом, який відповідає 12-й годині дня за місцевим часом. Після 18-ї години починається тригодинний вечір – перехідний період до ночі. 

А що означає слово  «ніч»? Це слово жіночого роду, що наголошує на аспектах гармонізації, заспокоєння, пасивності. Ось як це слово звучить іншими мовами: хорватською «noć» (ноч), англійською «night» (найт), іспанською «noche», литовською «naktis», німецькою «nacht».

Ніч (ноч) – це антонім слову «день». Відтак Ніч – це час, коли НІЧого не треба робити. Як кажуть на Західній Україні, «ніц не робити» (діалектизм «ніц» означає «нічого»). Хоча б тому, що коли НІЧ, то НІЧого не видно.

В арійській традиції ніч триває 9 годин – з 21 до 6 години. Далі починається тригодинний ранок – перехідний період до дня – часу, коли треба діяти.

На основі наведеної вище етимології (науки про істинні значення слів), можна сформулювати головне арійське правило оздоровлення: Їсти вдень, спати вночі. 

  • 00:15 Етимологія – наука про істинні значення слів.
  • 01:10 День і ніч. Правило оздоровлення: «Їсти вдень, спати вночі».
  • 05:30 Чим вимощена дорога в рай? Чесноти – суспільно значимі корисні звички. Дорога в рай вимощена чеснотами.
  • 07:10 Де український рай? Рай – це місце, яке найкраще для розвитку і вдосконалення. Рай дає стимули для розвитку.

Учасники дискусії:

  • Оксана Білозір – політик, громадський діяч, народна артистка.
  • Ігор Каганець, письменник, футуролог, засновник порталу AR25.ORG.

Повне відео: Середній клас – рушій перетворень. «Гартленд: тут і тепер», епізод 2. Епізод 2 

Обговорення і посилання на сайті "Народний Оглядач"

Пояснюючі статті:

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вписуємося у природні ритми, підвищуємо власну ефективність. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Добрий вечір, громадо ! А що робити, коли мусиш працювати у нічну зміну ? ... Таких професій багато, і без них не обійдешся ... Яка буде думка на рахунок цього ?

Історія має властивість повторюватись...

Коментарі

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Добрий вечір, громадо ! А що робити, коли мусиш працювати у нічну зміну ? ... Таких професій багато, і без них не обійдешся ... Яка буде думка на рахунок цього ?

Історія має властивість повторюватись...

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Радіймо, пане Іван!
Бажано і можна не їсти вночі, навіть коли доводиться працювати. Це мій власний досвід. До тридцяти я ів в нічних змінах так, як і всі оточуючи. А після тридцяти потихеньку подолав інстинкт отари, навіть в шахті вже не їв. Краще поспати, якщо є можливість. А зараз і вдень на роботі не їм.

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

З настанням постіндустріальної формації більша частина нічних змін зникне Іна даний момент можна ліквідувати на деяких виробництвах ніяні зміни але власники їх зарахені бацилою несиримного збагачення