Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинація шкідлива для всіх. Що відбудеться після її скасування

Категорія:

Світ:

За всю історію вакцинації у світі не було і нема жодної інфекції, яка була б "переможена" або "взята під контроль" за допомогою вакцин. Навпаки, вакцинація завжди сприяла ще більшому поширенню інфекційних захворювань. Масові вакцинації – захід, щонайменше, безглуздий. А ще у світі нема жодної інфекції, яка була б небезпечнішою, ніж вакцинації проти неї.

Про це у своєму дописі на Фейсбук написав кандидат медичних наук, доцент Олександр Баранець. 

На його думку, вакцинація є причиною величезного числа хронічних хвороб, які за своїми фатальними наслідками не порівнянні з жодними інфекціями.

До числа цих хронічних хвороб відносяться астма, діабет, судинні захворювання, аутизм, розсіяний склероз, рак. Саме вони зараз найчастіше калічать людей і забирають левову частку життів.

Звідси висновок: вакцинації не мають ніяких виправдань – ані моральних, ані наукових, ані практичних.

Здорові діти після вакцинацій стають хронічно хворими, а хронічно хворі й ослаблені стають довічними інвалідами або вмирають. Звідси висновок: вакцинації небезпечні для ВСІХ.

Здоровим дітям вакцинації не потрібні, тому що вони здорові та мають природний імунітет, здатний захистити від будь-якої інфекції. А хворим дітям вакцинації протипоказані тому, що вони хворі й вакцини їхньому слабкому імунітету не тільки не допоможуть, а лише остаточно його доб'ють.

Роблячи вакцинації, лікарі борються не з інфекційними хворобами. Вони борються з природою, яка вклала в людину здатність боротися з цими хворобами. Звідси висновок: вакцинації не потрібні НІКОМУ.

Правда, багато наших співгромадян, які перебувають під гіпнозом пропаганди вакцинації, все одно занепокоєно запитують: "Але хіба є альтернатива вакцинаціям? Що буде, якщо їх скасують?!". Їм чомусь здається, що в разі скасування вакцинацій світ тут же охоплять моторошні епідемії на кшталт чумних морів Середньовіччя.

Поспішаю заспокоїти цих наляканих людей: ніяких епідемій в разі скасування вакцинацій не буде. А що ж буде?

Спробуємо перерахувати хоча б найголовніше:
1) діти перестануть гинути й страждати від поствакцинальних ускладнень;
2) відпаде потреба в будівництві та утриманні дитячих онкологічних клінік, гематологічних центрів, спецінтернатів для дітей-інвалідів, спецшкіл для олігофренів тощо;
3) покращиться загальний генофонд нації й піде на спад захворюваність "хворобами століття" (алергічними, аутоімунними, нейродегенеративними, серцево-судинними, раковими та іншими);
4) збільшиться тривалість життя людей і знизяться показники смертності;
5) зросте якість фізичного, розумового і психічного здоров'я абітурієнтів і призовників;
6) підвищиться шкільна успішність та успішність у вищих навчальних закладах;
7) знизиться злочинність і підуть на спад інші антигромадські форми поведінки;
8) відбудеться істотне поліпшення середовища проживання людини завдяки припиненню його забруднення потенційно небезпечними вакцинними вірусами та бактеріями і їхніми ще більш небезпечними мутантними формами.

Ось скільки всього буде – і все це лише завдяки одному-єдиному заходу, що не вимагає жодних зусиль і фінансових витрат, – законодавчому скасуванню вакцинацій.

* * *
Отже, дорогі батьки, будьте пильні! Вчіться на чужих помилках, а не на своїх власних. Всіляко захищайте дітей від "профілактичних щеплень". Якнайдалі обходьте кабінети вакцинацій у поліклініках, дитсадках і школах. На гарматний постріл не підпускайте до дітей медпрацівників з їхніми вакцинними шприцами. Пам'ятайте: вакцини – це не "ліки" і не "засоби профілактики", як це намагаються навіяти зацікавлені особи. Вакцини – це отруйно-заразні суміші, призначені для збагачення тих, хто їх виробляє і поширює.


В тему: 

Наші інтереси: 

Поширювати правду про небезпеку вакцинації. Допомогти людям звільнитися від тиску офіційної брехливої медицини, яка зацікавлена у хворих, а не здорових людях.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

правда про шахраїв у білих халатах.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

правда про шахраїв у білих халатах.радію

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, діти алкоголіків, тоді перестануть бути олігофренами? Бо, більшість дітей-інвалідів та дітей олігофренів - саме діти акоголіків.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Отже, дорогі батьки, будьте пильні! Вчіться на чужих помилках, а не на своїх власних. Всіляко захищайте дітей від "профілактичних щеплень"

Цікаво, а як зробити так, щоби слова "діти" і "батьки" поміняти місцями? Ходить така інформація - може це байка, а може ні, - що бабуся 80-ти років, якій діти заборонили робити щеплення, діждалася, коли нікого не буде вдома, пішла і вкололася. Нам навіюють упевненість у тому, що якщо ми будемо щепитися, й приводити за руку рідних - ми тим самим виявимо до них свою турботу. А як бути, коли батьки зробили собі перший укол - і в них нібито все добре, чи майже добре, - а син начитався всяких "оглядачів" і тепер не хоче йти батьківськими слідами?

Поки дихаю - сподіваюсь!