Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки (+аудіо)

Категорія:

Хочеш зрозуміти явище – поглянь, з чого воно почалося. На SARS-CoV-2 ніхто б не звернув уваги, якби не жорстка поразка КНР в економічній війні проти США. Комуністам до зарізу потрібна була «маленька переможна війна» – і вони її організувати у вигляді реаліті-шоу. Але жодна війна ніколи не йде за планом...

Аудіоверсія: Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки

Маленька переможна війна

Covid-19 почався з комуністичного Китаю, а якщо точніше – з ейфорії Пекіну від успіхів «китайської моделі» і бажання ще більше «закрутити гайки» у Гонконзі. Проте з проектом закону про екстрадицію з Гонконгу в Китай комуністи «зірвали різьбу», що призвело до масових протестів влітку і восени 2019 року.

З вільнолюбним Гонконгом виявив солідарність майже весь вільний світ, натомість влада КНР потрапила під шквал жорсткої критики. Комуністам згадали всі їхні колишні злочини, їх звинувачували у всіх смертних гріхах. Інформація про появу нового штаму коронавірусу у грудні 2019 року стала ще одним приводом для критики, передусім у соціальних мережах.

Комуністична влада ефективно контролює китайський Інтернет, тому весь антиурядовий зміст ретельно зачищався. Щодо нового коронавірусу, відкритого китайськими вірусологами, то на нього майже не звернули увагу: звичайний сезонний вірус. Він би таким і залишився, якби не жорстка поразка КНР в економічній війні проти США.

«Акт про капітуляцію» у вигляді торговельної угоди було підписано 15 січня 2020 року в Білому домі. Від США угоду підписав президент США Дональд Трамп. Всупереч протоколу, принизливу для китайської сторони угоду підписав віце-прем’єр Держради Китаю Лю Хе.

Це був потужний удар не лише по амбіціям Китаю у світі, а й по комуністичний владі всередині країни. Протягом останніх десятиліть легітимність компартії трималася на економічному зростанні. Натомість торговельна угода, підписана на тлі заворушень у Гонконзі, показала вразливість комуністичної влади. У правлячої верхівки виникла гостра необхідність відволікти увагу від своєї поразки, продемонструвавши якусь масштабну перемогу. Для цього треба було знайти резонансну проблему, яку можна було б гарантовано вирішити протягом короткого часу.

Іншими словами, комуністам до зарізу потрібна була «маленька переможна війна».  «Маленька переможна війна – це афористична назва для війни, основна мета якої – відвернути увагу населення країни від внутрішніх проблем, викликати у суспільстві патріотичну істерію і через це підвищити громадську підтримку діючої влади, позиції якої похитнулися» – пояснює Вікіпедія.

У січні 2020 року навколо «китайського коронавірусу» уже було піднято галас з критикою китайської влади. Звісно, що вірусну небезпеку значно перебільшували – так що резонансна проблема вже була.

Фахівці Вуханьського інституту вірусології, які ідентифікували новий коронавірус, мали можливість спостерігати за перебігом хвороби. Вони розуміли, що, всупереч ворожим чуткам, новий коронавірус подібний до звичних сезонних вірусів, відтак навесні інфекція неминуче піде на спад. Тому SARS-CoV-2, як його пізніше назвали, був «ідеальним ворогом» для маленької переможної війни. Можна було починати постановку. Вона мала включати: 1) роздування загрози, 2) рішучу боротьбу, 3) тріумфальну перемогу, 4) всесвітній піар китайського комунізму.

І ось 20 січня, уже через 5 днів після підписання «капітуляції» у торговельній війні зі США, Китай зненацька повідомив про 136 нових випадків зараження в Ухані, а також про хворих у Пекіні й Гуандуні. Водночас влада майже перестала боротися в Інтернеті з повідомленнями про інфекцію, в тому числі фейковими. З цього дня інформація про нову «страшну епідемію» почала поширюватися лавиноподібно.

24 січня 2020 року Ухань закрили на карантин. Вистава почалася. Іноземні спостерігачі були вражені тим, що традиційно закритий і потаємний Китай зненацька почав висвітлювати події з небаченою досі відкритістю, фактично в режимі реаліті-шоу.

Судячи з невластивої для китайців швидкої реакції, сценарій «перемоги над епідемією» і «порятунку людства» було написано ще перед торговельною угодою зі США, тобто перед 15 січня 2020 року. 

Не варто було показувати китайцям цей фільм
Не варто було показувати китайцям цей фільм

Мавпування першого рівня

У формуванні жахливої картинки китайці перевершили самі себе. Виглядало так, наче мегаполіс Вухань був атакований бактеріологічною зброєю космічних пришельців. Схоже, що за основу взяли сюжети з фантастичних трилерів «Штам “Андромеда”» (англ. The Andromeda Strain) 1971 року і «Зараза» (англ. Contagion) 2011 року. В останньому фільмі інфекція почалася з Гонконгу, а вірус був «симбіозом хворої свині і скаженого кажана».

Не важко здогадатися, що сам фільм «Зараза» був реакцією фармацевтичного лобі на скандал, який розгорівся у 2010 році щодо вигаданої епідемії «свинячого грипу» – Експерти ПАРЄ: пандемії грипу AH1N1 не було, паніку роздула ВООЗ. Фактично, фільм просуває найсприятливіший сценарій для виробників вакцин, тест-систем, захисного одягу тощо. 

Хай там як, а повністю заблокований Вухань, домашній арешт усіх його мешканців, побудована за 10 днів мегалікарня і люди у скафандрах, що проводять дезінфекцію вулиць, – це справляло на глядачів незабутнє враження.

Це не кіно
Це не кіно. Це справжній робітник у захисному костюмі проводить безглузду «антивірусну дезінфекцію» вулиць в Ціндао, китайська провінція Шаньдун (Reuters).

Очевидно, що ця показуха не мала нічого спільного з діями проти респіраторної інфекції. Вірусологи одразу ж розкусили весь цей блеф, але їх мало хто слухав. Зате компартія Китаю отримала бажані результати, серед яких:

  • відпрацьований механізм блокування всіє країни і окремих регіонів; 
  • цифровий контроль усіх комунікацій, особистих контактів, соціальних груп і зв’язків;
  • удар по середньому класу – найбільшій загрозі для будь-якої диктатури;
  • вдосконалена система розпізнавання осіб у масках;
  • перепис населення;
  • припинення протестів у Гонконзі;
  • світова реклама китайської комуністичної моделі.

Війна ніколи не йде за планом

Головною метою коронавірусної афери, затіяної китайськими комуністами, було збереження абсолютної влади. Для них це завжди найвища цінність, у порівнянні з якою все інше, в тому числі економіка, відходить на задній план. Так би мовити, просто влада, нічого особистого.

Проте «китайські мудреці» не прорахували ширших наслідків цієї авантюри. Варто зазначити, що китайці ніколи не відрізнялися стратегічним мисленням. Видатний китаєзнавець професор Олексій Маслов стверджує, що Китай спроможний адекватно діяти тільки в короткостроковій перспективі, а саме – протягом одного року. Наївна спроба всіх обдурити «заразою-2019» ще раз підтверджує цю особливість китайського мислення.

У чому прорахувалися китайські комуністи? Вони не врахували, що добряче перегріта світова економіка уже кілька років перебувала в стані очікування чергової циклічної кризи – потрібний був лише зручний привід. Тож до «маленької переможної війни» одразу долучилося чимало потужних гравців. Хто вони? Ось найголовніші.

  • Засоби масової інформації, зацікавленні у привертанні уваги до себе шляхом роздування сенсацій, передусім загрозливого характеру.
  • Владні верхівки, зацікавлені у посиленні свого впливу шляхом збільшення повноважень і підконтрольних грошових потоків.
  • Міжнародна бюрократія, передусім ВООЗ, яка з 2009 року – після того, як добряче заробила на афері зі «свинячим грипом» – очікувала нової нагоди збагатитися.   
  • Фармацевтична індустрія, виробники всіляких безглуздих «таміфлю» і вакцин, а також захисного одягу, масок, дезінфікуючих засобів тощо.
  • Банки та інші фінансові установи, яким треба було списати погані кредити і позбутися найбільш обтяжливих зобов’язань.
  • Керівники корпорацій, яким треба було на когось звалити власні помилки, списати збиткові інвестиції тощо.

Наслідком поєднання усіх цих різновекторних інтересів і стало нинішнє глобальне «очевидне – неймовірне». Кожен гравець мав свій план, проте в результаті вийшло таке, що нікому й не снилося.

Мавпування другого рівня

Але повернімось до Китаю і наївної афери з коронавірусом, основаної на мавпуванні сюжетів фантастичних голлівудських фільмів. Китайський досвід дуже сподобався італійським лівакам, які у 2018 році прийшли до влади на хвилі популізму. Вони вирішили підняти свою популярність шляхом ще палкішої «турботи про населення», ніж у комуністичному Китаї. Але якщо китайська влада заблокувала лише один регіон, то італійські наслідувачі заблокували всю країну. Італійський філософ і юрист  Джорджо Агамбен (Giorgio Agamben) охарактеризував дії влади як «безумні, ірраціональні та абсолютно необґрунтовані».

Італійські ЗМІ розгорнули істеричне нагнітання паніки, влада ввела жорсткий карантин, лікарняна система не витримала напливу і зазнала колапсу – ще потужнішого, ніж у сезоні 2017/2018 років. Додаткова смертність у деяких регіонах була викликана ще й сумнівними інструкціями від медичної влади, що рекомендували населенню з лихоманкою залишатися вдома як мінімум 7–10 днів, внаслідок чого хворі на запалення легень не отримували своєчасного лікування. Докладніше про це у статті: Італійський карантин: як уряд і ЗМІ створили локальний колапс і фільм жахів для всього світу. Нагнітанню паніки посприяло й те, що італійців уже добряче полякали фільмом «Інферно» (англ. Inferno, 2016), в якому події навколо «пекельного вірусу» відбуваються саме в Італії.   

Мавпування третього рівня

Найбільш безумний карантин – абсолютно безглуздий і нещадний – організувала «зелена команда» лівих популістів в Україні. З усього світу вони передирали найгірші зразки і з маніакальною рішучістю доводили їх до абсурду. Досвід Японії, Південної Кореї, Швеції, Нідерландів і навіть «братньої Білорусі» було цілком проігноровано. Джерелом натхнення і мавпування для «зеленої команди» став італійський карантин, змавпований італійськими ліваками з китайського псевдо-голлівудського реаліті-шоу.   

Особливості «зеленого карантину»:

  • антизаконність – відверте і брутальне порушення Конституції;
  • абсолютна відсутність епідемії – див.: Чому українців не бере коронавірус: тонкощі демографії та пропаганди, або Кіна не буде;
  • блокування міжміського пасажирського сполучення та міського громадського транспорту – включно з метро (до такого ідіотизму не опустилися в жодній країні світу);
  • масове знищення весняної сільськогосподарської продукції;
  • вимога ходити в масках навіть на безлюдних вулицях;
  • заборона виходити з дому без паспорту;
  • домашній арешт для всіх, кому більше 60 років;
  • заборона ходити групами більше двох осіб, навіть у масках;
  • заборона відвідувати сквери, парки, ліси, узбережжя водойм – окрім вигулу собак;
  • заборона дітям виходити на вулицю без батьків;
  • замороження роботи судової системи (було перенесено понад 5 тисяч судових засідань);
  • контроль приватних платежів від 5000 гривень з можливістю блокування рахунків без пояснень.

Легко здогадатися, що метою цих заходів було залякування населення, придушення волі до опору, знищення малого і середнього бізнесу – конкурента олігархату, удар по середньому класу, ослаблення природного імунітету населення, посилення його залежності від фармацевтичної індустрії, підготовка до всезагальної примусової вакцинації, повний контроль населення, абсолютна влада.

Ну що тут скажеш? Мріяти не шкідливо. Що більше стискаєш пружину, то потужнішим буде її розтискання.

Розбір польотів

Китайська епідемія з самого початку викликала у фахівців багато запитань. Наприклад, було незрозуміло, чому 90% захворювань зосереджені у Вухані, хоча це місто є центром внутрішніх пасажиропотоків, а поширення коронавірусу почалося ще у грудні 2019 року. Скидалося на те, що китайська влада прагнула демонстративно представити цей мегаполіс центром зараження новою невідомою хворобою. Про це говорила й офіційна версія походження хвороби: «Експерти Китайського центру контролю та профілактики захворювань (CDC) успішно виділили новий коронавірус (2019-nCoV) у екологічних зразках ринку морепродуктів у Вухані, що свідчить про те, що вірус витікає від диких тварин, які продаються на ринку» – повідомила китайська державна урядова агенція новин Сіньхуа́ 27 січня 2020 року. 

Китайська статистика виглядала загрозливо, проте вже у кінці березня  з’ясувалося, що вона не включала інформацію про безсимптомних заражених, відтак небезпечність коронавірусу SARS-CoV-2 була перебільшена у сто разів. Як повідомив німецький лікар-інфекціоніст і мікробіолог Сухаріт Бхакді (Sucharit Bhakdi), 99,5% відсотків людей, які заразилися коронавірусом, не мають жодних симптомів хвороби або мають легкі симптоми.

Понад те, швидко з’ясувалося, що цей коронавірус взагалі не впливає на кількісні показники і структуру природної смертності. Оскільки нинішній коронавірус, разом з усіма іншими сезонними вірусами, є природним процесом, то запровадження чи не запровадження карантину різними країнами суттєвим чином не вплинуло на його поширення. Виступати проти природи безглуздо. Боротися з сезонними вірусами – це як боротися з настанням літа чи зими.

Китайська влада продемонструвала всьому світу жорсткий карантин і представила його як зразок для наслідування. Проте запровадження карантину в Китаї відбулося «уже після того, як кількість хворих на коронавірус досягла свого максимуму, і люди вже отримали або майже отримали колективний імунітет. Тому карантинні заходи мали дуже незначний вплив на перебіг епідемії та зменшення кількості хворих» – пояснив американський епідеміолог професор Кнут Вітковські.

Карантинні заходи Китаю дуже вихваляла ВООЗ і разом з ним активно нагнітала паніку. Звіт ВООЗ про стан на 6–24 лютого 2020 року повідомляв про те, що на початковій фазі спалаху летальність становить 17,3%, а для людей, старших 80 років, досягає 21,9%. Діяльність цієї контори була настільки неадекватною, що США запідозрили її у змові з Китаєм і припинили фінансування цієї організації. «ВООЗ зазнала невдачі у своєму основному обов’язку і має понести відповідальність», – сказав Трамп 14 квітня, виступаючи в Білому домі. Водночас розвідувальні служби США отримали наказ ретельно проаналізувати всю доступну інформацію, включаючи комунікації і супутникові знімки, для з’ясування, що приховують Китай і ВООЗ.  

Головне запитання: Заради чого американська економіка зазнала збитків на трильйони доларів? Масові тестування в Каліфорнії показали, що рівень летальності COVID-19 виявився у 28-55 разів нижчим, ніж очікувалося, і відповідає рівню летальності звичайного сезонного грипу.

Отже, причиною глобального економічного обвалу став не сезонний коронавірус, а навмисна дезінформація китайської влади і спричинена нею паніка, роздута безвідповідальними ЗМІ і підхоплена нечесними політиками.  

Пастка для дурнів і липучка для мух

Що тоталітарнішими є державні системи, то жорсткіше вони відреагували на коронавірусну паніку – і цим виявили свою справжню сутність. Етатичні керівні верхівки дорвались до улюбленої справи – забороняти, утискати, карати. Етатизм – це домінування державного апарату над народом. Він проявляється в широкому діапазоні – від соціал-демократії до соціалізму і комунізму. Найжорсткіший загальний карантин було запроваджено у Франції, Німеччині, Росії та Китаї.

Цікаво, що російська влада спочатку поставилася до нового вірусу байдуже – як до звичної сезонної інфекції. Це було добре видно з риторики московської пропагандистської машини. Проте реакція змінилася на протилежну, як тільки Москва зрозуміла справжню мету цієї китайської спецоперації, а саме – посилення центральної влади, залякування населення, цифрова диктатура.

На штучну паніку найбільш адекватно відреагували Білорусь, Швеція, Японія і Південна Корея. Це країни, з якими можна дружити, тому що вони дружать з головою. При цьому білоруси найбільше завдячують здоровому глузду президента Олександра Лукашенка, а шведи – збалансованій політичній системі.

Президент США Дональд Трамп і прем’єр Великобританії Борис Джонсон на початку схилялися до «шведської моделі». Проте істерика лівих ЗМІ виявилася настільки шаленою, що збереження спокою в умовах масового психозу могло зруйнувати їхні політичні кар’єри. Тому Трамп і Джонсон скористалися відомим принципом: «Якщо п’янку не можна зупинити, то її треба очолити». Коронавірусний ажіотаж Трамп використав для різкого обмеження імміграції в США, повернення в США виробництв з інших країн, передусім з Китаю, і навіть для підвищення своїх шансів повторного обрання президентом у листопаді 2020 року. Так, американські платники податків разом з чеком на 1200 доларів отримали супровідного листа від Дональда Трампа з його великим підписом. Навіть чорношкірі почали між собою говорити, що «Тrump – real nigga» (щирий негр).

Україна належить до тих країн, де влада цілком провалила тест на наявність здорового глузду. Між нами кажучи, вже сама згадка про поведінку «клоунів і боксерів» викликає блювотний рефлекс. Якщо в інших країнах панівна верхівка під час корона-кризи хоч якось посилила свій вплив чи зробила щось хоч трохи корисне, то мавпування, здійснене «зеленою командою» – це суцільна ганьба, беззаконня і абсурд. Дрібні спекуляції на масках з Китаю, мутні схеми і відверта показуха для ідіотів лише посилюють відразу.  

Глобальна корона-криза виявилася своєрідною «липучкою для мух» – вона виставила на всезагальний показ дурнів, шахраїв і боягузів. На черзі – суспільна оцінка і оргвисновки.

Політична оцінка уже почалася.  22 квітня 2020 року депутат Герберт Кікль, екс-міністр внутрішніх справ Австрії (2017-2019) з трибуни парламенту чітко пояснив, чому федеральний канцлер Австрії та його уряд проводять деструктивну тоталітарну політику навколо коронавірусної інфекції.

23 квітня 2020 року Міський суд Праги ухвалив, що уряд у запалі «боротьби з пандемією» незаконно обмежив свободу пересування громадян і закрив торгові точки.

Безумовно, що на наступному електоральному циклі опозиційні політичні сили пригадають «мухам» і спробу узурпації влади, і нахабну брехню, і дурість, і боягузливість.

Що далі? Велика цивілізаційна розвилка

Нинішня корона-криза виявилася спусковим гачком для прискореного переходу людства від індустріальної до нової формації. В залежності від того, що переможе в конкретній країні – воля чи рабство – це буде постіндастріал або ультраіндастріал.

Китай і Росія уже звалилися в ультраіндустріальну чорну діру цифрової диктатури і тотального рабства.

Майбутнє інших країн залежить від організованості середнього класу. Найцікавіші події намічаються в Україні та США.

Особлива пікантність української ситуації в тому, що організований «зеленою командою» карантин повністю відповідає структурі Голодомору. А щоб ніхто в цьому не сумнівався, то блокування малого і середнього бізнесу влада поєднала з відкриттям ломбардів – це щоб сучасні українські «куркулі», коли в них закінчаться гроші, здавали своє золото та сімейні реліквії – див.: Карантин і Голодомор: як українцям звільнитися від колективної психічної травми.

Увесь цей збочений креатив «95 кварталу» відкриває перед українцями величезні політичні можливості. Це антиукраїнська антитеза, необхідна для активнішого і глибшого розгортання української Тези.

Нас реально підштовхують до формування масового руху середнього класу. І ми це зробимо.


Цю статтю також можна прочитати англійською мовою: Apery, third level: coronavirus fraud history and its consequences


Продовження:


Доповнення від 18.06.2020: Китай оголосив другу хвилю епідемії.

Ранок 18 червня 2020 в Пекіні
Ранок 18 червня 2020 в Пекіні
Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Прискорюємо перехід до постіндустріального суспільства, творимо Вільну Українську Державу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Саме таке відчуття у мене виникло під час спостережень за виборами 2019 року.

Володимир Світлий каже:
Таке відчуття ,що хтось мудро направляє події у потрібне русло.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Таке відчуття ,що хтось мудро направляє події у потрібне русло.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Саме таке відчуття у мене виникло під час спостережень за виборами 2019 року.

Володимир Світлий каже:
Таке відчуття ,що хтось мудро направляє події у потрібне русло.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
5
Середнє: 5 (1 голос)

готую позови до влади нацменів на відшкодування моральних та матеріяльних збитків, спричинених "карантином" - найграндіознішим шахрайством в ізторії України.радію!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Аналітична стаття гарна!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Дякую!. Як завжди-чудова аналітика.
Спостереження. Приватне підприємство, де я працюю, не припиняло роботу з будівництва. На майданчиках та в офісі ніхто не вдягав маски. Керівництво-демонстративно. Тільки один чоловік з 70-ти постійно був у масці. Знімав, тільки для паління. Двоє перестали привітатись за руки. Робітники, на прохання не знимати рукавички для безпеки при привітанні, відповідали, що це все брехня. Поки що ніхто не захворів.

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дякую за прекрасну аналітику! У веселі часи живемо. Гра триває...

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Твоя гармонійна складанка різнородних фрагментів, Ігоре, все прояснює !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О! Так, це дуже добра нагода! Отже, це дуже великий шанс! То, скористаймось ним! Цей "хтось" зветься Богом, шановний добродію Володимире.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Прихід до влади зеленої команди це не випадковість, а добре спланована акція. Для України це матиме далекосяжні наслідки. Закуліса знову грається з долею України.

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття!
Влада до собак поставилась більш прихильно: "заборона відвідувати сквери, парки, ліси, узбережжя водойм – окрім вигулу собак". :)

Зображення користувача Ігор Каганець.
4
Середнє: 4 (1 голос)

Додав аудіоверсію цієї статті. Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Без вірусу ціна на нафту була б вища. Можливо це така відповідь на дії Китаю з Росією і заодно підготовка грунту для виведення виробництв з Китаю.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Виведення виробництва з Китаю почалося навіть французькими фірмами ще 2014 року: адже їм більше фінансово невигідно через далеку відстань і підвищення китайських апетитів...

Крім того, посилюється течія до закритого кола виробництва і обмеження посередництва.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Тоді виходить, не підготовка, а пришвидшення.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ще сили опору - потужні, але здорова течія росте :)

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Богдан Бень.
0
Ще не підтримано

Давно не читав настільки класної статті. Дякую!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Світ зараз уважно стежить за подіями в Білорусі, де не тільки взагалі не вводили карантинні обмеження, а навіть провели парад. То що буде далі?

Якщо за 2-3 тижні в Білорусі буде спалах захворювання на коронавірус, то купа міжнародних структур заволають про те, що треба покарати Білорусь, яка «своїми безвідповідальними діями поширює епідемію».

А якщо не буде? Тоді світ накриє хвиля судових позивів проти урядів з боку бізнесу та пересічних громадян, які вимагатимуть кари для тих, хто вводив карантин, який «вбив» купу бізнесу та знищив добробут великої кількості людей.

Отже, в будь-якому разі сумно не буде.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Про поточну ситуацію влучно висловився Олександр Розов:

"Так званий світопорядок, що існував понад 30 років, убитий неадекватною спробою політеліт врятувати цей світопорядок шляхом коронавірусної афери.

Замість поступової деконструкції застарілої системи, вийшло історично миттєве обвалення. Світопорядок зірвався в штопор, і поки ще падає, розвалюючись на фрагменти.

Зустріч з ґрунтом імовірна у вересні-жовтні 2020 року, і тільки тоді сила головного руйнівного удару стане доступна в безпосередньому відчутті".

Джерело

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У результаті постановочної "боротьби з епідемією" відбулась колосальна легітимізація комуністичного правління в Китаї, влада зміцнилася дуже серйозно, про зміну керівництва КПК вже ніхто не говорить.

Про це повідомив сходознавець професор Олексій Маслов 12 травня 2020 у прямому ефірі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав англомовний переклад цієї статті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Аналіз вражаючої глибини і вичерпності. Просто дивуєшся, зустрічаючи таких людей. Так тримати. Народний Оглядач найкращий!!!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Відгук з Америки письменника Ярослава Мартинюка на груповий переклад англійською :

"Дякую, Зірко.
Переклад зрозумілий.
Я засвоїв рідко вживане / побачене слово: apery - «акт імітації поведінки чи манери когось, особливо в абсурдному чи бездумному вигляді».
Усі названі в статті актори брали участь у панічному налагодженні, оскільки, як підказує твір, їм є що виграти.
Зрозуміло, прогресисти відкинуть все це як змову.
Бачу, що ти часто коментуєш на різні теми. Славко".

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Приємно отримати відгук від такої видатної людини.

Уточню, що стаття насправді відкидає ідею всесвітньої змови.

Змовою було лише наївне прагнення Китаю ошукати світ. Далі почалася гра інтересів великої кількості гравців. І відбулося те, що не міг передбачити жоден "змовник".

Проте це лише перший акт глобальної стратегічної Гри.

Зірка Вітошинська каже:
Відгук з Америки письменника <a href="https://www.ar25.org/node/38465" class="bb-url" rel="nofollow">Ярослава Мартинюка</a> на груповий переклад англійською :
"Дякую, Зірко.
Переклад зрозумілий.
Я засвоїв рідко вживане / побачене слово: apery - «акт імітації поведінки чи манери когось, особливо в абсурдному чи бездумному вигляді».
Усі названі в статті актори брали участь у панічному налагодженні, оскільки, як підказує твір, їм є що виграти.
Зрозуміло, прогресисти відкинуть все це як змову.
Бачу, що ти часто коментуєш на різні теми. Славко".

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Китайські комуняки продовжують коронавірусне безумство. Труять віруси якоюсь хлоркою чи дустом. Одне слово, побудова ультраіндустріального концтабору йде ударними темпами.

Додав фото сьогоднішнього Пекіну від китаєзнавця Олексія Маслова.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

З’явилась інформація про те, що під шумок панівний клан КПК добряче зачистив опозиційний клан, зосереджений передусім у Вухані.

Тут відео - посилання.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Радіймо друзі!

Це стаття про найбільшу аферу 21 століття. Коли прочитав її, у мене наче відкрилися очі. Згодом ще кілька разів перечитав статтю, щоб осмислити всю грандіозність сили брехні засобів масової інформації, які змогли створити необхідний фон навколо події, яка начебто зародилася в Ухані вкінці 2019 року.

Скажу відверто, на хвилі загального спантеличення, у мене також спочатку виникло враження, що світ охопила нова страшна небезпека. Повсюдне запровадження масок, рукавичок та інших атрибутів, які роками простоювали на медичних складах, стало нормою в надзвичайно короткий проміжок часу. У розмовах з друзями я доводив, що світ внаслідок низки нераціональних кроків цілком закономірно скотився до цього стану і навіть не міг подумати, що це була спочатку регіональна китайська, а згодом велика постановка глобального масштабу і в інших країнах.

Ця стаття містить аргументовані докази та логічний об’єктивний аналіз, які дозволили мені по-новому подивитися на ситуацію що склалася. Мене вразила здатність автора мислити критично і під власним кутом зору бачити ситуацію. Скажу чесно, особисто мені ніколи б і в голову не прийшло подивитися на пригоду із вірусом під номером 19 під таким ракурсом. Я обдумував статтю і прийшов до розуміння важливості самостійного, оригінального, нестереотипного мислення.

Це просвітлення дозволило адекватно оцінити поточну, на той момент ситуацію, і реагувати на подальші події, стоячи на твердому фундаменті. Признаюсь, це вберегло мене в майбутнього від необдуманих кроків. За що я щиро вдячний НО.

Радіймо життю граючи!