Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Менше половини українців згодні вакцинуватися від коронавірусу

Світ:

У середині червня 2020 року були готові скористатися безкоштовною вакциною від коронавірусу 41% опитаних українців (25% точно і 16% скоріше за все). При цьому не робили б вакцинації 49% респондентів (37% точно і 12% скоріше всього).

Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group.

Найбільше тих, хто дуже боїться захворіти на коронавірус, серед жінок і людей старшої вікової категорії. Найбільше тих, хто взагалі не боїться COVID-19, серед чоловіків та молодшої і середньої вікових категорій. Тих, хто відчуває помірний страх перед коронавірусом, більше серед мешканців обласних центрів.

За готовністю особисто прямо зараз скористатися безкоштовною вакциною від коронавірусу українці поділилися на дві групи: скористалися б такою можливістю 41% опитаних (25% точно і 16% скоріш за все), не робили б вакцинації 49% респондентів (37% точно і 12% скоріш за все). Кожен десятий (9%) вагається з відповіддю.

Порівняно більше безумовно готових на вакцинацію серед українців старшого віку, скоріш готових до цього більше серед молоді. Серед українців середнього віку найбільше тих, хто категорично не погодився б зараз на вакцинацію. Також таких порівняно більше у сільській місцевості. Прогнозованим є розподіл готовності до вакцинації від коронавірусу у залежності від рівня страху заразитися COVID-19: найбільший відсоток згодних на вакцинацію серед тих, хто дуже боїться заразитися, а найбільший відсоток абсолютно не готових – серед тих хто взагалі не боїться коронавірусу. Втім, слід зазначити, що відсоток перших у 1,7 рази менший, за відсоток других.

Опитування проводилося у період з 10 по 16 червня 2020 року. Всього опитано 1009 респондентів у віці від 18 років і старше.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація проти коронавірусу є безглуздою і шкідливою. Пояснювати людям, що коронавірус не такий страшний, як його малюють.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не боюся ні чуми, ні тюрми, ні п’яної куми, ні довгої дороги

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не боюся ні чуми, ні тюрми, ні п’яної куми, ні довгої дороги

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Динаміка зростання групи "Взагалі не боюся" протягом травня майже втричі викликає великі сумніви. Так само, як відсутність зростання в червні.
Ця група точно збільшується, але постійно і малими темпами.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Навпаки! Якщо з 28 березня по 25 квітня всього 8% боялися коронавірусу, то в травні, коли пройшло більше місяця і люди не побачили "мору, як в Італії", яким здебільшого лякали, число групи "Взагалі не боюся" різко зросло.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Covid-19 : 46% французів - проти щеплення
https://www.lelynx.fr/mutuelle-sante/medecine/maladie/vaccin/covid-sondage-bfm/

А попри мовчанні преси, данці перемогли закон про щеплення 9-тиденних демонстрацій https://youtu.be/SzqHabZkNNo

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !