Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рада авраамічних церков вірить у пандемію коронавірусу й підтримує карантин – і це логічно

Категорія:

Світ:

Захисту від коронавірусу була присвячена робоча зустріч Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем  та іншими членами Уряду, яка відбулася 20 серпня 2020 року, в Клубі Кабінету Міністрів.

200828svidkykoronavirusu-2.jpg

Вони також вірять, що маски захищають від вірусів
Вони також вірять, що маски захищають від вірусів і корисні для здоров’я

Головуючий у ВРЦіРО митрополит Епіфаній, Предстоятель Православної Церкви України, наголосив на відкритості Всеукраїнської Ради Церков до взаємодії з Урядом у розробці і впровадженні комплексу просвітницьких заходів, спрямованих на зупинення стрімкого поширення COVID-19 в Україні. Про це повідомляє сайт ВРЦіРО.

Глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав відзначив, що в Церкви є досвід формування в суспільстві нової культури поведінки, спрямованої на охорону здоров’я та відповідального ставлення до оточуючих. За його словами, в контексті пандемії COVID-19 українські церкви можуть стати рушієм формування безпечної культури взаємовідносин між людьми – і не лише під час богослужінь, а у повсякденному житті, особливо у навчальному процесі.

Цю думку підтримав також єпископ Віталій Кривицький, який наголосив на тому, що не можливо повноцінно замінити шкільне навчання онлайн-уроками, а тому необхідно шукати оптимальні шляхи відновлення навчального процесу із дотриманням нової культури поведінки у громадських місцях – користуватися антисептиками і добре мити руки, уникати фізичного контакту і тримати дистанцію.

Низку пропозицій до організації навчального процесу озвучив глава Церкви адвентистів сьомого дня в Україні Станіслав Носов. Зокрема, розмістити учнів у класі по одній особі за партою, скоротити тривалість уроків з можливістю запровадження кількох змін.

У доповнення до цього, юридичний радник Головного рабина м. Києва та України Геннадій Білорицький запропонував надати право закладам освіти, у тому числі школам, самостійно визначати обсяг і рівень необхідних карантинних заходів, адже на місцях краще зрозуміла ситуація з захворюваністю. Однак, на його переконання, у першу чергу слід забезпечити всі школи антисептичними засобами.


Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) утворена у грудні 1996 року як міжконфесійна інституція. Станом на лютий 2019 року до складу ВРЦіРО входять 16 церков і релігійних організацій та 1 міжцерковна організація, серед яких православні, греко- і римсько-католицькі, протестантські та євангельські церкви, а також іудейське та мусульманське релігійні об'єднання. Відтак Рада Церков представляє більше ніж 90% усіх релігійних організацій України – повідомляє сайт ВРЦіРО.

Згадані конфесії представлять т. зв. «авраамічні віровчення» – «релігійні системи (юдаїзм, християнство та іслам), розроблені на основі віровчення праотця Авраама. Первинне письмове джерело авраамічних релігій — Тора (П'ятикнижжя Мойсеєве). В цілому Тору визнають, хоч і по-різному тлумачать, всі авраамічні релігії. Старий Заповіт християнської традиції практично повністю відповідає єврейському ТаНаХу, а Коран і хадиси містять чимало спільносемітського матеріалу. Десять заповідей Мойсея є спільними заповідями для юдаїзму, християнства та ісламу» – повідомляє стаття Вікіпедії.

Свідки коронавірусу (фото з сайту vrciro.org.ua)
Свідки коронавірусу (фото з сайту vrciro.org.ua)

Згідно з авраамічними віровченнями, люди живуть в дуже агресивному й небезпечному світі, а самі вони є надзвичайно слабкими і вразливими. Їх постійно атакують смертельні віруси, від яких можуть захистити тільки жорсткі обмежувальні заходи, ліки і вакцини. Рятувати своє життя треба будь-якими засобами, навіть шляхом втрати свободи та гідності: Краще бути живим псом, ніж мертвим левом.

Про семітський світогляд, представлений авраамічними віровченнями, розповідається у статті Метафізика націоналізму: три світогляди – три ідеології (+аудіо).

На протилежних позиціях стоїть аріянська (аріохрестиянська) релігія, про неї йдеться у статті Аріянська релігія:  5 головних особливостей і відмінностей від антирелігій (+аудіо).

Авраамічні віровчення відповідають етатичній концепції держави, яка домінує в Китаї, Росії та інших диктатурах. 

Досі здавалося, що справжньою метою карантину є придушення будь-якого опору і узурпація влади. Тепер же з’ясовується, що паразитичний конгломерат має ще далекосяжнішу мету – опустити людину нижче рівня тварини і перетворити її на біоробота, ідеального раба.

Про це у статті Арійська релігія зупинить дегуманізацію і цифровий концтабір.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Досі іудохристиянські церкви підтримували коронавірусне біснування пасивною бездіяльністю. Тепер вони офіційно приєдналися до цієї афери.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Досі іудохристиянські церкви підтримували коронавірусне біснування пасивною бездіяльністю. Тепер вони офіційно приєдналися до цієї афери.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дуже важливе спостереження, Ігоре !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Зверніть увагу - на фото одна людина без намордника...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, судячи з його вигляду, мусульманин.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, привселюдно підтримали хуцпу. Це дуже багато говорить про них та їх прихільників.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

То вони (на нижньому фото) тренуються так протистояти запровадженню 5G!
)))))))

Та, все ж таки, носіння маски — це "обєзлічіваніє" — знеособлення Вільної Особистості, новітній інструмент опускання її до тваринного стану.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, також інших поганих станів. Наприклад, рабства. А опускання.. То трохи нижче, ніж до тваринного стану. А, 5G - то давно йому протистоять, як і усієї комп'терізації взагалі.)))

Якщо прагнеш чуда - створюй його!