Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 254
  • Переглядів: 268

Головна ознака арійської людини. Хто ти? Три тестові запитання (+аудіо)

Категорія:

Чим відрізняються арійці та неарійці? Головна відмінність – в  уявленнях про найважливіші життєві вартості. Ключову підказку дають два іудейські афоризми.

201225svarga-soncebig.jpg

Барельєф «Сонцебіг». Де арії – там сварга, де сварга – там арії.
Барельєф «Сонцебіг». Де арії – там сварга, де сварга – там арії.

Аудіоверсія: Головна ознака арійської людини. Хто ти? Три тестові запитання

Арії, тобто шляхетні

Арійську державу спроможні створити лише арії. Слово «арії» буквально означає «шляхетні». З погляду етимології – науки про істинні значення слів – аріями є ті, які визнають, що в їхній душі живе внутрішній бог Ар (Яр, Ра). Арії – це його свідомі носії.

Відповідно, арії є носіями арійського світогляду. Найбільш цілеспрямовані арії – це прихильники релігії аріянства, спрямованої на практичну еволюцію від людини до боголюдини. Згідно з прадавньою традицією, вони називають себе іменем «аріяни». Аріяни відрізняються тим, що постійно вдосконалюються, розвивають своє соціальне оточення, поліпшують природне середовище.

– Але що їх до цього спонукає? Що є рушієм такого цілеспрямованого розвитку?

Для відповіді корисно піти від протилежного і поглянути на не-аріїв.

Як ми вже знаємо, є три основні світогляди – арійський, семітський і атеїстичний. Ядром семітського світогляду є іудаїзм. Чим відрізняються арійці і не-арійці з погляду іудаїзму? Звертаємось до першоджерел.

Честь чи гроші?

Почнімо з Талмуду – концентрату іудейської життєвої мудрості. У ньому знаходимо всесвітньо відомий афоризм, який влучно характеризує фундаментальну відмінність арійців і не-арійців: «Галілеянин любить честь, а іудей – гроші».   

Що таке «гроші» зрозуміло – це, в ширшому розумінні, матеріальні блага, доступні в цьому земному житті.

А що таке «честь»?

Тут варто почати з поняття карми. На санскриті слово карма означає «робота», точніше «доробок», «напрацювання», результат здійсненої роботи. Карма – це наслідки, спричинені попередніми діями. Це об’єктивний показник, який не залежить від того, що про нього думає людина чи соціум. Якщо використовувати ігрову термінологію, то карма – це кількість балів, зароблених гравцем. Правильні дії автоматично поліпшують карму, неправильні – погіршують.

Внутрішнє суб’єктивне усвідомлення людиною своєї карми позначається терміном «гідність». Що краща карма і вищий рівень її усвідомлення, то вища гідність людини.

Зовнішнє – соціальне – усвідомлення карми людини позначається терміном «репутація». Репутація – це те, як громадська думка суб’єктивно сприймає об’єктивну карму людини.

Засобом формування репутації людини є слава – позитивна інформація про дії людини та їх результати. Славлення поліпшує репутацію людини. Натомість негативна інформація про людину називається ганьбою. Ганіння (паплюження, знеславлення) погіршує репутацію.

Честь – це поєднання гідності й репутації, тобто внутрішнього й зовнішнього уявлення про карму людини. Честь – це гідність плюс репутація. Честь людини – це сума індивідуального і суспільного усвідомлення карми людини.

Після такого визначення понять, можна поставити собі запитання: що для мене важливіше – честь чи гроші?

Визначився? Тоді повернімося до фрази «Галілеянин любить честь, а іудей – гроші». Галілеяни були арійцями, тому любили честь.

– Але хіба не дивно, що іудейський Талмуд вихваляє галілеян?

Аж ніяк – насправді ця фраза вихваляє іудеїв. З іудейської точки зору честь – це щось ефемерне і безглузде, натомість гроші – конкретне і корисне. Честь на хліб не намажеш. Галілеяни – це романтики та ідеалісти, натомість іудеї – чисто конкретні та практичні. Дбай про свою вигоду, будь практичним і конкретним – закликає своїх одноплемінників Талмуд.   

Якщо для тебе важливіша честь, то це ознака арійського мислення.

А тепер погляньмо, наскільки воно глибоке. У цьому нам допоможе наступна іудейська мудрість.

Живий пес чи мертвий лев?

У світі дуже поширений афоризм «Краще бути живим псом, ніж мертвим левом». Він походить з «Книги Екклезіаста», що належить до святого письма іудеїв: «Живому собаці ліпше, ніж мертвому леву» (9:4). Сенс афоризму в тому, що давні іудеї вважали собаку нечистою твариною, проте задля збереження життя можна бути навіть собакою. Лев традиційно символізував силу, мужність і шляхетність, але якщо він мертвий, то, з погляду іудаїзму, усі ці його якості не мають жодної вартості.

А що ти вибереш: бути живим псом чи мертвим левом?   

Арії вибирають лева, тому що знають про існування реінкарнації, в євангельських термінах – палінгенезії, тобто багаторазового втілення. Хто умре левом, той у наступному житті народиться левом. Народження левом дає одразу ж багато переваг, тому, на думку арійців, вигідно завжди залишатися левом.

Натомість основою іудейського світогляду є догма про одноразове життя. А оскільки наступного життя не буде, то для його збереження треба застосовувати усі засоби, навіть ті, які вважаються брудними і низькими.     

Два перераховані вище запитання логічно приводять до третього – головного запитання.

Що важливіше: честь чи життя?

Це питання можна поставити по-іншому: що в нашому світі є найвищою цінністю?

Відповідь не-арійця випливає з відповіді на попереднє запитання: звісно, найважливішим є життя. Будь-яке, у будь-якому вигляді.

Натомість для арійця найвищою цінністю є честь, яка важливіша і грошей, і життя.

Запитай себе і дай собі чесну відповідь, що для тебе важливіше – честь чи життя?

Якщо життя, то ти ще не арієць. Але якщо хочеш ним стати – працюй над собою. Ті герої, які загинули у війні за Україну, мали точну відповідь: Україна понад усе, честь важливіша за життя.  

Кому вниз - Заповіт Арійській Людині

Kozak System - Подай Зброю

Наші інтереси: 

Пізнаємо основи арійського світогляду і метафізики націоналізму. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Погорілець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Текст чудовий але про карму краще не писати --

Вводить в оману. 

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ну що, друзі, хтось уже відчуває себе арієм?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Так пане Ігорю. Якщо зумів полюбити ближнього свого, як самого себе то й сказане слово буде тверде і дорожче за своє життя.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вибір між честю і грошима доводиться робити постійно.

Наприклад, в ситуації коронавірусної афери великі ЗМІ розганяють паніку задля підвищення власних рейтингів - вони вибрали гроші.

Наш сайт досліджує реальний стан справ, навіть якщо це не подобається більшості нашого населення. Це послідовна політика. Так уже було з очищенням Євангелія, "Проектом Бандера", вакцинаціями, кліматичною аферою...

Одне слово, Народний Оглядач - руйнівник фейків.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Дуже чітко і вичерпно про життєві пріоритети! Ця стаття може допомогти тим, котрі ще сумніваються.

Зображення користувача Юрій Семенюк.
0
Ще не підтримано

можливість сумніватись - дар.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дивлюсь на наших політиків, які майже всі ходять в масках, хоча вже сто разів пояснили, що маски не захищають від вірусів.

Якщо вони свідомо розганяють паніку, то це явно не арійці. А якщо по дурості, то також не арійці, тому що арійці долучені до знань.

Згідно з ведичною традицією людина, не долучена до знань, мало чим відрізняється від тварини.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олег Михайлишин.
0
Ще не підтримано

Любити потрібно свою землю,батьків,дітей, дружину. А гроші потрібно просто мати.

Я є бо ми є! Ми є бо Я є!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То мені здається, наче гідність то є істинний стан духа. Тобто, це - об'єктивний показник, наслідок його дій. Але, нажаль, я не знаю, як його виміряти, або хоч якісно усвідомити. Хіба що за кількістю та якістю корисних вміннь? Або, за життєвим успіхом? А слава та репутація - то синоніми. Слава є нашим словом, а репутація - ні. Запорожці, перед боєм вигукували "Слава!"

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, звісно, честь набагато кращаща за гроші! Бо маючи честь, можна чесною працею, ще кращє, чесною грою, швидко заробити потрібну кількість матеріальних ресурсів! Та можно чесно досягати будь-якоі чесної мети!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Микола Стригунов каже:
То, звісно, честь набагато краща за гроші! Бо маючи честь, можна чесною працею, ще кращє, чесною грою, швидко заробити потрібну кількість матеріальних ресурсів! Та можно чесно досягати будь-якоі чесної мети!

Саме так ! Маючи честь, власну гідність, чесною працею завжди заробиш собі на прожиття ... Бо твоя гарна репутація у навколишньому світі тобі це легко дозволить ... А спробуй це зробити з поганою репутацією ... Тому висновок тільки один - краще бути мертвим левом, ніж шолудивим псом, чи ще гірше, гієною ... Хай буде !

Історія має властивість повторюватись...

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Бо"Матерільне
Просто тривіальне"
Тобто, матеріальне являє труднощі лише для початківців.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, звісно, що зберігати життя, втрачаючи честь, просто дурня! Бо досягти потрібної мети можна і в наступному житті, за наявності честі. А, якщо честі нема, то мети досягти просто неможливо!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та й честь без грошей від предків успадкувати набагато корисніше, ніж гроші без честі!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Бо, чесні люди чесну людину відчувають, та допомогають їй!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Я відчуваю та усвідомлюю себе арієм. Факт, того, що я є арієм-початківцем, можу довести будь-якому бажаючому сприймати. А боятися смерті - це дуже глупо.То треба поглянути з цікавістю смерті в очі. То усвідомиш, чим є смерть, та усвідомиш правила безпеки поводження з цим процесом. До речі, страх є однією з енергій смерті, і вкладаючи в нього свої сили, активно наближаєш свою смерть.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Слухаємо озвучення цієї статті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

"Внутрішнє суб’єктивне усвідомлення людиною своєї карми позначається терміном «гідність». Що краща карма і вищий рівень її усвідомлення, то вища гідність людини".

Питання : Яким способом усвідомлювати власну карму ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Прислухаєшся до свого внутрішнього відчуття гідності, а також оцінюєш свою зовнішню репутацію.

Зірка Вітошинська каже:
"Внутрішнє суб’єктивне усвідомлення людиною своєї карми позначається терміном «гідність». Що краща карма і вищий рівень її усвідомлення, то вища гідність людини".
Питання : Яким способом усвідомлювати власну карму ?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Наскільки часто/рідко робиш помилки, наскільки тобі вдаються твої справи - залежить від карми. Що карма краща - то краще вдаються будь-які справи. Тобто, чим вища гідність, тим більше талану в справах та тим ясніше усвідомлення істини. Тож, чим вища гідність людини, тим кращим керівником та володарем є людина. Тобто, міра людської гідності - успішність, в будь-якій справі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Успішність дій - це головна, найперша ознака гідності. Є також інші. Так, інші люди відчувають гідність людини. Це для них життєво важливо. Кількість та дієвість людської допомоги, якість (аристократизм) людей, що допомогають в діях - то друга ознака гідності. Навіть, якщо про славу відомості в них (у людей, що допомогають) відсутні.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Третя ознака гідності - це здатність створювати вдячність. Як особисто, так і із допомогою всесвіта. Тому допомогати гідній людині так життєво важливо. Четверта ознака гідності - це здатність бути щасливим. Щастя, тобто, груповий, колективний захист особистості, є умовою творчості. Ще щастя - це здатність відчувати радість інших, як свою власну. Це надає радості стабільність. Тобто, щастя - це постійна, стабільна радість.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

П'ята ознака гідності - це здатність до творчості, тобто, наявність творчих здібностей та талантів. Що людина творчо талановитіша - то більша її гідність.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Шоста ознака гідності - це краса. Фізична краса людини, тобто врода. Краса душі та духу людини, що виявляється в красі справ людини.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Але найголовнішою ознакою високої гідності (хорошої карми) є сукупна проявленість божествених якостей. Тобто, наскільки людина просунулась на шляху набуття божественності. Ці якості, до речі, повністю перераховані при розборі перекладу слова "Хрестос" вельмишановним добродієм Ігорем Каганцем в книзі "ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень", розділ 2.2 у другому виданні.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Що більше плюсів у кармі, то більше можливостей. Карма - це показник енергетики, або ж частоти внутрішніх вібрацій.

Карма - це частота твого процесора.

Що вища частота, то сприятливіший простір подій.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, безперечно, так.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

І композиція "Заповіт..." як яскрава ілюстрація.

Хай буде!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Аріями є ті, хто вважає себе нащадками бога Небо. Ті, хто визнає його своїм Pater familias . І, поводить себе відповідно до цього. Бо, походження зобов'язує. І, визнає своєю всю іншу родину.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Погорілець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Текст чудовий але про карму краще не писати --

Вводить в оману. 

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Скільки не шукав першоджерело про ту "Талмудську приказку", ніяк не вдається знайти.... Може хтось допомогти??

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Энциклопедический словарь Ф.А. Брокгауза и И.А. Ефрона. — С.-Пб.: Брокгауз-Ефрон 1890—1907.  "Галилеяне"

Арсен Дубовик wrote: Скільки не шукав першоджерело про ту "Талмудську приказку", ніяк не вдається знайти.... Може хтось допомогти??

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!