Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Експерти ПАРЄ: пандемії грипу AH1N1 не було, паніку роздула ВООЗ

Категорія:

Світ:

Представники комісії з охорони здоров`я Парламентської асамблеї Ради Європи заявили, що пандемії грипу AH1N1 не було і звинуватили Всесвітню організацію охорони здоров`я в необґрунтованому роздмухуванні паніки.

Експерти свою заяву підтвердили результатами незалежних досліджень. Вони стверджують, що паніка, викликана ВООЗ, призвела до перевантаженості лікарень і розбазарювання коштів з держбюджетів по всьому світу. Про це повідомляє УНІАН

Згідно з доповіддю ПАРЄ, кількість підтверджених жертв AH1N1 у світі виявилася навіть меншою, аніж при звичайних сезонних епідеміях грипу.

А «Британський медичний журнал» прямо звинувачує ВООЗ в корупції. За даними видання, багато експертів Всесвітньої організації охорони здоров`я мали фінансові зв`язки з фармацевтичними компаніями. І не виключено, що про пандемію було оголошено саме під тиском виробників ліків. «Держави світу витратили мільярди доларів на запаси вакцини, велика частина яких так і залишилася непотрібною”, - зазначає видання. 


Коментар НО: 

11 червня 2009 року ВООЗ оголосила пандемію «Свинячого грипу», яка обійшлася світовій економіці у 18 млрд. доларів США. Через рік – 7 червня 2010 року – представники комісії з охорони здоров’я Парламентської асамблеї Ради Європи заявили, що пандемії грипу AH1N1 не було і звинуватили ВООЗ в необґрунтованому роздмухуванні паніки.

Експерти підтвердили свою заяву результатами незалежних досліджень. Паніка, викликана ВООЗ, призвела до перевантаженості лікарень і розбазарювання коштів з держбюджетів по всьому світу. Згідно з доповіддю ПАРЄ, кількість підтверджених жертв AH1N1 у світі виявилася значно меншою, аніж при звичайних сезонних епідеміях грипу.

«Британський медичний журнал» прямо звинувачує ВООЗ у корупції. За даними видання, багато експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я мали фінансові зв’язки з фармацевтичними компаніями. І не виключено, що про пандемію було оголошено саме під тиском виробників ліків. «Держави світу витратили мільярди доларів на запаси вакцини, велика частина яких так і залишилася непотрібною», – зазначає видання. 

«Але тут дещо більше, ніж власний бюрократичний інтерес на роботі. Як не дивно, ВООЗ також використовувала свою фальшиву пандемію для того, щоб підштовхнути жорстку ліву політичну програму» – пише Forbes у статті «Чому ВООЗ підробила пандемію».

Дивіться також: Паніка від свинячого грипу 2009 року: реконструкція масової істерії – Der Spiegel (Німеччина) 


В тему:
Наші інтереси: 

Досліджуємо глобальні афери і лохотрони. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У людей коротка пам’ять. Але ми пам’ятаємо про лохотрон "Свинячий грип". Дехто непогано збагатився.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У людей коротка пам’ять. Але ми пам’ятаємо про лохотрон "Свинячий грип". Дехто непогано збагатився.

Все, що робиться з власної волі, – добро!