Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вам не потрібна поліція? – Та будь ласка!

Спецтема:

Шериф округу Дуглас у штаті Невада надіслав листа опікунській раді окружної бібліотеки, де повідомив, що вони можуть не дзвонити 911 (телефон виклику поліції та аварійних служб).

20200801dancoverley.jpg

Douglas County Sheriff Dan Coverley

Шериф округу Дуглас (Douglas) в штаті Невада Ден Коверлі (Dan Coverley) направив листа опікунській раді окружної бібліотеки, де зауважив, що оскільки рада на своєму сайті оголосила про підтримку руху "Black Lives Matter", котрий займається погромами в різних містах Америки, і при тому не підтримує поліцію, то представники бібліотеки можуть не турбуватись і не дзвонити 911.

«Численні акції протесту "Black Lives Matter" мали наслідком насильство, знищення власності та закриття місцевих підприємств, деяких назавжди», – пише шериф. – «Підтримувати цей рух це підтримувати насильство та відкрито закликати, щоб воно сталося в окрузі Дуглас».

Цей лист викликав великий резонанс, про цей випадок повідомили провідні всеамериканські ЗМІ.

Після цього директор бібліотеки Емі Додсон (Amy Dodson) зустрілася з шерифом. Пояснювала, що «її невірно зрозуміли». Заяву про підтримку "Black Lives Matter" було знято з сайту бібліотеки. Крім того опікунська рада примусила Емі Додсон «почистити» сторінку бібліотеки у фейсбуці, оскільки пані директорка і на власній сторінці, і на сторінці бібліотеки писала про свою підтримку "Black Lives Matter", тобто використовувала сторінку державного органу для просування власних політичних уподобань.

Виступив із заявою і прокурор штату Невада Аарон Форд (Aaron Ford) – афроамериканець і член Демократичної партії. Заява ні про що – «за все хороше і проти всього поганого». Тут і про те, що «в Америці є випадки упередженого ставлення до чорних», і про те, що «не можна так думати про всю поліцію», і про те, що «недобре погрожувати ненаданням послуг захисту», і про те, що «бувають ризики неправильного тлумачення чиїхось слів» тощо. В кінці своєї заяви він привітав шерифа Дена Коверлі, що той після зустрічі з директоркою заявив, що поліція продовжує виконувати функцію захисту бібліотеки.

Чим цікавий цей випадок.

  1. Округ Дуглас штату Невада – дуже невеликий, лише 50 тисяч населення. При тому біле населення складає 89,6%, чорне – 0,4% (і індіанців, і азіатів навіть більше, ніж чорних). Округ не має вираженого міста, а являє собою мережу маленьких селищ. Та сама класична «одноповерхова Америка».
  2. Округ вважається «самим республіканським» в штаті. За останні 100 років тільки Франклін Рузвельт виграв в окрузі, всі інші демократи програвали.
  3. Те, що інформація про подію рознеслась усією країною, може стати прикладом для поліційних відомств різних міст і штатів, особливо там, де їм зараз урізають фінансування.
  4. І схоже, що вже стало. У ЗМІ пройшло повідомлення, що понад 100 поліційних відомств відмовились забезпечувати безпеку з’їзду демократів 17-18 серпня. Сам з’їзд проходитиме дистанційно. Тобто до Мілуокі приїде тільки 300 учасників (включно з Джо Байденом), а біля тисячі делегатів братимуть участь он-лайн.
  5. Питання безпеки буде все більш голосно звучати при наближенні дати виборів.
Наші інтереси: 

Законослухняна трудова Америка починає відходити від шоку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Отак і треба діяти! Дуже схвалюю! І нам треба брати приклад.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Отак і треба діяти! Дуже схвалюю! І нам треба брати приклад.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

"Питання безпеки буде все більш голосно звучати при наближенні дати виборів"

Якщо вибори взагалі відбудуться.

До речі, у Франції теж росте невдоволення через несправедливе трактування поліції, зокрема у пресі.

Коли нападають на неї "мирні" демонстранти, відразу зривається крик "фашисти"...
Частково новий уряд обіцяв ситуацію "виправити".

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Думаю, що вибори відбудуться. Коли Трамп висловився про те, що можливо варто перенести вибори через карантин - то проти висловились майже всі провідні політики з обох партій. Американці дуже пишаються тим, що навіть під час першої та другої світових воєн вибори в США відбувались точно за графіком.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Шериф округу Дуглас (Douglas) в штаті Невада Ден Коверлі (Dan Coverley) гарно грає на м'яке випередження! Адже, він напевне прогнозував таку реакцію спільноти.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дуже правдоподібно вибори відбудуться.

Думаю, що питання постало через наміри демократів їх не визнати, якщо переможе Трамп.
А також, щоби привернути загальну увагу до цих погроз.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !