Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український юрист об'єднує зусилля з німецькими спеціалістами у розслідуванні коронавірусної істерії

Український юрист Олександр Гуміров, який подав позови про незаконність карантину і визнання коронавірусу особливо-небезпечною хворобою, об'єднує зусилля зі створеною в Німеччині комісією з розслідування коронавірусної істерії.

20062201.jpg

Юрист Олександр Гуміров йде судитися з Кабміном про незаконність карантину. Фото моє, О.К.

Як відомо, в Німеччині створена комісія, до якої увійшли авторитетні юристи та лікарі, всі рівня "доктор наук", а саме Walter Weber, Heiko Schöning, Marc Fiddike, Olav Müller-Liebenau.

Мета комісії — розслідувати законність і адекватність заходів, прийнятих урядом, у якості так званої "протидії поширенню коронавірусу", а також визначити шкоду, завдану "роздутою" коронавірусною істерією.

Підсумком діяльності комісії має стати судовий процес про визнання незаконними рішень та притягнення до відповідальності чиновників, чиї дії призвели до завдання шкоди та обмеження прав людей в Німеччині.

Український юрист Олександр Гуміров, позови якого про незаконність карантину в Україні та визнання коронавірусу особливо-небезпечною хворобою розглядає Окружний адміністративний суд м.Києва, подав у вищевказану комісію запит про об'єднання зусиль. Були висловлені побажання взаємодопомоги та обмін досвідом.

Зараз відбувся контакт між членами комісії та Олександром Гуміровим. Сторони обмінялися вже наявними фактажем і документами. Після взаємного вивчення досвіду, сторони продовжать контакти з метою взаємної допомоги та сприяння процесу.

В Україні також буде ініційовано процес створення громадської (неурядової) комісії, в яку будуть запрошені авторитетні юристи та лікарі, з метою всеосяжного розслідування коронавірусної істерії, дезавуювання протиправних нормативних актів і залучення до відповідальності винних чиновників.

Зі складом комісії, створеної в Німеччині, і її діяльністю можна ознайомитися за посиланнями:

https://acu2020.org/
https://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/

Нагадаємо, у 2009 році вже була одна "пандемія". Тоді був свинячий грип. Німецьке видання Der Spiegel зробило реконструкцію паніки, викликаною "пандемією" свинячого грипу 2009 року.

Наші інтереси: 

Розуміти, що відповідь завжди треба шукати у тому, КОМУ це вигідно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Чи справді чоловік розумніший за звірів або бджолу?

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Чи справді чоловік розумніший за звірів або бджолу?