Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пандемія коронавірусу – це «афера сторіччя», а влада ставить нас в позу, – заступник голови Полтавської облради

Податки платіть, людей не звільняйте, а де брати гроші ніхто не каже. То я запитую, чи потрібно було всю країну заганяти в ці умови? Зараз 300 млрд грн недостача держбюджету. У нас – мінус 50 мільйонів за перший квартал. То ви думаєте, що це пройде безболісно? Оця вся афера задумана тільки для одного: щоб ми восени побігли купувати вакцину по тисячу гривень. 

Про це у своїй промові з трибуни Полтавської обласної ради під час чергової сесії сказав Євгеній Холод, перший заступник голови Полтавської обласної ради, пише KOLONews і публікує текст його промови:

– В неділю жінка включила пральну машину, а звідтіля про коронавірус. Включила фен – про коронавірус. Я вже не кажу про телевізор і все інше. Я розумію, що мій виступ не вписується в оцю істерію, в цей шаблон, в який, на жаль, захлиснуло і нашу державу. І керівництво нашої держави поставило, вибачайте, в позу всіх нас, весь бізнес. У вас теж в багатьох є бізнес. Ну розкажіть, як коронавірус для вас? Нормально він пройшов? Я до цього був бізнесменом і через декілька місяців і піду. Так я вам скажу, заборгованість по заробітній платі на тих підприємствах, де я є засновником, півтора мільйона гривень. Триста людей три місяці не отримували заробітні плати. Але в мене немає в кого спитати? До керівництва держави я не можу достукатися. Представник Президента тут сидить. А що? Бізнесу буде хтось допомагати? Чи людям, які втратили роботу? По телевізору Президент сказав, що на два місяці бізнес звільняється від землі (податок на землю, – прим. ред.). На місяць звільнили, на місяць – не звільнили. Тобто податки платіть, людей не звільняйте, а де брати гроші ніхто не каже. То я запитую, чи потрібно було всю країну заганяти в ці умови? Зараз 300 млрд грн. недостача держбюджету. У нас – мінус 50 мільйонів за перший квартал. То ви думаєте, що це пройде безболісно?
Оця вся афера, я інакше не можу її назвати, сторіччя. Вона задумана тільки для одного: щоб ми восени побігли купувати вакцину по тисячу гривень, по дві. Потім з бюджету виділяли кошти і розповідали, що це дуже важливо і життя людей. Колеги, згадайте 2008 рік, згадайте свинячий грип, ми теж в масках ходили. Згадайте статистику, скільки тоді захворіло, скільки тепер. Чому ми тоді не закривали бізнес? Я зменшую загрозу від коронавірусу? Ні, не зменшую, але я й не перебільшую, особливо, коли такі наслідки для всіх нас.
Якщо нас восени будуть вакцинувати і будуть розказувати з телевізорів, скільки треба коштів, щоб купити в Китаї маски, потім вакцину. Згадайте, те що я скажу: «Величезна афера, яка стосується кожного на планеті Земля. Хто на цьому наживається? Величезна мафіозна структура, яка називається «Всесвітня організація охорони здоров’я». Трамп від неї відмовився і був скандал після свинячого грипу, де теж суцільна корупція. Придумали свинячий грип, придумали вакцину, закупили, відмили гроші на тому і закінчилося.

Наші інтереси: 

Розуміти, що можуть бути погані наслідки після так званого карантину.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Починається процес "розбору польотів". Восени шахраям-карантинникам стане зовсім погано.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Починається процес "розбору польотів". Восени шахраям-карантинникам стане зовсім погано.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Восени лише почнуть виводити їх на чисту воду. Маю на увазі, масово. А зараз є лише поодинокі видадки правди! Але, шахраї будуть дуже сильно пручатися! Та грюкати дверима!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Теоретично влада - це найняті народом робітники. Робітник узгоджує свою роботу з господарем. Якщо робітник не справляється, то його звільняють.
Вважаю, що підприємці і не тільки повинні оскаржити дії влади в судах, інші групи людей можуть здійснити оскарження дій влади за психологічний тиск за психологічний дискомфорт.

Але наші громадяни певно не знають такої статті Конституції: "Єдиним джерелом влади в Україні є народ".