Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

8 грудня Велика Британія розпочала масову вакцинацію проти коронавірусу

90-річна мешканка Північної Ірландії Маргарет Кінан стала першою людиною у світі, яка вакцинувалася проти коронавірусу. У Великій Британії робитимуть щеплення людям, старшим за 80 років, а також медичному персоналу. Обрали вакцину від Pfizer і BioNTech. 

Прем'єр-міністр Борис Джонсон, відвідуючи лондонську лікарню, щоб побачити перших, кому роблять укол, сказав, що вакцинація корисна для них і корисна для всієї країни, пише BBC News.

Великобританія – перша країна у світі, яка почала використовувати вакцину Pfizer після того, як регулятори схвалили її використання минулого тижня.

Нагадаємо, минулого місяця 469 науковців написали Борису Джонсону відкритого листа і розкритикували введений на початку листопада локдаун. Медики заявили, що поводження уряду з коронавірусом "завдає більше шкоди, ніж користі".

Нагадаємо також, що до 14 листопада у Великій Британії нові інфекції вже вирівнялись, а уряд створив спеціальну службу, щоб забезпечити Бориса Джонсона даними щодо Covid-19, які б відповідали реальній ситуації

Україна подала першу заявку на отримання вакцини від СOVID-19  в Глобальний альянс із вакцин та імунізації (ГАВІ) на 8 млн доз, якими провакцинують 4 млн українців, повідомив Центр громадського здоров'я (ЦГЗ).

Було визначено 12 пріоритетних груп населення, які сукупно охоплюють майже 21 млн людей (20 866 390), або 50% населення України. До них входять працівники сфери охорони здоров’я, військові, освітяни, люди похилого віку та особи, які проживають у соцзакладах, люди із супутніми захворюваннями тощо.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація від ковіда є безглуздою (про що говорять вірусологи, наприклад, Надія Желобак). Але нажаханому народу хочеться вірити, що вакцина їх врятує. Цікаво, невже 90-літнім немічним старим не набридло їхнє нікчемне існування, якщо вони вірять, що вакцинація їх "врятує" і вони проживуть ще пару років.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Радіймо друзі !

Була одна притча, де каліф хотів купити дні життя у бідняків - і ніхто не погодився.

Я не меч, я тримаю меч.

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А чому ж Джонсон не приєднався до цієї бабусі?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Вітамір Одеський.
0
Ще не підтримано

Точніше, мабуть, буде сказати про "масовий геноцид". Злочин проти людства. Винні будуть жорстко покарані.

Старий Рокер з Одеси

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Радіймо друзі !

Була одна притча, де каліф хотів купити дні життя у бідняків - і ніхто не погодився.

Я не меч, я тримаю меч.