Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Найнебезпечніші напої, які люди вживають щодня – висновки фахівців

Спецтема:

Більшість цих напоїв щодня вживає величезна кількістю людей, але це аж ніяк не робить їх корисними. Медики радять повністю відмовитися від них.

Зокрема, експерти в області здорового харчування не рекомендують пити дуже гарячі чай і каву (а також бульйони, глінтвейни та інші види пиття). Наслідком такої звички може стати розвиток систематичного запального процесу в слизовій стравоходу. На тлі подібного запалення може легко виникнути рак.

Холодні напої (наприклад, різні коктейлі на основі морозива). За словами фахівців, вкрай холодні температури травмують слизову стравоходу і не менш небезпечні в плані наслідків, ніж гарячі напої.

Увійшла в "чорний" список шкідливих напоїв і газована вода. Вчені з Університету імені Бен-Гуріона прийшли до висновку про те, що солодкі газовані напої завдають шкоди практично всім системам і органам. Шипучі напої виявляються токсичними для кишкових бактерій і тим самим чинять негативний вплив на людський організм у цілому.

Енергетичні напої приносять організму більше шкоди, ніж користі – їх властивість заповнювати енергію вчені вважають ілюзією. Енергетичні напої стимулюють організм до більш активної вироблення своєї ж власної енергії, що значно виснажує його ресурси, збільшує навантаження на серце.

Пакетовані фруктові соки. Виробництво цих соків таке, що після всіх маніпуляцій в напої практично не залишається вітамінів і мінеральних речовин. Пакетовані соки можуть містити надмірну кількість цукру.

Наші інтереси: 

Речі, від яких легко відмовитись.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А чим іще, крім наявності газу, можна пояснити користь чи шкоду від споживання газованих напоїв?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А чим іще, крім наявності газу, можна пояснити користь чи шкоду від споживання газованих напоїв?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Їхнім складом. Там багато міститься консервантів, барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів. І все це, зазвичай, штучне, дешеве та шкідливе.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!