Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Офіцерів зовнішньої розвідки звільнили за викриття співпраці Єрмака з РФ

У 2019 році, одразу після інавгурації президента Володимира Зеленського представники Служби зовнішньої розвідки України надали Зеленському інформацію про контакти Андрія Єрмака з представниками ВПК та злочинного світу РФ. Про це ексгенпрокурор Юрій Луценко заявив в ефірі програми «Червона лінія з Сергієм Висоцьким» на телеканалі Еспресо.

19092303.jpeg

Андрій Єрмак

Ведучий програми Сергій Висоцький запитав у колишнього генерального прокурора:

«Ви сказали про Єрмака як про представника п’ятої колони. Я це сприймаю як заяву людини, яка була в Генеральній прокуратурі. Ви про це знаєте щось? Про російські контакти оточення Зеленського? Чи це гіпотеза?»

Луценко на це відповів:

«Представники Зовнішньої розвідки України відразу після інавгурації президента поклали йому на стіл довідку про контакти, в тому числі бізнесові, пана Єрмака із російським оточенням, в тому числі — з представниками ВПК та злочинного світу Російської Федерації. Через декілька днів ці працівники були звільнені з зовнішньої розвідки».

Нагадаємо, що Андрій Єрмак зараз є главою Офісу Президента України, до цього був помічником Зеленського. Андрій Єрмак займався питанням звільнення українських моряків і бранців Кремля, які повернулися в Україну 7 вересня. 

Він також ініціював створення Консультативної ради в рамках тристоронньої контактної групи в Мінську і веде переговори з «уповноваженим Кремля» в питанні окупованих українських територій – заступником голови Адміністрації президента Росії Дмитром Козаком. 

13 лютого було оприлюднене розслідування про поїздку Зеленського до Оману, де в той час перебував секретар Ради безпеки Росії, яку ймовірно організував Андрій Єрмак. 

29 березня навколо Андрія Єрмака розгорівся «плівковий скандал»: нардеп від Слуги народу Гео Лерос виклав кілька відео, на яких брат голови Офісу Президента Денис Єрмак обговорює призначення на державні посади.

Наші інтереси: 

Розуміти, що заява Луценка може цілком відповідати дійсності, тому що виглядає принаймні дивним, що попри численні "проколи" Андрій Єрмак досі залишається на посаді голови Офісу Президента України і має найбільший вплив на Зеленського.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

ізя єрмак

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

ізя єрмак