Зображення користувача Валерій Швець.
Валерій Швець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці. Формула крові. Повне дослідження

Світ:

Наш шлях у Європу – це не тільки слідування голосу нашого розуму, а й голосу нашої крові. Реінтеграція в Московію – це не тільки наша духовна, а й фізична смерть. У Другій світовій війні українці воювали переважно проти своїх найближчих родичів по крові: австрійців, німців, словаків, болгар, хорватів – на боці московитів, які взагалі не є нашими родичами.

Українці. Формула крові. Повне дослідження. Автор – доктор фіз.-мат. наук, професор, академік Академії наук вищої школи України Швець В. Т.

Завантажити повний текст статті у форматі PDF:

Скорочений виклад: 

Для кожного народу характерна своя, властива лише йому, комбінація груп крові, з частотами, тобто частками від загальної кількості, з якими вони зустрічаються. Це як відбитки пальців окремих людей. У своїх попередніх статях [1, 2] ми спробували дослідити спорідненість українців з іншими народами світу. До уваги були взяті чотири групи крові без врахування резус-фактора. Аналіз стосувався відносно невеликої кількості народів. Українцями вважалось все населення України. Московитами вважалось все населення сучасної Московії.

У даній статті ми візьмемо до уваги всі існуючі групи крові людини, а їх, із врахуванням резус-фактора, вісім: перша з позитивним резус-фактором, друга з позитивним резус-фактором, третя з позитивним резус-фактором, четверта з позитивним резус-фактором, перша з негативним резус-фактором, друга з негативним резус-фактором, третя з негативним резус-фактором, четверта з негативним резус-фактором.

Ми виокремимо з населення України московитів. У цьому разі населення України стане практично моноетнічним. Ми виокремимо з населення Московії українців. Населення Московії при цьому все одно залишиться поліетнічним, але ступінь спорідненості українців з цим населенням вже буде зовсім іншою. Крім того, ми розглянемо країни світу, що представлятимуть 99% населення Землі.

Серед близьких родичів українців ми бачимо всі країни Балканського півострова, що розмовляють слов'янськими мовами: сербів, боснійців, македонців, словенців, хорватів. Це потужний аргумент на користь спільного етнічного походження цих народів від одних предків і на одній землі. Можливо ця спільна територія Балкани, а можливо, що значно ймовірніше, територія України.

Серед близьких родичів українців ми також бачимо литовців. Отже, Велике князівство Литовське, Руське, Жемайтське та інших земель, що постало в тому числі й на українських землях після занепаду нашої давньої батьківщини-Русі під навалою Золотої орди, мало під собою і спільну етнічну основу. До речі, мовою державного управління у цьому князівстві була руська мова (давньоукраїнська).

Серед наших близьких родичів ми бачимо й поляків. Це також свідчить про те, що об'єднання згодом, а це дійсно було об'єднанням, а не актом загарбництва, Польщі і Великого князівства Литовського, Руського, Жемайтського та інших земель у спільну державу – Річ Посполиту (Справа Загальна) також мало під собою потужну етнічну основу.

Якби Річ Посполита існувала і досі, чи був би можливий геноцид українців у тридцяті роки минулого сторіччя (10 млн. осіб), чи пройшли б ми через тотальне винищення у часи Другої світової війни (14 млн. осіб), чи винищували б нас голодом після війни (2 млн. осіб)?  

Найбільш вражаючим є присутність серед наших близьких родичів австрійців, спорідненого з ними населення Ліхтенштейну і шведів, що займають середину списку. Воістину не всі наші брати розмовляють слов’янськими мовами, так само як і не всі народи, що розмовляють слов’янськими мовами, наші брати.

Нарешті, замикають список наших найближчих родичів населення Люксембургу і Німеччини.

Висновки

1. Наш шлях у Європу – це не тільки слідування голосу нашого розуму, а й голосу нашої крові.

2. Реінтеграція в Московію – це не тільки наша духовна, а й фізична смерть: голодомор тридцятих років минулого століття, геноцид під час Другої світової війни, геноцид у післявоєнні роки, масове виселення мільйонів українців до Казахстану під приводом освоєння цілинних земель, масове заселення московитів в Україну під різними приводами, починаючи з індустріалізації.

3. Не існує зв’язку між спорідненістю народів за групами крові та спорідненістю народів за мовою спілкування. Близькі родичі – австрійці й українці розмовляють абсолютно різними мовами. Взагалі неродичі болгари й московити розмовляють практично однією мовою, оскільки мова московитів штучна. Вона утворена на основі македонського діалекту староболгарської мови.

4. Термін слов’янські народи не має під собою етнічної основи, а лише мовну спорідненість. Не всі наші близькі родичі є слов’янами за мовою. Не всі слов’яни за мовою є нашими близькими родичами.

5. За групами крові українці є типовим європейським народом і всі європейські народи є їх близькими або не дуже далекими родичами. Моя думка, що європейська цивілізація – це, у кінцевому підсумку, пряма спадкоємиця Трипільської цивілізації, найдавнішої цивілізації світу, що тисячі років існувала на нашій святій землі.

6. За групами крові московити не є європейським народом. Етнічні корені цього народу, швидше за все, слід шукати в глибинах Азії.

7. Українці та московити і близько не є одним народом, скільки б не волав про це один президент сусідньої держави.

8. У Другій світовій війні українці воювали переважно проти своїх найближчих родичів по крові: австрійців, німців, словаків, болгар, хорватів на боці московитів, які взагалі не є нашими родичами. На 14 мільйонів зменшилось населення України за роки цієї війни. Чи це була наша війна? У чому полягав її сенс для нас? Чи вартим був цей сенс таких втрат?

Джерела:

  1. Швець В. Т. Наше місце у світі. Формула крові. Бінтел – журнал геополітичної аналітики. – 2020. - № 2. - 55  – 60 с. http://bintel.com.ua/uk/article/subscribe/
  2. Швець В. Т. Українці і братні народи. Слово просвіти. Всеукраїнський культурологічний тижневик. – 2020. -  3 липня. http://slovoprosvity.org/2020/06/30/ukraintsi-i-bratni-narody/
  3. Blood type distribution by country. http://bintel.com.ua/uk/article/subscribe/
Наші інтереси: 

Досліджуємо фізичну (расову) основу народів. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Важливе дослідження! Спільна расова основа дає надійні підстави для міжетнічного порозуміння.

"Близькі родичі" - це ядро майбутньої Нової Європи.

За визволення Німеччини треба боротися - подібно як у XX столітті Німеччина боролася за визволення України.
Українська Держава – союзник Третього Райху

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Важливе дослідження! Спільна расова основа дає надійні підстави для міжетнічного порозуміння.

"Близькі родичі" - це ядро майбутньої Нової Європи.

За визволення Німеччини треба боротися - подібно як у XX столітті Німеччина боролася за визволення України.
Українська Держава – союзник Третього Райху

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Дякую за абсолютне розуміння сенсу статті.
Три Ваші тези сприймаю повністю. Вони є ніби продовженням статті. Вони є глобальніші за статтю. Вони звучать як програма дій.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Матеріал подано ідеально. Дякую.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

3.Bood type distribution by country. https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_type_distribution_by_country

Виправлення останнього посилання у статті.