Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мер Черкас закликав Зеленського не допустити приїзду хасидів в Умань

Цього року очікується паломництво до Умані від 5 до 10 тис. хасидів для святкування Рош га-Шана. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко закликав владу не допустити приїзду хасидів в Умань для святкування цього їхнього свята. 

20050202.png

Мер Черкас Анатолій Бондаренко

«Нас обурює історія з ухваленням рішення по хасидах. Виходить, українці зараз не мають права вільно відвідати Ізраїль і США, де рівень епідемічної загрози значно вищий від українського. А от місцеві громадяни мають право приїхати в українське місто і вільно святкувати тут релігійне свято», – написав мер Черкас у своєму Фейсбук.

"Десятки тисяч людей, які можуть бути носіями COVID-19, вони несуть загрозу населенню не тільки Умані Черкаської області, але і всієї України. Це порушує права українських громадян, ставить нас в несправедливе становище перед іноземцями», – заявив міський голова. 

Українцям забороняли свята, позбавляли права на роботу, гідне життя, забороняли роботу закладів культури, дозвілля. Але все це чомусь дозволено іноземним громадянам на території України.

Ми прагнемо справедливості. Наша позиція солідарна з народним депутатом від цього округу Антоном Яценком та громадою міста Умань.

Ми звертаємося до президента Зеленського як до гаранта наших прав".

Нагадаємо, Анатолій Бондаренко був першим міським головою, який різко відповів Зеленському щодо карантину. 30 квітня міська влада Черкас ухвалила рішення про послаблення карантину з 1 травня. Арсен Аваков та Володимир Зеленський дуже швидко відреагували на це, а поліція відкрила на Бондаренка кримінальне провадження.

Наші інтереси: 

Маємо розуміти, що подвійні стандарти у великій коронавірусній афері будуть і далі. Якщо нема достатньо сил і можливостей протистояти в ситуації, треба її використати. Мер Черкас її тонко використовує.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

G2 VS A1R21

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

G2 VS A1R21

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

То є в Україні епідемія чи нема? Мер Черкас пропонує це перевірити практично: якщо хасиди приїдуть в Умань - значить це не епідемія, а нахабна афера.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

З цього випливає, що Анатолый Бондаренко - розумна людина.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!