Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Неплатникам хочуть списати борги за комуналку: сенсаційний законопроєкт пройшов комітет Верховної Ради

Списання заборгованості населення за спожиту електроенергію здійснюється коштом Державного бюджету України. Дивовижно, але факт: одні наповнюють бюджет і нічого з нього не отримують, інші не наповнюють і отримують навіть за свої борги. Проєкт закону №3323 "Про списання заборгованості населення за постачання природного газу, централізоване опалення та постачання гарячої води, постачання електричної енергії, що сформувалась станом на 1 січня 2020 року" пройшов схвалення комітету ВР.

Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики на засіданні дійшов висновку, що проєкт закону №3323 відповідає вимогам чинного законодавства і не містить корупційних ризиків. Відповідне рішення ухвали у Раді 16 червня, передає "Главком".

Згідно з пояснювальною запискою, законопроєктом передбачається списання заборгованості населення за наступні види послуг:

- за природний газ перед постачальниками природного газу для потреб побутових споживачів, що сформувалась станом на 1 січня 2020 року;
- за централізоване опалення та постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є надавачами цих послуг, станом на 1 січня 2020 року;
- за постачання електричної енергії для кожного класу споживачів перед відповідними постачальниками послуг, що сформувалась станом на 1 січня 2020 року.

Списання заборгованості відповідно до цього Закону здійснюється у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Списання заборгованості населення перед відповідними суб’єктами господарювання, що здійснюють постачання природного газу для потреб побутових споживачів, а також централізованого опалення та постачання гарячої води здійснюється шляхом взаємозаліку за спожитий природний газ перед НАК "Нафтогаз України".

Зазначається, що списання заборгованості населення за спожиту електроенергію здійснюється коштом Державного бюджету України.

Раніше ми писали про надання населенню субсидій як про соціальну бомбу, яку закладає на десятиліття вперед нерозважлива політика влади

Але цей законопроект перевершив всі норми здорового глузду і розбещує безвідповідальне населення, яке буде й надалі чекати подачки від держави, а держава буде купувати своїми подачками їхню електоральну прихильність.

Наші інтереси: 

Розуміти, що нинішня влада заради популярності серед охлосу буде йти на непродумані і навіть абсурдні кроки. Отже, треба чинити їй спротив всіма доступними, в першу чергу, інформаційними зусиллями й показувати некомпетентність і недолугість цієї влади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Ляпас тим, хто сумлінно платить.

Коментарі

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Ляпас тим, хто сумлінно платить.

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

"Джентльмены, кто-нибудь может упрекнуть меня в том, что я не плачу за свой виски?"
(Класична фраза з класичного фільму "Человек с бульвара Капуцинов")

Творю, отже існую.

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Держа́вний переворо́т — насильницька та неконституційна зміна влади в державі

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Звичайний хабар за майбутню лояльність на виборах. Пояснювати охлосу нема сенсу, - об'єднувати варто доброчесних, в першу чергу, середній клас. Тепер є можливість долучити до нього і інші верстви розумних людей. І краще робити це від імені АНСДП.

Все починається з Любові.