Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Трамп чи Байден? – Чия перемога необхідна Україні

Категорія:

Спецтема:

Що ближче 3 листопада – день виборів Президента США – то більше напруження передвиборчих перегонів. Від результату цих виборів залежатиме напрямок розвитку США на десятиліття вперед. І це матиме великий вплив на всю планету.

А який результат буде кращим для України? Трамп чи Байден?

1. Байден був віце-президентом США, коли почалась російська агресія. Адміністрація Обами займалась «перезавантаженням стосунків з Росією», тож не стала жорстко протидіяти відвертому порушенню міжнародного законодавства. Олександр Турчинов згадував, як «американські партнери» просто такі «викручували руки», вимагаючи не чинити спротив у Криму. І таким чином дали повну свободу дій агресорові. Коли почалась війна на сході України, то американська адміністрація почала потроху допомагати, але не зброєю, а іншим військовим обладнанням – яке само собою теж потрібно, але ж на постачання в Україну летальної зброї Обама наклав вето. Були введені окремі санкції, над якими «сміялись Іскандери».

Коли Президентом став Дональд Трамп – він зняв обамівське вето, і в Україну пішла летальна зброя, зокрема славнозвісні «Джавеліни». А обсяг санкцій поступово збільшується.

Якщо Обама з Байденом «висловлювали занепокоєння» і прагнули «перезавантаження стосунків з Росією», то Трамп реально допомагає Україні.

2. У своїй програмі Байден збирається (нібито заради боротьби за екологію) зупинити видобуток нафти та газу в США і до 2030 року повністю перейти на «нові енергетичні джерела», які ще не винайдені. Тобто він збирається зруйнувати наявну енергетичну інфраструктуру, не створивши нової. Це викличе відхід зі світового ринку американської нафти та скрапленого газу, зростання ціни на енергоносії, повернення Росії на ринки, і отримання Росією суперприбутків від торгівлі нафтою і газом. У Росії знову з’являться великі кошти на ведення війн, насамперед проти України.

Трамп своєю чергою «вибив» Росію з низки нафто-газових ринків, наклав санкції та повністю зупинив «Північний потік-2», чим позбавив РФ суперприбутків та невичерпного джерела коштів на війни. Байден же своєю енергетичною політикою фактично сприятиме поверненню РФ на ці ринки.

3. Великою небезпекою для України є імовірне створення так званого «континентального блоку» у складі Китаю, Росії та Німеччини. Такий неформальний блок поєднуватиме в собі велику кількість працюючих біороботів та великі фінансові запаси Китаю, німецькі високі технології та якість і російську здатність та бажання воювати будь-де за будь-що. Тобто в такому блоці росіяни будуть воювати за де-факто китайські інтереси, як свого часу кубинські добровольці воювали по всьому світу за де-факто радянські інтереси. Небезпека такого блоку ще й в тому, що він нав’язуватиме світові ультраіндустріальну модель суспільства, такий собі електронний концтабір китайського зразка. Протистояти такому блокові можуть орієнтовані на постіндастріал США, а також країни Міжмор’я, для яких це єдиний порятунок від російсько-китайської експансії.

Як ставляться Байден та Трамп до Китаю? Байден, як представник Демпартії, є ставлеником великих транснаціональних корпорацій, яким вигідно виводити виробництво в Китай з його дешевою робочою силою (і навіть рабами – в’язнями). На НО вже була стаття, яка пояснювала, чому так подібні бюрократи транснаціональних корпорацій та номенклатура радянського та китайського зразка. Тож Байден буде діяти на користь транснаціональних корпорацій, а відтак – Китаю. І не буде чинити спротив прагненню Китаю нав’язати всьому світові електронний концтабір.

Між іншим, а що то за дивні справи у сина Байдена з Китаєм? Чому після поїздки Джо Байдена до Китаю в якості віце-президента його синові прийшли величезні гроші з Китаю? За що?

Дональд Трамп увійшов у жорсткий клінч з Китаєм. Завдяки його політиці виробництва повертаються із Китаю в Америку. Тарифна політика ліквідовує нерівномірність торгівлі. Почалась справжня боротьба з промисловим шпигунством і порушенням Китаєм авторських та патентних прав. Трамп зацікавлений у підтримці союзників з протистояння китайській експансії.

4. Протистояти російсько-китайській експансії Україна має в союзі з близькими за духом країнами. Оптимальним є Міжмор’я – братство народів Центральної Європи, які вже колись разом творили Річ Посполиту, близькі за духом сусіди. Робота в цьому напрямку йде давно. Вже кілька років існує литовсько-польсько-українська бригада, побудована по стандартах НАТО. Литва та Польща надають допомогу у боротьбі з агресором. Нещодавно було оголошено про створення «Люблінського трикутника». Саме при Президенті Трампі учасник Міжмор’я Польща отримала минулого року безвізовий режим в США. При Трампі американські війська виводяться з Німеччини й передислокуються до Польщі та частково Румунії.

А от чи буде Байден підтримувати Міжмор’я, що протистоїть російсько-китайській експансії? Враховуючи його дивні зв’язки з Китаєм – дуже сумнівно.

5. Давно минули ті часи, коли Байден був представником респектабельної Демократичної партії. За останні роки Демократична партія США різко хитнулась уліво. Стан самого Байдена справедливо викликає занепокоєння, оскільки він вже неодноразово забував, куди балотується і де знаходиться. Тож у випадку його перемоги керувати насправді буде віце-президент.  Десь за тиждень буде оголошено, хто саме буде віце-президентом. Практично всі претенденти на цю посаду – ліваки. Взагалі, в програмі Байдена купа нехороших слів: «економічний расизм», «чесний перерозподіл», «компенсація за рабське минуле та інституційний расизм» тощо. Демократична партія проголошує соціалістичну програму контрольованого виробництва та етатизму. Тому то Демократична партія стала ворогом середнього класу і проштовхує програму його знищення, натомість перетворення населення країни на «бюджетників» та «велферістів», якими легше маніпулювати. Така політика призведе до нищення середнього класу та економічного застою. Погіршення економічної ситуації в США призведе до внутрішнього американського конфлікту, який може вилитись навіть у громадянську війну. При тому США не буде діла до подій у світі, чим одразу скористаються агресивні тоталітарні режими, зокрема й РФ.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США. За усіма параметрами, Україна зацікавлена в перемозі Дональда Трампа. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Вийшла викриваюча книга Бранка Марчетіча про Байдена. Подаю її опис Кліфом Кінкейдом : http://www.renewamerica.com/columns/kincaid/200827

Захоплююча книга "Вчорашній чоловік: Справа проти Джо Байдена" Бранка Марчетіча - написана з точки зору соціяліста, який сумнівається, що кар'єрний політик може супроводжувати марксистську утопію.

Підзаголовок відображає невдачу кампанії Берні Сандерса, і той факт, що крайні марксисти зараз стикаються з колишнім віце-президентом Обами, відомим плагіатором з проблемами мозку як їх кандидатом у президенти на 2020 рік.

Спікер палат Ненсі Пелосі, яка виглядала відчайдушною, заявила в четвер, що не хоче, щоби Байден дебатував з президентом Трампом. Вона знає щось, про що багато людей підозрюють.

Вибір Байдена як фронтовика з соціялістичної справи нагадує людям старе висловлювання: "Він зробить для робітників усе, тільки не стане ним".

Його політична кар’єра включала кілька епізодів плагіату, що дозволяє припустити, що він нездатний до оригінальної думки та / або служить рупором для інших.

Неймовірно, коли задумаєтесь, що Байдена обрали керівним партнером Барака Хусейна Обами 2008 року після того, як Байдена вже були вигнали з президентської гонки 1988 року за плагіат.

У той час репортери New York Times Адам Нагурні та Джефф Зелені повідомили, що Байден "покинув президентську гонку 1988 року, опинившись у звинуваченнях, що він плагіював частину промови Нілла Кіннока, лідера Британської лейбористської партії".
"Невдовзі у нього виявили дві аневризми".

Плагіат привернув певну увагу, але невдача, під час нинішньої кампанії, дослідити вплив його аневризми, що загрожують життю, свідчить про набагато серйозніше та тривале медичне прикриття.

Чи намагалися журналісти Times повідомити, що проблеми з мозком пояснюються плагіатом?

Це не мало особливого значення, оскільки теж виявили, що Байдена визнали винним у плагіаті в юридичній школі.

Також з'ясувалося, що Байден взяв матеріал з промови Боббі Кеннеді.
Минулого року, коли Байден не міг отримати демократичної кандидатури президента 2020 року, приділили деяку увагу аневризмам.

Одного разу очі Байдена наповнилися кров’ю в прямому ефірі, і постало питання про його здоров'я.

Тепер, коли він призначений кандидатом, усі ці проблеми, з точки зору ЗМІ, не мають значення. Вони хочуть його захистити.

Але коли діти повертаються до занять, а батьки та вчителі говорять їм, що їх не слід обманювати в навчанні, як ви поясните, що вони повинні бути чесними, коли винен у плагіаті кандидат у президенти Демократичної партії ?

Демократи все це ігнорують, бо знають, чи підозрюють, що або Байден не протримається довго, якщо припустити, що він виграє в листопаді, і буде змушений відступити, або він залишиться в Білому домі як фігурант.

Коментарі Пелосі проти президентських дебатів відображають зростаюче усвідомлення того, що Байден збентежиться до досягнення "перемоги".

В ім'я стратегії "єдиного фронту", на яку демократи сподіваються щоби здобути владу, комуністка Анжела Девіс закликає марксистів проголосувати за Байдена, оскільки він може рухатися в їхньому напрямку. Нещодавно вона зробила ці коментарі на телебаченні Russia Today (RT).

Дивно, але ті, хто твердо вирішив зобразити президента Трампа як російського агента, не приділили жодного значення у виборі Девіс RT як рупора для її поглядів, прихильних до Байдена.

Моральне банкрутство "вибору" Байдена з їхньої власної точки зору відображає особисту природу Карла Маркса, негідника, який надихнув міжнародні рухи на соціалізм і комунізм.

Існують дві чудові книги про тяжіння Маркса до сатанізму -
Диявол я Карл Маркс, професор Пол Кенгор; і
Чи був Карл Маркс сатаністом?, пастор Річард Вурбранд.

Для тих, хто цікавиться, чи був Маркс сатаністом, чи поклонником диявола, - а присяжні досі не вирішили цього питання - достатньо відштовхуючих фактів про його особисте життя, щоби змусити вас захворіти на батька комунізму та рухів, які він надихнув.

Одна з найкращих книг про Маркса - Колін Гамбрелл, написана ще 1983 року. Він зазначає, що Маркс, який, нібито, хотів змінити життя людей на краще, "був абсолютно нездатний керувати" своїми справами. Його дружину Дженні та її дітей "потягли з собою у жахливу бідність, біду та біду". Його дочка Елеонора покінчила життя самогубством у 1898 році, а її сестра Лора вбила себе 1911 року.
Ґембрелл зазначає, що Маркс та його родина вижили на фінансовій підтримці, яку він отримав від свого заможнього соратника Фрідріха Енгельса, спочатку позиками, а потім надбавкою. За винятком капіталу (грошей) Енгельса, "марксизм не міг бути", зазначає Гумбрелл.

Подібним чином Байден використовує підтримку, фінансову та іншу, від соціяліста Берні Сандерса та його "руху". Вони оприлюднили платформу єдності Байдена-Сандерса, що нагадує стратегію "єдиного фронту", яку використовували комуністи для взяття влади. "Причиною я вважаю, що я думаю, що Байден має шанс бути найпрогресивнішим президентом, оскільки FDR - це саме те, що сказав мені Джо Байден", - заявив Сандерс на PBS. В основному він говорив, що Байден робить свої торги.

Термін «прогресивний» також має наслідки зовнішньої політики. Протягом 1980-х Сандерс співпрацював зі советськими та східньонімецькими «комітетами миру» щоби зупинити розпорядження президентом Рейгеном ядерних ракет в Європі аби протистояти величезній совєтській стратегічній ядерній перевазі.
Сандерс відкрито приєднався до кампанії совєтських «ядерних заморозок», щоби підірвати військовий розвиток Рейгена.
Ім’я Берні Сандерса, колишнього мера Берлінгтона, штат Вермонт, навіть фігурує у списку спікерів на заході Ради миру США Комуністичного фронту 1989 року для "припинення" холодної війни та "фінансування людських потреб ".

Слухання конгресу 1982 року показали, що Рада миру США була приєднана до підконтрольної СССР Всесвітньої ради миру, і керувала Комуністичною партією США. Це було частиною того, що ФБР назвало совєтським апаратом "активних заходів", покликаним дискредитувати США та підтримувати комуністичні цілі.

«Большевик Берні», як називає його аналітик Тревор Лоудон, проводив час у ізраїльському кібуці, або комуні, пов’язаній з ізраїльською політичною партією, сприятливою Совєтському Союзу. Учасники захоплювалися Йосифом Сталіним аж до його смерти, та святкували Першотравневий червоний прапор.

Сандерс поїхав у медовий місяць до колишнього СССР, і підтримував комуністичний сандіністський режим у Нікарагуа.

Все це захоплююче, враховуючи, що Ненсі Пелосі та інші конгрес-демократи претендують на занепокоєння щодо совєтсько-російського впливу в нашому політичному процесі.

Можливо, Пелосі може виступати за Джо Байдена в цих президентських дебатах.

Cliff Kincaid / Кліфф Кінкейд - ветеранський журналіст і медіакритик, президент America's Survival, Inc. www.usasurvival.org

© Copyright 2020 Кліффа Кінкейда

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Події мають тенденцію регресувати до середнього значення

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Гарний комплексний аналіз ситуації, все основане на фактах, подано зрозуміло й переконливо.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Глибокий і переконливий аналіз.

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Чомусь у всіх оглядах на НО розглядається США, Європа, Росія та Китай, але упускаються Латинська Америка, Африка, Австралія, Індія.

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ми концентруємось на країнах, які найбільше впливають на Україну. Але якщо відбувається щось цікаве в інших регіонах, то також про це пишемо. Ось, наприклад: В Австралії захистили дисертацію, яка критично розглядає державні програми вакцинації і наполягає на їх зміні.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Творю, отже існую.

Зображення користувача Сірко Крутивус.
0
Ще не підтримано

Імовірний кандидат у президенти США від демократів та ексвіцепрезидент Джо Байден обрав сенаторку від штату Каліфорнія Камалу Гарріс кандидаткою у віцепрезиденти, виконавши, таким чином, свою обіцянку привести на цю посаду жінку. Лівачка ще та :( https://en.wikipedia.org/wiki/Kamala_Harris

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Мабуть, більш доцільним буде питання: "чия перемога буде корисна для звільнення людства від контролю глибинної держави (читай: рептилоїдів)?"

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Ситація щ виборами у США є смішною і, водночас, трагічною.

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Ситуація в США є переважно складною і від перемоги Трампа залежить доля планети: https://www.youtube.com/watch?v=aPxnAHPVCqg

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Вийшла викриваюча книга Бранка Марчетіча про Байдена. Подаю її опис Кліфом Кінкейдом : http://www.renewamerica.com/columns/kincaid/200827

Захоплююча книга "Вчорашній чоловік: Справа проти Джо Байдена" Бранка Марчетіча - написана з точки зору соціяліста, який сумнівається, що кар'єрний політик може супроводжувати марксистську утопію.

Підзаголовок відображає невдачу кампанії Берні Сандерса, і той факт, що крайні марксисти зараз стикаються з колишнім віце-президентом Обами, відомим плагіатором з проблемами мозку як їх кандидатом у президенти на 2020 рік.

Спікер палат Ненсі Пелосі, яка виглядала відчайдушною, заявила в четвер, що не хоче, щоби Байден дебатував з президентом Трампом. Вона знає щось, про що багато людей підозрюють.

Вибір Байдена як фронтовика з соціялістичної справи нагадує людям старе висловлювання: "Він зробить для робітників усе, тільки не стане ним".

Його політична кар’єра включала кілька епізодів плагіату, що дозволяє припустити, що він нездатний до оригінальної думки та / або служить рупором для інших.

Неймовірно, коли задумаєтесь, що Байдена обрали керівним партнером Барака Хусейна Обами 2008 року після того, як Байдена вже були вигнали з президентської гонки 1988 року за плагіат.

У той час репортери New York Times Адам Нагурні та Джефф Зелені повідомили, що Байден "покинув президентську гонку 1988 року, опинившись у звинуваченнях, що він плагіював частину промови Нілла Кіннока, лідера Британської лейбористської партії".
"Невдовзі у нього виявили дві аневризми".

Плагіат привернув певну увагу, але невдача, під час нинішньої кампанії, дослідити вплив його аневризми, що загрожують життю, свідчить про набагато серйозніше та тривале медичне прикриття.

Чи намагалися журналісти Times повідомити, що проблеми з мозком пояснюються плагіатом?

Це не мало особливого значення, оскільки теж виявили, що Байдена визнали винним у плагіаті в юридичній школі.

Також з'ясувалося, що Байден взяв матеріал з промови Боббі Кеннеді.
Минулого року, коли Байден не міг отримати демократичної кандидатури президента 2020 року, приділили деяку увагу аневризмам.

Одного разу очі Байдена наповнилися кров’ю в прямому ефірі, і постало питання про його здоров'я.

Тепер, коли він призначений кандидатом, усі ці проблеми, з точки зору ЗМІ, не мають значення. Вони хочуть його захистити.

Але коли діти повертаються до занять, а батьки та вчителі говорять їм, що їх не слід обманювати в навчанні, як ви поясните, що вони повинні бути чесними, коли винен у плагіаті кандидат у президенти Демократичної партії ?

Демократи все це ігнорують, бо знають, чи підозрюють, що або Байден не протримається довго, якщо припустити, що він виграє в листопаді, і буде змушений відступити, або він залишиться в Білому домі як фігурант.

Коментарі Пелосі проти президентських дебатів відображають зростаюче усвідомлення того, що Байден збентежиться до досягнення "перемоги".

В ім'я стратегії "єдиного фронту", на яку демократи сподіваються щоби здобути владу, комуністка Анжела Девіс закликає марксистів проголосувати за Байдена, оскільки він може рухатися в їхньому напрямку. Нещодавно вона зробила ці коментарі на телебаченні Russia Today (RT).

Дивно, але ті, хто твердо вирішив зобразити президента Трампа як російського агента, не приділили жодного значення у виборі Девіс RT як рупора для її поглядів, прихильних до Байдена.

Моральне банкрутство "вибору" Байдена з їхньої власної точки зору відображає особисту природу Карла Маркса, негідника, який надихнув міжнародні рухи на соціалізм і комунізм.

Існують дві чудові книги про тяжіння Маркса до сатанізму -
Диявол я Карл Маркс, професор Пол Кенгор; і
Чи був Карл Маркс сатаністом?, пастор Річард Вурбранд.

Для тих, хто цікавиться, чи був Маркс сатаністом, чи поклонником диявола, - а присяжні досі не вирішили цього питання - достатньо відштовхуючих фактів про його особисте життя, щоби змусити вас захворіти на батька комунізму та рухів, які він надихнув.

Одна з найкращих книг про Маркса - Колін Гамбрелл, написана ще 1983 року. Він зазначає, що Маркс, який, нібито, хотів змінити життя людей на краще, "був абсолютно нездатний керувати" своїми справами. Його дружину Дженні та її дітей "потягли з собою у жахливу бідність, біду та біду". Його дочка Елеонора покінчила життя самогубством у 1898 році, а її сестра Лора вбила себе 1911 року.
Ґембрелл зазначає, що Маркс та його родина вижили на фінансовій підтримці, яку він отримав від свого заможнього соратника Фрідріха Енгельса, спочатку позиками, а потім надбавкою. За винятком капіталу (грошей) Енгельса, "марксизм не міг бути", зазначає Гумбрелл.

Подібним чином Байден використовує підтримку, фінансову та іншу, від соціяліста Берні Сандерса та його "руху". Вони оприлюднили платформу єдності Байдена-Сандерса, що нагадує стратегію "єдиного фронту", яку використовували комуністи для взяття влади. "Причиною я вважаю, що я думаю, що Байден має шанс бути найпрогресивнішим президентом, оскільки FDR - це саме те, що сказав мені Джо Байден", - заявив Сандерс на PBS. В основному він говорив, що Байден робить свої торги.

Термін «прогресивний» також має наслідки зовнішньої політики. Протягом 1980-х Сандерс співпрацював зі советськими та східньонімецькими «комітетами миру» щоби зупинити розпорядження президентом Рейгеном ядерних ракет в Європі аби протистояти величезній совєтській стратегічній ядерній перевазі.
Сандерс відкрито приєднався до кампанії совєтських «ядерних заморозок», щоби підірвати військовий розвиток Рейгена.
Ім’я Берні Сандерса, колишнього мера Берлінгтона, штат Вермонт, навіть фігурує у списку спікерів на заході Ради миру США Комуністичного фронту 1989 року для "припинення" холодної війни та "фінансування людських потреб ".

Слухання конгресу 1982 року показали, що Рада миру США була приєднана до підконтрольної СССР Всесвітньої ради миру, і керувала Комуністичною партією США. Це було частиною того, що ФБР назвало совєтським апаратом "активних заходів", покликаним дискредитувати США та підтримувати комуністичні цілі.

«Большевик Берні», як називає його аналітик Тревор Лоудон, проводив час у ізраїльському кібуці, або комуні, пов’язаній з ізраїльською політичною партією, сприятливою Совєтському Союзу. Учасники захоплювалися Йосифом Сталіним аж до його смерти, та святкували Першотравневий червоний прапор.

Сандерс поїхав у медовий місяць до колишнього СССР, і підтримував комуністичний сандіністський режим у Нікарагуа.

Все це захоплююче, враховуючи, що Ненсі Пелосі та інші конгрес-демократи претендують на занепокоєння щодо совєтсько-російського впливу в нашому політичному процесі.

Можливо, Пелосі може виступати за Джо Байдена в цих президентських дебатах.

Cliff Kincaid / Кліфф Кінкейд - ветеранський журналіст і медіакритик, президент America's Survival, Inc. www.usasurvival.org

© Copyright 2020 Кліффа Кінкейда

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !