Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи треба боротися проти коронавірусного психозу? Навпаки. Гасло моменту: Більше трешу, більше угару!

Головний сенс нинішнього психозу – виокремлення 5% населення, з якими можна творити постіндустріальну цивілізацію. Тому боротися з колективним безумством – це те ж саме, як під час екзамену боротися з його організаторами. А що робити? Успішно складати іспити й отримувати заслужені бонуси.

Криза – це завжди виокремлення корисного, продуктивного, ефективного. Тому нема сенсу витрачати енергію на те, щоб зупинити масове біснування. Ситуацію кризи треба використовувати на просування власних проектів, виявлення однодумців і об’єднання з ними.

Що гостріша криза, то легше знайти адекватних людей. Що більша загроза, то більше стимулів для солідарності і організованих дій.

Приємно спостерігати за скромними, спокійними людьми, які в нинішній ситуації показують дивовижну силу духу і ясність мислення.

Також цікаво спостерігати за «розкрученими» лідерами громадської думки, які в ситуації панічного пресингу один за одним втрачають адекватність і зливаються з безумним натовпом.

Якщо ж поглянути ширше, то відбувається розпад індустріальної системи та звільнення місця для нової. Божевільні олігархічні ЗМІ та вища бюрократія перетворилися на генераторів паніки і, де факто, увімкнули механізм самоліквідації.

Це не метафора, адже введення карантину здійснено всупереч Конституції, тож його організатори та спонсори втратили легальність, тобто законність. А коли закінчаться гроші й «демократичний натовп» почне відвертатися від своїх кумирів, то теперішня влада втратить і легітимність, тобто суспільне визнання.

Ліві експерименти завжди неминуче закінчуються – це відбувається одразу ж, як порожніє державна скарбниця.

– Чи не призведе провал лівого експерименту до втрати Україною незалежності?

Ще років 5 тому була така загроза. Нині вона мінімальна.

По-перше, Україна має мільйонну армію волонтерів і добровольців, яких уже нічим не залякаєш.

По-друге, стратегічним союзником України є США, які не допустять втрати української незалежності – тому що така втрата буде для США геополітичною катастрофою.

Тому «пацани» будуть безумствувати в межах розумного. Ознакою того, що все розвивається правильно, є продовження американської військової та фінансової підтримки.

Нас не повинна лякати нинішня криза. Що більше безумствуватиме влада, то швидше формуватиметься цивілізаційна альтернатива. Тому гасло поточного моменту – «Більше трешу, більше угару!»

Карна - Party на Прикарпатті


Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Продовження: 
Наші інтереси: 

Отримувати вигоду з будь-якої кризи, гнути свою лінію.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

І як завжди від Ігоря Каганця, радість та позитив.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

І як завжди від Ігоря Каганця, радість та позитив.

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

от тільки музика важка

Я не меч, я тримаю меч.