Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Шестеро мерів-демократів з Міннесоти закликали голосувати за Трампа

Спецтема:

Вони звинувачують лідерів Демократичної партії в зраді інтересів трудової Америки і закликають голосувати за Трампа і Пенса, котрі ці інтереси реально захищають.

Верхній ряд: Ларрі Каф (Larry Cuffe), мер міста Вірджинія, Джон Чампа (John Champa), мер міста Чісхолм, Чак Новак (Chuck Novak), мер міста Ілі. Нижній ряд: Кріс Свенсон (Chris Swanson), мер міста Ту-Гарборс, Роберт Влайсавлєвич (Robert Vlaisavljevich), мер міста Евлет, Андреа Зупанчич (Andrea Zupancich), мер міста Баббітт


«Залізний хребет» (Iron Range) – це регіон на північному сході штату Міннесота. Це робітничий регіон, з розвиненою гірнічно-добувною промисловістю, яка сильно постраждала через глобалізацію, коли американська індустрія згорталася, а робочі місця пішли в країни третього світу. Штат вважається одним із так званих «хитких штатів», хоча позиції демократів тут як правило сильніші. Тому лист мерів міст цього регіону – це тривожний дзвоник для демократичної партії.

Ось текст листа:

Друзі американці!

Ми мери демократичних міст «Залізного хребта» великого штату Міннесотта пишемо сьогодні, щоб офіційно підтримати переобрання Президента Дональда Трампа і віце-президента Майка Пенса.

Як і багато хто в нашому регіоні, ми протягом багатьох десятиліть голосували за демократів. Ми спостерігаємо, як наші робочі місця скорочуються не лише в нашому регіоні Залізного хребта, а й по всій країні. Встановлюючи тарифи на нашу продукцію і підтримуючи погані торгові угоди, політики типу Джо Байдена не роблять нічого для робочого класу. Ми втратили тисячі робочих місць, і покоління молодих людей покинули Залізний хребет, щоб забезпечити свої сім'ї добре оплачуваною роботою в інших місцях. Сьогодні ми не визнаємо Демократичну партію. Вона пішла настільки далеко вліво, що вже не може претендувати на роль захисника робочого класу. Радикальні демократи кинули працьовитих міннесотців, які будували своє життя і підтримували свої сім'ї тут, на Залізному хребті. Не ми вирішили залишити Демократичну партію, партія залишила нас.

Проте чотири роки тому сталося диво. Дональд Дж. Трамп був обраний президентом США, і він виступив проти Китаю, запровадив зниження податків і почав боротьбу за робочий клас. Тепер, через чотири роки, Залізний хребет знову ожив і вперше після дуже довгого часу місцеві мешканці повні надії завдяки політиці Президента та його готовності боротися за нас.

Довічні політики, як Джо Байден, не мають зв'язку з робочим класом, не мають зв'язку з тим, що потрібно країні, з тими, хто живе тут на Залізному хребті, і з тими, хто живе в подібних невеликих містах по всій країні.

На цих виборах  багато чого стоїть на кону, проте найбільший ризик – це наші робочі місця, економіка та спосіб життя. Президент Трамп представив найкращу економіку в історії нашої нації, і Президент Трамп знову робить це для нас. Він продовжуватиме боротися за кожного американця, незалежно від партійної приналежності, і продовжуватиме відстоювати робочий клас.

Сьогодні ми пишемо, щоб офіційно підтримати президента Дональда Дж. Трампа та віце-президента Майка Пенса ще на чотири роки.

  • Ларрі Каф (Larry Cuffe), мер міста Вірджинія
  • Джон Чампа (John Champa), мер міста Чісхолм
  • Чак Новак (Chuck Novak), мер міста Ілі
  • Кріс Свенсон (Chris Swanson), мер міста Ту-Гарборс
  • Роберт Влайсавлєвич (Robert Vlaisavljevich), мер міста Евлет
  • Андреа Зупанчич (Andrea Zupancich), мер міста Баббітт

Що тут сказати. Дональд Трамп сильно перекроїв політичний ландшафт Америки, оскільки він «прийшов зі сторони» і не включився у виставу «видимої політичної боротьби двох партій і невидимих договорняків». Тому на нього образились низка впливових республіканців, які самі вже давно стали просто політичним бомондом, відірваним від життя. При цьому його стала сильніше підтримувати здорова динамічна частина республіканської партії.

Водночас частина поміркованих демократів жахаються різкого зсуву Демократичної партії на радикально ліві позиції – і само собою  вони опиняються набагато ближчими до Трампа з республіканцями, ніж до «рідної» демпартії.

Які ще сюрпризи готують нам ці вибори…

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США. Україна зацікавлена в перемозі Трампа. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Це тим відрадніше, що виборці, які відмовляються голосувати за республіканців,

мають можливість голосувати за (цих) демократів, і зробити добру справу для Америки, України, і для решти світу.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Це тим відрадніше, що виборці, які відмовляються голосувати за республіканців,

мають можливість голосувати за (цих) демократів, і зробити добру справу для Америки, України, і для решти світу.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !