Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 9

Як Москва перехопила управління президентом США Франкліном Рузвельтом і його урядом (+аудіо)

Категорія:

Держави, які усвідомили глобальну комуністичну загрозу, в 1936 році об’єдналися в Антикомінтернівський пакт. Проте було вже пізно: у 1933 році Москва перехопила управління Сполученими Штатами. Це найважливіша подія XX століття. Вона змінила хід історії і продовжує донині суттєво впливати на життя цілого світу.

Аудіоверсія: Як Москва перехопила управління президентом США Франкліном Рузвельтом і його урядом

Почнімо з розмови про війну. У найзагальнішому сенсі, війна – це рішучі дії, спрямовані на зміну поведінки противника.  Як багато чого в нашому світі, війни є правильними і неправильними.

Правильні війни

З точки зору Традиції, найбільшою перемогою у війні є перетворення ворога на друга. При цьому війна розглядається як «правильна змагальність», тобто така, при якій перевага досягається не послабленням противника, а посиленням себе. Такого роду «правильні війни» сприяють загальній еволюції людства.

Правильні війни ведуться відносно відкрито, навіть демонстративно, до певної міри – з виховними цілями. Прикладом є війни за повернення своїх незаконно загарбаних територій або національне визволення.

Державі, яка веде правильну війну, не соромно це визнавати. Прикладом є Україна, яка відверто заявляє, що веде війну проти Росії за звільнення окупованого Донбасу і має намір вести війну за звільнення Криму.

Неправильні війни

З протилежної, антитрадиційної точки зору, найбільшою перемогою у війні є таємне перехоплення управління ворогом і використання його у власних цілях. Проміжний варіант – увімкнення механізму самоліквідації, коли противник знищує себе власними силами – здійснює самогубство.

Для досягнення цієї мети зазвичай намагаються світоглядно дезорієнтувати населення ворожої держави, хаотизувати управління, закидати інформаційним брудом, заглушити беззмістовним шумом, одне слово – загальмувати позитивні процеси, натомість підтримати все слабке, збочене, шкідливе.

Неправильні війни зазвичай спрямовані на  поневолення інших народів і загарбання чужого, тому й сприймаються як несправедливі. Вони викликають загальний осуд, за них соромно. Вони приховуються, а причетність до них заперечується. Прикладом є нинішня війна Росії проти України. 

Неправильні війни спрямовані на отримання переваги шляхом послаблення противника. Такі війни протидіють загальній еволюції людства, гальмують розвиток і ведуть до виродження. Це лівий, диявольський шлях.

Лівий шлях

Ведення війни з перехоплення управління – це передусім шлях брехні. Це уділ слабких, але нахабних. Врешті-решт, це те, що вони можуть собі дозволити, адже для ведення відкритої війни у них нема ні сил, ні здібностей.

Проте цей шлях виглядає дуже спокусливо. Справді, навіщо витрачати шалені кошти і зусилля на відверту війну з ворожою державою, якщо можна тихо взяти її під власне управління і скерувати у корисному для себе напрямку.

Водночас це дуже ризикований шлях. Якщо об’єкт агресії встигне усвідомити, що його обманули і нахабно використали, він зробить все можливе, щоб помститися кривднику.

Головним компонентом війни на перехоплення управління є інформаційна війна, а головним інструментом – спецслужби, агентура, корисні ідіоти, обман, безсовісна пропаганда, супернахабна брехня.  

Гібридна Московія

Саме цей «гібридний» інструментарій є головним засобом ведення війни Московією. Застосування нею регулярної армії – це зазвичай лише засіб прикриття і відволікання уваги від головного удару, спрямованого на перехоплення управління. На досягнення цієї мети спрямовується весь комплекс підривної діяльності, включаючи поширення корупції, ослаблення внутрішньої єдності, заснування деструктивних організацій, формування  «п’ятої колони». Саме за допомогою цього інструментарію Росія отримала перемогу в Другій світовій війні. 

Коли з’явилися таємні знання і практика ведення гібридної війни? Дуже давно. Проте це виходить за рамки даної статті. Тому введемо деякі часові обмеження і за умовну точку відліку візьмемо перехоплення більшовиками управління Російською імперією в 1917 році.

Комінтерн – підрозділ НКВС

Окрилені успіхом, вони поставили справу «на потік» з метою керування усім світом. Це в них називалося «всесвітньою революцією». Головною організацією, спрямованою на перехоплення управління в усьому світі, став Комінтерн (Третій інтернаціонал), заснований у березні 1919 року. Комінтерн – це міжнародна організація комуністичних партій, яка керувалась Кремлем і знаходилась під повним контролем Іноземного Відділу НКВС (розвідка, спецоперації).

Держави, які усвідомили комуністичну загрозу, об’єдналися в Антикомінтернівський пакт. У 1936 році його заснували Третій Райх і Японія. Пізніше до нього приєдналися Італія, Угорщина, Іспанія, Болгарія, Хорватія, Румунія, Фінляндія, Данія, Словаччина, Маньчжурія і антикомуністичний Китай.

Проте було вже пізно: з приходом до влади президента Франкліна Рузвельта у 1933 році Москва перехопила управління Сполученими Штатами.  Це найважливіша подія XX століття. Вона змінила хід історії і продовжує донині суттєво впливати на життя цілого світу.

Сталін контролює США

Факт перехоплення Москвою управління Сполученими Штатами Америки ретельно досліджений і задокументований, передусім американськими і російськими істориками. Оглядова інформація у статтях:

У серпні 1919 року, через півроку після заснування Комінтерну, була заснована Компартія США – член Комінтерну, інструмент НКВС. Вона щедро фінансувалася Москвою. Десятиліття активної підривної роботи під дахом Компартії США і приватного бізнесу дало свої плоди: у 1932 році лівим силам вдалося привести до влади Франкліна Рузвельта – кандидата від Демократичної партії. Він став президентом США в ситуації економічної кризи, викликаної передусім некомпетентним державним втручанням в економіку. Рузвельт почав «виправляти ситуацію» шляхом ще активнішого і ще згубнішого державного втручання. Його «Новий курс» був безсистемною сумішшю пропагандистських гасел і популізму.

В результаті «ліки» стали гіршими, ніж сама хвороба. Депресія затягнулася ще на 13 років, хоча раніше періоди економічного спаду тривали від 2 до 4 років. США почали виходити з безпрецедентної депресії лише після смерті Рузвельта в 1945 році.

Рузвельт не випускав владу протягом 4 президентських термінів, що властиво для лівих диктаторів, яких не переобирають, а «виносять вперед ногами». Він знехтував неписаною американською традицією про перебування на посту президента не більше двох термінів. Порушення Рузвельтом цієї традиції привело до її оформлення у вигляді закону та прийняття 22-ї поправки до Конституції США у 1947 році.

Американський соціалізм

Одразу ж після приходу до влади Рузвельт почав хаотично будувати в США соціалізм, що супроводжувалося неймовірним нарощуванням державного апарату, тотальним регулюванням цін і тарифів, різким підвищенням податків, пригніченням бізнесу, розоренням середнього класу, неефективністю і марнотратством.

Це призвело до погіршення ситуації, поширення безробіття і бідності. Водночас адміністрація Рузвельта сконцентрувала у своїх руках небачену досі владу і матеріальні ресурси. На думку деяких дослідників, величезна кількість голодних людей мала заохотити американське суспільство виконувати військову повинність. Досі в США панували відверто антивоєнні настрої. Рузвельт де-факто почав готувати країну до війни.

Золота конфіскація 1933  

Першим красномовним кроком президента Рузвельта стала примусова конфіскація у населення «зайвого золота» у квітні 1933 року. Типово лівацька практика, квінтесенція «Нового курсу». Вона була здійснена одразу ж після успішної, з погляду ліваків, конфіскації золота більшовиками в українців під час Голодомору. В результаті американське населення удвічі збідніло (хоча б тому, що відбулася девальвація долара на 41%). У такий спосіб американці почали своє знайомство з реаліями комуністичного будівництва.  

Підготовка до війни з Німеччиною

Другим красномовним кроком стало призначення 30 серпня 1933 року історика Вільяма Додда послом США в Німеччині. Додд не мав уявлення про дипломатичну службу, зате ненавидів німецьких націоналістів, дотримувався лівих поглядів і прихильно ставився до СРСР. За це його й призначили послом. Дочка посла – Марта Додд – була завербована НКВС у 1935 році, агентурне ім’я «Ліза».

З призначення Вільяма Додда почалася систематична робота з налаштування американців проти Третього Райху. Як бачимо, Рузвельт почав готувати США до війни проти Німеччини одразу ж після свого обрання. До цього часу між США і Німеччиною були дуже прихильні відносини, а німецькі націонал-соціалісти розглядали США як істинно народну державу, маяк для білої раси і світовий приклад для наслідування. Гітлер вихваляв Америку за проповідування нею соціальної мобільності, оскільки нацизм теж боровся за рівні можливості для всіх арійців. Німецькі націоналісти запозичили у процвітаючих США не лише расові закони і євгеніку, а й позитивне мислення, філософію успіху, свастику як символ щастя, вітальний жест «салют Белламі».

Підтримка сталінського геноциду

Третім красномовним кроком Рузвельта стало офіційне визнання  московського комуністичного режиму – шляхом укладання дипломатичних відносин з СРСР 16 листопада 1933 року. Це було здійснено не зважаючи на  Голодомор (геноцид), масовий червоний терор, відмову Москви виплатити Штатам царські борги і енергійне ведення Москвою в США підривної діяльності. Тобто визнання СРСР суперечило всім цінностям США і всій попередній політиці. За словами екс-президента США Герберта Гувера, «З визнанням СРСР наші двері відкрилися для комуністичного проникнення ...».   

Шпигунське кубло

Президент Франклін Рузвельт у 1921 році перехворів поліомієлітом і став інвалідом – він не міг ходити. На приховування цього факту йому доводилося витрачати масу енергії. Не факт, що після поліомієліту, який вражає центральну нервову систему, Рузвельт міг повноцінно мислити. Свідченням наявності у нього психічної хвороби є те, що після смерті розтин тіла Франкліна Рузвельта – всупереч законам – не здійснили, а саме поховання провели в закритій труні. Могила 32-го президента США протягом багатьох місяців після похорону охоронялася збройним конвоєм.

У будь-якому разі  фізична обмеженість Рузвельта робила його надміру залежним від навколишнього оточення. Яким воно було? Вельми специфічним, адже складалося переважно з московської агентури

Так, «правою рукою» Рузвельта, його другом, головним радником і довіреним посланцем був агент НКВС Гаррі Гопкінс. За словами історика КДБ Олега Гордієвського, резидент КДБ Ісхак Ахмеров називав Гопкінса «найважливішим серед всіх радянських агентів у Сполучених Штатах часів Війни».

Другою особою за силою впливу на Рузвельта був міністр фінансів США Генрі Моргентау, в якого «правою рукою» був агент НКВС Гаррі Декстер Вайт. До речі, саме цей Вайт був головним організатором американо-японської війни. Саме він розробив «План Моргентау», який передбачав руйнування німецької промисловості, масову вирубку лісів, геноцид населення Німеччини (скорочення на 25 мільйонів) та її розчленування. Реалізація «Плану Моргентау», який здійснювався до 1947 року (до початку протилежного за спрямуванням «Плану Маршалла»), призвела до масового голоду в Німеччині і вимирання кількох мільйонів німців.

Помічником держсекретаря США був Елджер Гісс – агент ГРУ, один з найважливіших агентів Москви, головний американський переговірник на Ялтинській конференції, що пройшла в лютому 1945 року. Рузвельт у цей час перебував у напівпритомному стані, через три місяці він помер. Неймовірна поступливість США щодо післявоєнного поділу світу в Ялті пояснюється тим, що Сталін фактично вів переговори зі своїм власним агентом. Пізніше Гісс став першим генсеком ООН і «нафарширував» цю організацію своїми людьми. 

Надзвичайно великий вплив на Франкліна Рузвельта, особливо з врахуванням його інвалідності, мала його дружина Елеонора Рузвельт. Вона дотримувалася лівих поглядів, дружила з агентом НКВС Маргаритою Коньонковою (агентурне ім’я «Лукас»). Коханцем Еленонори був московський агент Джозеф Лэш. Коли американська контррозвідка G2 записала інтимну зустріч Елеонори і Джозефа в готелі «Чикаго», за наказом президента Рузвельта всю G2 розігнали, а зібрану нею інформацію знищили.  

Рузвельт покривав московську агентуру і блокував розслідування за фактами її викриття. Коли один зі сталінських агентів Уїтекер Чемберс вирішив порвати з Москвою і в 1939 році назвав ключових агентів Сталіна в американському уряді, включаючи Гісса, Вайта і помічника президента Лафліна Каррі, Рузвельт заблокував розслідування.  

У результаті специфічної кадрової політики Рузвельта урядові структури США були щільно нашпиговані московською агентурою. Документально доведено, що в рузвельтівській адміністрації працювало близько тисячі московських агентів. Це дуже багато. 

Отруйні плоди

Яких результатів досягнула Москва внаслідок перехоплення управління Сполученими Штатами Америки протягом 1933–1945 років?

1. Економіка США протягом 4 років напружено працювала на перемогу СРСР за програмою ленд-ліз, ініційованій сталінським агентом Гаррі Гопкінсом.

2. США власними руками знищили своїх двох головних геополітичних союзників – Третій Райх і Японію, які були головними ідейними і геополітичними противниками Московії.

3. СРСР і Китай стали постійними членами Ради безпеки ООН з правом блокування будь-якого рішення.

4. Москва отримала під свій повний контроль країни Центрально-Східної Європи.

5. Москва поширила свій військовий, політичний і економічний вплив на Китай, Північну Корею, В’єтнам, Кубу.

6. Москва поширила по всьому світу «повстанські» та інші підривні організації, а також агентурні мережі, зокрема в США і Західній Європі.

7. Москва отримала від США технології, обладнання і матеріали для створення атомної зброї. Практична реалізація радянського ракетного і атомного проекту стала можливою завдяки полоненим німецьким інженерам і робітникам, а також демонтованому і вивезеному з Німеччини високоточному обладнанню.

8. Комуністичною ідеологією було заражено весь світ, в тому числі США і Західну Європу.

9. Націоналізм – головний противник комунізму – був затаврований, демонізований і витіснений на периферію. Те, що нині називається «націоналізмом», у більшості випадків є етнічно забарвленим лівацьким екстремізмом (наприклад, бандерівщина) або шовінізмом (наприклад, російський псевдонаціоналізм).  

– Але ж американці після війни стали найбільшою економічною і військовою силою...

Вони цього досягнули б і без війни – за рахунок прискореного розвитку як найвільніша держава світу, основана на правильній ідеологічній і організаційній основі: Білль про права, здорова еміграційна політика, расові закони, вільна конкуренція, філософія успіху тощо.

Успіхи США відбулися не завдяки війні, а всупереч їй. Правління Рузвельта загальмувало розвиток США, спотворило моральні цінності, заразило хворобою лівизни. Протягом 4 років економіка США безпосередньо працювала на перемогу Московії, а американські солдати гинули у безглуздій війні проти своїх геополітичних союзників.

Трансформагенти

З усього комплексу фактів випливає, що Рузвельт цілеспрямовано працював на інтереси Москви проти інтересів США. Ким він був – зрадником чи «корисним ідіотом»? Ні одним, ні другим. Він був трансформагентом.

«Трансформагент – будь-яка особа, що прийняла нав’язаний зразок думок і поведінки за сценарієм спецслужб у результаті відповідної трансформації системи її ціннісних критеріїв. Це будь-який випадок трансформування менталітету, способу життя, поводження або здоров’я людини на користь спецслужб за допомогою природно сформованих або спеціально створених обставин довкола неї» – пише викладач розвідки і контррозвідки академії СБУ Анатолій Ткаліч. Трансформагент щиро переконаний, що діє правильно, і це робить його ще ефективнішим знаряддям спецслужб.

У Франкліна Рузвельта були великі політичні амбіції, проте він не міг їх реалізувати через інвалідність – параліч ніг. Це закривало йому шлях у велику політику, проте робило ідеальним об’єктом для зовнішніх маніпуляцій. Як конкретно це відбулося – тема для окремого дослідження. «Без сумніву, з усіх капітанів сучасного капіталістичного світу Рузвельт – найсильніша фігура», – відгукувався Сталін про паралізованого і несамостійного Рузвельта влітку 1934 року, вказуючи на його «ініціативу, мужність, рішучість». Не здивуюся, якщо виявиться, що вибір Рузвельта на роль головного американського трансформагента здійснив особисто Йосип Сталін.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Пізнаємо тонкощі великої гри. 

В тему: 
США і Третій Райх – геополітичні союзники чи противники?Трансформагенти, або Корисні ідіоти – головний інструмент гібридної війниМетафізичний аналіз «Проекту Бандера»Психологічна структура націонал-соціалізму: постіндустріальна четвірка головних цінностейМартін Борман – надсекретний агент Сталіна: історія спецоперації та її актуальні наслідкиМосква почала гібридну війну проти США одразу ж після Другої світової війниАтомна афера: як Сталін кував для себе зброю в США (відео)Франклін Рузвельт був співучасником Голодомору - Доповідь американської комісії КонгресуСпецоперація «Кіса»: Чому США допомогли Китаю стати головною загрозою для вільного світуЧому Альгер Хісс (Alger Hiss) став радянським агентом. Розслідування через півстоліттяПерехоплення управління: історичні приклади і уроки на майбутнє (+аудіо)
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На чому базуються наші дослідження і наші висновки?

Джерельна база:

  • Розсекречені документи ФБР, в тому числі і матеріали операції «Венона».
  • Матеріали судових справ в США по викритим радянським агентам.
  • Матеріали Комісії по розслідуванню антиамериканської діяльності.
  • Опубліковані матеріали/книги працівників ФБР: Роберта Лемфера.
  • Опубліковані матеріали/книги американських дослідників: Джона Баррона, Девіда Далліна, Стенсона Еванса, Едварда Д. Епстайна, Гарі Керна, Герберта Ромерстайна, Девіда Уайза, Тома Шахтмана.
  • Опубліковані матеріали/книги британських дослідників: Крістофера Ендрю.
  • Опубліковані матеріали/книги російських дослідників: Теодора Гладкова, Ігоря Дамаскіна, Інни Свєченовської, Анатолія Судоплатова, Володимира Чикова.
  • Опубліковані матеріали/книги українських дослідників: Володимира Сідака.
  • Опубліковані особисті свідчення/книги колишніх радянських агентів, в тому числі Елізабет Бентлі, Кіма Філбі і Джорджа Блейка.
  • Мемуари радянських розвідників і керівників розвідки: Серго Берія, Михайла Любімова, Юрія Модіна, Віталія Павлова, Павла Судоплатова, Дмитра Тарасова, Володимира Чікова.
  • Розсекречені і опубліковані матеріали радянських спецслужб.
  • Свідчення і опубліковані матеріали/книги радянських перебіжчиків: полковника Ахмедова (ГРУ), полковника Олега Гордієвського (КДБ), Віктора Кравченко, Вальтера Кривицького (ІНО НКВС), полковника Василя Мітрохіна (КДБ).
  • Іконографічні матеріали про Йосипа Сталіна.
  • Іконографічні матеріали про Франкліна Д. Рузвельта.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Грунтовна і добре аргументована стаття!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця стаття є підготовкою до відеофільму, анонсованого в плані робіт на листопад 2018:

Наш розвиток у листопаді 2018

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Вже не Сталін перехопив владу,а просто Москва...прогрес радує.Так скоро "сенсаційно" дійдемо до правди...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Сталін повністю контролював СРСР і його столицю Москву. Слово "Москва" вживається в розумінні "центр влади", подібно як говорять "Київ проти Москви", "Вашингтон запропонував", "Берлін ініціював" тощо.

Явсе Світ каже:
Вже не Сталін перехопив владу,а просто Москва...прогрес радує.Так скоро "сенсаційно" дійдемо до правди...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так,мені зрозуміло використання назв столиць у певних випадках...Просто подумав,що ви почали розуміти те,що вішати всі гріхи за те пекло,що творилося у світі в першій половині минулого століття на Москву,неправильно...

Щоб легше було зрозуміти,то повторюся...Москва це лише "Мордор"...гарний інструмент в руках "Саурона"...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Категорично не згоден і класифікацією "правильні"/"неправильні",
Така оцінка притаманну світу боротьби чи страждань і визначена стороною, яка дає оцінку.,
Істинна історична оцінка є результат потуг сторони змагань.
Правило "переможець забирає все" ще ніхто не заперечив.
В тому числі переможець забирає і право нав'язувати свою оцінку учасників змагань (правильні-неправильні) і право писати історію....
Слід оцінювати втрати Шляху. Зиски досягненої мети повинні їх перевершити. Мисливець, що отримує в жертву здобич НЕ МОЖЕ бути неправильним. То жертва є або слабкою (фізично чи розумово) або незахищеною (як маля, що не ше не розвинулося у повноцінну особистість) . Московія, що постала на руїнах Орди цілком природньо застосовує науки древніх східних упокорювачів, які ще покійний батько нагадав після перемоги "помаранчевого" майдану http://maidan.org.ua/arch/arch2008/1227116929.html.
Звідси висновок; не захочеш бути жертвою - пізнай і використай науки мисливця. Переможець-неосудний. І не важливо станеш ти сам мисливцем-вовкодавом, чи ні. Важливо, що в списку жертв мисливця будеш не ти, як НЕПЕРЕМОЖНИЙ. Адже, якщо жертву можна обдурити (перехопити управління),то хіба так суттєвий суб'єкт що це вчинить?
Сильний - отримує перемогу (досяшгає результат)
Слабкий - пояснює причини поразки (правильний переможець чи ні )

В мудрості - сила

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

З погляду еволюції перемога, яка гальмує розвиток, є неправильною.

Якщо бандит вбиває талановиту людину, він діє неправильно. Якщо мисливець вбиває понад міру, він діє неправильно. Якщо футбольна команда перемагає, ламаючи ноги супернику, вона діє неправильно.

Фраза "Переможців не судять" працює на коротких дистанціях. Неправильних переможців і їхніх нащадків також судять - з усіма неприємними наслідками для цих переможців.

Прикладом неправильної перемоги є здобуття ганебної власності. Вона вважається злочином, який не має строку давності, тому при першій нагоді власність буде відібрана, а злочинець засуджений.

Я підтримую ідею, що треба докладати всіх зусиль для перемоги і у випадку поразки винити тільки себе. Проте я наполягаю, що для повноцінної перемоги (а не її ілюзії) треба перемагати правильно. Арії можуть собі це дозволити.

Перемога - це продукт творчості.

Нам потрібні перемоги, якими будемо гордитися ми і наші нащадки. А всі інші у світі будуть захоплюватится нашими перемогами.

Анатолій Творець каже:
Категорично не згоден і класифікацією "правильні"/"неправильні",
Така оцінка притаманну світу боротьби чи страждань і визначена стороною, яка дає оцінку.,
Істинна історична оцінка є результат потуг сторони змагань.
Правило "переможець забирає все" ще ніхто не заперечив.
В тому числі переможець забирає і право нав'язувати свою оцінку учасників змагань (правильні-неправильні) і право писати історію....
Слід оцінювати втрати Шляху. Зиски досягненої мети повинні їх перевершити. Мисливець, що отримує в жертву здобич НЕ МОЖЕ бути неправильним. То жертва є або слабкою (фізично чи розумово) або незахищеною (як маля, що не ше не розвинулося у повноцінну особистість) . Московія, що постала на руїнах Орди цілком природньо застосовує науки древніх східних упокорювачів, які ще покійний батько нагадав після перемоги "помаранчевого" майдану <a href="http://maidan.org.ua/arch/arch2008/1227116929.html." rel="nofollow">http://maidan.org.ua/arch/arch2008/1227116929.html.</a>
Звідси висновок; не захочеш бути жертвою - пізнай і використай науки мисливця. Переможець-неосудний. І не важливо станеш ти сам мисливцем-вовкодавом, чи ні. Важливо, що в списку жертв мисливця будеш не ти, як НЕПЕРЕМОЖНИЙ. Адже, якщо жертву можна обдурити (перехопити управління),то хіба так суттєвий суб'єкт що це вчинить?
Сильний - отримує перемогу (досяшгає результат)
Слабкий - пояснює причини поразки (правильний переможець чи ні )

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Повернемось до першооснов
"не правильно"="не за правилами"
За це судять і судді встановлюють "неправильність"
Для цієї процедури потрібно:
1. допустимий термін давності (в дріб'язках ніхто не схоче через багато літ витрачати час)
2. факт встановлення порушення правил
3. наявність судді що дасть оцінку
На жаль, злодія чи убивцю судять не за те що вчинив зле, а:
3.1 за те що попався.
3.2. не подбав про "дах"

Неправильні дії назовемо помилковими (не залежно умисно чи ні)
Що до недопустимості неправильних дій арійцю:
Очевидним є
1. закон великих чисел, по якому 1-2 помилки можуть зійти з рук безкарно. На великій кількості - неминуча покута (через суд - осуд..)
2. Найважливіше. Неправильна дія небезпечна тим, що навіть якщо не скарана негайно, вона наче міна сповільненої дії (навіть коли ніколи не вибухне) гнітить жертву страхом. Позбавляє волі. Створює небезпеку перетворення у маріонетку того, хто може забезпечити суд.
А це несумісно для "людина вільна"

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Типовий приклад неправильної точки зору на правосуддя!

Цитата:
На жаль, злодія чи убивцю судять не за те що вчинив зле, а:
3.1 за те що попався.
3.2. не подбав про "дах"

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Заперечуєм реалії
Тобто Ви, Друже Володимире, Заперечуєте реалії і намагаєтесь підмінити дійсне бажаним, Тоді, Будьте ласкаві підтвердіть свої слова бодай одним прикладом осудження злочинця за недоведені злочини (того що не попався)

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Пане Анатолію, давайте не будемо маніпулювати словами і поняттями.

Історично, ще з часів римського права. правосуддя базується на принципі "презумпції невиновності", тобто підозрюваному у вчиненні злочину органи слідства і суд повинні доказати, що саме він вчинив злочин у якому його звинувачують. При цьому суд носить характер змагальності сторін: звинувачення і захисту. Для особливо тяжких злочинів вводиться розгляд справи у суді за участю присяжних засідателів (до 12 осіб). Після розгляду справи, де звинувачення і захист представляють свої докази, присяжні засідателі виносять вердикт: "винен" чи "не винен". Таким чином, гарантується справедливість засудження за вчинений злочин. І також гарантується, що невинна особа не буде засуджена.

В Радянському Союзі юриспруденція носила обвинувачувальний характер, зокрема особисті зізнання підозрюваного являлися головним доказом вини. Це призвело до використання тортур з метою отримати зізнання підозрюваного або просто особи, яку необхідно було покарати. Також це послужило підгрунтям для масових репресій.

Як юрист, я не можу зрозуміти Вашої тези:

Цитата:
Будьте ласкаві підтвердіть свої слова бодай одним прикладом осудження злочинця за недоведені злочини (того що не попався)

Яким чином можна осудити людину за недоведені злочини!?

Почнемо з того, що "ЗЛОЧИНЦЕМ" особу можна визнати тільки за вироком суду! Всі позасудові твердження що певна особа є "злочинець" носять суто пропагандистський і публіцистичний характер.

Особа, яка вчинила злочин, тобто "підозрюваний" може бути затримана під час скоєння злочину або виявлена пізніше, за допомогою оперативно-розшукових дій: переслідування по "гарячих слідах" після скоєння злочину; офіційної заяви особи, якій стало відомо про скоєння злочину певною особою; записи з відеокамер спостереження; відбитки пальців, залишені на місці злочину; агентурні матеріали; прослуховування телефону і т.д.

Результати оперативно-розшукової діяльності закріплюються слідчими діями: протоколами допитів, обшуками і вилученням доказів і т.д.

Після цього справа направляється для розгляду в суд, де в результаті розгляду і вирішується чи вчинила дана особа злочин, у якому її звинувачують, та вирішується міра покарання.

Прикладів "осудження злочинця за недоведені злочини (того що не попався)" я можу навести тисячі і всі вони з діяльності "трійок" НКВС сталінського періоду.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Ваші тези незаперечні, друже Володимире. Проте, як юрист, Ви чудово знаєте, що фахово, з належною підготовкою, вчинені злочини не залишають слідів і можливості не те що перемогти в змагальному процесі суду, а навіть виявити злочинця. Яскравий приклад - "укол парасолькою". Або смерть проф. Бачинського у Львові, якого ніби-то щось "вкусило" при посадці в потяг. Та і на сайті НО висвітлювався не один приклад злочинних операцій фахівців, що не попалися.

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Є таке поняття, як "латентна злочинність". Чимало вчинених злочинів не розкривається в силу того, що вони або зроблені фахово, або постраждалі не бажають притягати злочинців до суду і покарання. Типовою є, наприклад. ситуація з сексуальними злочинами, які вчинені в сім'ї (інцест з малолітніми).

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Мої хороші, дозвольте і я скажу.
Глобальний погляд на Донбас, за Крим не знаю.
Війна в зоні шахт тому, що там порили Землю, тобто неповага до Землі. Підняли на поверхню негативну енергетику землі, риючи тунелі. Неправильний шлях пошуків енергії.
Це перша причина.
Друга- негативний контингент людей, які там працювали. Основною масою були люди з тюрми та люди, які не знаходили в собі призвання, то їхали туди. Там ніхто не говорив нормальними словами, а тільки лайливими, з п'яти слів- три ненормальних.
Створилось кубло чорного негативу. На завершення, керуючі люди мали один намір- нажива. Так утворився чиряк, який нарощувався протягом 50 років. І те, що саме ця зона зараз страждає- то є вагома причина, бо земля чиститься таким шляхом, прорвало.
Там, де є мудреці, світлі люди, то ті області захищені їх присутністю.
Так само знищились Содом і Гомора, бо там не було світлих, прагнучих знань, а люди жили тваринними інстинктами, жадібністю, заздрістю.
Те, що це територія України, то можна подивитись у своє дзеркало.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Наступне: Знищено корінний етнос цього краю, його традиції і культура.
Натупне: Хвороба при зниженні імунітету заального б'є в слабке місце. (ні там ні там нема в більшості українців
Наступне: підрив енергетичної бази це крок на шляху експансіїї
Родовища сланцевого газу там вже не розроблятимуться

В мудрості - сила

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Зоріно, щодо першого пункту погодитися не можу.

Що другого - цілком згоден! Донбас в радянські часи був найбільшим криміногенним районом УРСР. І, якщо виключити з розгляду, Колиму, Крайній Північ та частину Казахстану. тобто райони, де були зосереджені кримінальні і політичні табори СРСР, то і всього Радянського Союзу.

Крим же був зосередженням військового контингенту Радянського Союзу, військових пенсіонерів та членів їх сімей, тобто засередженням радянського елементу.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Проводячи аналогії, можна побачити, що Путін діє методами Сталіна. Є якась подібність між тим,що відбувалося у 30-ті роки і теперішніми подіями. Путін - агент КҐБ, Сталін - агент охранки. Кримінальні справи Путіна відрізняються від сталінських тільки технічно. Зате ведення гібридної війни скопійовано чітко.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Москва володіє наукою ведення гібридної війни. Її стислу схему описав Юрій Бєзмєнов. Проте ця схема працює лише проти тих, хто з нею не знайомий і не усвідомив загрозу.

Андрій Ясун каже:
Проводячи аналогії, можна побачити, що Путін діє методами Сталіна. Є якась подібність між тим,що відбувалося у 30-ті роки і теперішніми подіями. Путін - агент КҐБ, Сталін - агент охранки. Кримінальні справи Путіна відрізняються від сталінських тільки технічно. Зате ведення гібридної війни скопійовано чітко.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Мені не зовсім зрозуміло,коли десь у ЗМІ читаю,що Путін діє як Сталін,чи Путін діє як Гітлер...

Сталін за допомогою терору будував країну,а Путін її руйнує...наприклад за правління Путіна на Московії закрилося 78 тисяч заводів і фабрик; тож який із нього Сталін...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Лівацька пропаганда перетворила слова "Гітлер", "фашизм", "нацизм" і навіть "націоналізм" на образливі ярлики. Тобто фраза "Путін - це ГІтлер" означає "Путін - це погана людина". Звісно, що до реального Гітлера це не має жодного стосунку.

Явсе Світ каже:
Мені не зовсім зрозуміло,коли десь у ЗМІ читаю,що Путін діє як Сталін,чи Путін діє як Гітлер...
Сталін за допомогою терору будував країну,а Путін її руйнує...наприклад за правління Путіна на Московії закрилося 78 тисяч заводів і фабрик; тож який із нього Сталін...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Путін і кремлівська верхівка діють методами Лєніна, Троцького і Сталіна, але головна помилка Путіна і К(омпанії) в тому, що з 1920-х - 1950-х світ радикально змінився!

Цитата:
Проводячи аналогії, можна побачити, що Путін діє методами Сталіна. Є якась подібність між тим,що відбувалося у 30-ті роки і теперішніми подіями.

Путін не агент КГБ. Путін - кадровий працівник КГБ.

Цитата:
Путін - агент КҐБ,

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

"У такий спосіб американці почали своє знайомство з реаліями комуністичного будівництва. ...
Успіхи США відбулися не завдяки війні, а всупереч їй."

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Чому Москва не організувала бійню між Німеччиною та США із Великобританією,а потім не прибрала їх до своїх рук виснажених війною,як це зробили США із Західною Європою...

Висновок "Успіхи США відбулися не завдяки війні, а всупереч їй." не має під собою нічого вагомого.Бо без війни США не усунули б конкурентів в лиці Великобританії із її найбільшими у світі колоніями; та Німеччини,що мала договір із СРСР на поставку потрібних ресурсів для свого супер динамічного розвитку...

До речі,чому в статті не вказаний важливий факт про союзницькі відносини між СРСР та гітлерівською Німеччиною до 1941 року...

США стали світовим лідером завдяки війні,і це історичний факт,подобається комусь це чи ні...Для цього США проти свого ворога застосували навіть ядерну зброю,і це також історичний факт...США були союзником із СРСР у Другій світовій війні не тому,що нібито "Москва перехопила управління",а тому,що це потрібно було США...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На чому базуються наші дослідження і наші висновки?

Джерельна база:

  • Розсекречені документи ФБР, в тому числі і матеріали операції «Венона».
  • Матеріали судових справ в США по викритим радянським агентам.
  • Матеріали Комісії по розслідуванню антиамериканської діяльності.
  • Опубліковані матеріали/книги працівників ФБР: Роберта Лемфера.
  • Опубліковані матеріали/книги американських дослідників: Джона Баррона, Девіда Далліна, Стенсона Еванса, Едварда Д. Епстайна, Гарі Керна, Герберта Ромерстайна, Девіда Уайза, Тома Шахтмана.
  • Опубліковані матеріали/книги британських дослідників: Крістофера Ендрю.
  • Опубліковані матеріали/книги російських дослідників: Теодора Гладкова, Ігоря Дамаскіна, Інни Свєченовської, Анатолія Судоплатова, Володимира Чикова.
  • Опубліковані матеріали/книги українських дослідників: Володимира Сідака.
  • Опубліковані особисті свідчення/книги колишніх радянських агентів, в тому числі Елізабет Бентлі, Кіма Філбі і Джорджа Блейка.
  • Мемуари радянських розвідників і керівників розвідки: Серго Берія, Михайла Любімова, Юрія Модіна, Віталія Павлова, Павла Судоплатова, Дмитра Тарасова, Володимира Чікова.
  • Розсекречені і опубліковані матеріали радянських спецслужб.
  • Свідчення і опубліковані матеріали/книги радянських перебіжчиків: полковника Ахмедова (ГРУ), полковника Олега Гордієвського (КДБ), Віктора Кравченко, Вальтера Кривицького (ІНО НКВС), полковника Василя Мітрохіна (КДБ).
  • Іконографічні матеріали про Йосипа Сталіна.
  • Іконографічні матеріали про Франкліна Д. Рузвельта.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Закидати очевидні факти купою "мемуарів" цілком у дусі фарісеїв...можна придумати ще одну "науку"-"історична футурулогія" ...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Створення і розбудова радянських агентурних мереж полягала в першу чергу на використанні емігрантів з Росії, марксистської комуністичної ідеології і створеної в США Комуністичної партії.

До створення цих мереж доклали серйозні організаційні зусилля Арманд Хаммер і Яків Голос (справжнє прізвище Рейзен Якоб), обидва вихідці з Російської імперії, обидва апологети марксистської ідеології.
***
Батько Арманда, Юлій Хаммер, вихідець з Одеси, з юності сповідував революційні ідеї, був активістом Соціалістичної робочої партії Америки і у 1907 році представляв партію на 7-му конгресі 2-го Інтернаціоналу у німецькому місті Штутгарті. Там Юлій зустрівся і познайомився з Леніним.
У 1913 році Юлій Хаммер працював пліч-о-пліч з Троцьким, коли той жив у Бронксі.
Пізніше Юлій Хаммер взяв активну участь у створенні Комуністичної партії США і був удостоєний своїми партійними товаришами членського квитка № 1.
***

Комуністична партія США (КП США, англ. The Communist Party of the United States of America, CP USA) – була заснована 31 серпня 1919 року в результаті об'єднання комуністичних групп Чарльза Рутенберга та Джона Ріда. Безпосереднє керівництво створенням компартії США здійснював Людвіг Мартенс, який у 1919 році за дорученням Леніна прибув у Нью-Йорк!
***

Агент радянської розвідки Яків Голос (агентурні псевдоніми «Звук», «Тимми», «Ум», «Джон» /в російській транскрипції/) протягом десяти років (з 1930 по 1943 рр.), створив найбільшу розвідувальну мережу ОГПУ-НКВД-НКГБ в США.
Для прикриття він очолював туристичне агентство «Уорлд Турістс, Інк.» (Англ. World Tourists, Inc.) в Нью-Йорку, через яке займався постачанням радянській зовнішній розвідці, нелегалам ІНО і Комінтерну справжніх американських документів і паспортів різних країн, переправленням потрібних людей в СРСР.
***

1932-й рік був вирішальним для перехоплення управління над Америкою з боку керівництва Радянського Союзу і особисто Сталіна – за допомогою лівацьких сил на президентських виборах переміг Рузвельт!

У цей же рік в СРСР комуністична партія організувала Голодомор, щоб придушити спротив проти колективізації!

В січні 1933 року відбулася інавгурація Рузвельта, а вже 16 листопада цього ж року під тиском Рузвельта були встановлені дипломатичні відносини між США і Радянським Союзом. Це було здійснено не зважаючи на масовий червоний терор, який безперервно здійснювався з 1917 року; безпрецедентні репресії проти православної церкви; Голодомор (геноцид); відмову Москви виплатити Штатам царські борги і енергійне ведення Москвою в США підривної діяльності. Тобто визнання СРСР суперечило всім цінностям США і всій попередній політиці. За словами екс-президента США Герберта Гувера, «З визнанням СРСР наші двері відкрилися для комуністичного проникнення».
***

Прихід Гітлера до влади, 30 січня 1933 року, запустив механізм змови Рузвельта з керівництвом СРСР проти Третього Райху – 30 серпня 1933 року Рузвельт призначив історика Вільяма Додда послом США в Німеччині. Додд не мав уявлення про дипломатичну службу, дотримувався лівих поглядів, ненавидів німецьких націоналістів, і прихильно ставився до СРСР. Дочка посла – Марта Додд – дотримувалася лівих поглядів, сповідувала марксизм і була завербована НКВС у 1935 році, агентурний псевдонім «Ліза».

З призначення Вільяма Додда почалася систематична робота з налаштування американців проти Третього Райху. Як бачимо, Рузвельт почав готувати США до війни проти Німеччини одразу ж після свого обрання! До цього часу між США і Німеччиною були дуже прихильні відносини, а німецькі націонал-соціалісти розглядали США як істинно народну державу, маяк для білої раси і світовий приклад для наслідування. Гітлер вихваляв Америку за проповідування нею соціальної мобільності, оскільки націонал-соціалізм теж боровся за рівні можливості для всіх арійців. Німецькі націоналісти запозичили у процвітаючих США не лише расові закони і євгеніку, а й позитивне мислення, філософію успіху, свастику як символ щастя і вітальний жест «салют Белламі».

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Надзвичайно важливим є стан психічного здоров'я Рузвельта!

Президент Франклін Рузвельт у 1921 році перехворів поліомієлітом і став інвалідом – він не міг ходити. На приховування цього факту йому доводилося витрачати масу енергії. Не факт, що після поліомієліту, який вражає центральну нервову систему, Рузвельт міг повноцінно мислити. У будь-якому разі фізична обмеженість робила його надміру залежним від навколишнього оточення. Яким воно було? Вельми специфічним, адже складалося переважно з московської агентури!

Красномовним свідченням наявності у Рузвельта психічної хвороби є те, що після смерті розтин тіла Франкліна Рузвельта всупереч законам не проводилося, а саме поховання проводилося в закритій труні. Могила 32-го президента США протягом багатьох місяців після похорону охоронялася збройним конвоєм.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схоже, що тіло Рузвельта виглядало дуже погано і його оточення боялося, що нація вжахнеться від цього вигляду і запитає, хто ж нами насправді керував.

Володимир Федько каже:
Надзвичайно важливим є стан психічного здоров'я Рузвельта!
Президент Франклін Рузвельт у 1921 році перехворів поліомієлітом і став інвалідом – він не міг ходити. На приховування цього факту йому доводилося витрачати масу енергії. Не факт, що після поліомієліту, який вражає центральну нервову систему, Рузвельт міг повноцінно мислити. У будь-якому разі фізична обмеженість робила його надміру залежним від навколишнього оточення. Яким воно було? Вельми специфічним, адже складалося переважно з московської агентури!
Красномовним свідченням наявності у Рузвельта психічної хвороби є те, що після смерті розтин тіла Франкліна Рузвельта всупереч законам не проводилося, а саме поховання проводилося в закритій труні. Могила 32-го президента США протягом багатьох місяців після похорону охоронялася збройним конвоєм.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

На мій погляд, такі заходи безпеки щодо тіла Рузвельта були продиктовані побоюваннями, що тіло буде ексгумоване і посмертна експертиза підтвердить наявність психічного захворювання, що дасть підстави анулювати певні рішення Рузвельта та його домовленості з Сталіним на Ялтинській конференції!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якби Франклін Рузвельт балотувався у президенти в наш час, він би навряд чи був би обраний. Утім, у 30-х роках минулого століття, коли ще не було інтернету, а телевізор вважався розкішшю, 32-й президент США Франклін Рузвельт зумів в’їхати у Білий дім на інвалідному візку. Разом із дружиною Елеонор і дітьми, яких у нього було шестеро.

Рузвельт захворів на поліомієліт за 12 років до того, як став президентом. Він не міг рухатись самостійно, лише з милицями або зі сторонньою допомогою. Тож для підтримки політичного рейтингу, спецслужбам довелось докладати зусиль, щоб приховувати хворобу.

«Інколи вони конфісковували кінокамери та плівку, щоб захистити імідж президента. Аби люди не думали про нього, як про паралізовану людину», – говорить виконавчий директор комісії з питань історії та музейної справи Джеймс Воган.

Преса та фотографи змушені були співпрацювати зі спецслужбами у приховуванні хвороби. Хто відмовлявся – не мали доступу до зйомок, розповідає професор Воган.

Про це читаємо на сайті Радіо Свобода.

Володимир Федько каже:
Надзвичайно важливим є стан психічного здоров'я Рузвельта!
Президент Франклін Рузвельт у 1921 році перехворів поліомієлітом і став інвалідом – він не міг ходити. На приховування цього факту йому доводилося витрачати масу енергії. Не факт, що після поліомієліту, який вражає центральну нервову систему, Рузвельт міг повноцінно мислити.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Важлива цитата про характер Рузвельта:

Безліч інтелектуалів епохи Рузвельта ставилися до нього вороже або роздратовано, включаючи людей, з якими він працював. Вони вважали, що його влада, з одного боку, занадто велика, з іншого - занадто легко піддається маніпуляції.

Його вважали людиною наївною, яка легко загоряється чужими ідеями. Щоб домогтися потрібного результату, вважали багато політиків, Рузвельтом потрібно маніпулювати як потужним брандспойтом, трохи відпустиш і струмінь води розкрутить його в неправильну сторону. .

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У 1939 році Рузвельт ініціював у Державному департаменті США створення і розробку конкретного плану для нової всесвітньої організації - Організації Об’єднаних Націй – яка за задумом повинна була складатися з представників чотирьох держав-поліцейських, які б керували світом: США, Великобританії, СРСР і Китаю.

Нагадаємо, що в Державному департаменті (з доступом в секретну телеграфну кімнату Управління Стратегічних Служб /УСС/) працювали 4 важливих агенти радянських спецслужб - Елджер Гісс, помічник держсекретаря США; Моріс Гальперін, Роберт Т. Міллер, Дональд Хісс!

Елджер Гісс – агент радянської військової розвідки, один з найважливіших агентів Москви, головний американський переговірник на Ялтинській конференції, що пройшла в лютому 1945 року. Рузвельт у цей час перебував у напівпритомному стані, через три місяці він помер. Неймовірна поступливість США щодо післявоєнного поділу світу в Ялті пояснюється тим, що Сталін фактично вів переговори зі своїм власним агентом. Пізніше Гісс став першим генсеком ООН і «нафарширував» цю організацію своїми людьми.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ельфо-гномо-людські асоціації Дж.Р.Р.Толкіна і тут доречні.
Згадайте, як Грима Змієязикий (Гнилоуст) опікувався королем Рогана Теоденом:

Чи не нагадує вам дану ситуацію?

  • «права рука» Гаррі Гопкінс (агент НКВС) і Рузвельт...
  • ...Грима Змієязикий (агент Саурона) і король Теоден.

"Не факт, що після поліомієліту, який вражає центральну нервову систему, Рузвельт міг повноцінно мислити. У будь-якому разі фізична обмеженість робила його надміру залежним від навколишнього оточення. Яким воно було? Вельми специфічним..."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Влучне порівняння! Нагадує Гаррі Гопкінса і Франкліна Рузвельта. Відмінність у тому, що роль "колективного Гріми" виконувала величезна мережа московської агентури, а Рузвельт так і не прозрів.

Арсен Дубовик каже:
Ельфо-гномо-людські асоціації Дж.Р.Р.Толкіна і тут доречні.
Згадайте, як Гріма Гнилоуст опікувався королем Рохана Теоденом:
Чи не нагадує вам дану ситуацію?
"Не факт, що після поліомієліту, який вражає центральну нервову систему, Рузвельт міг повноцінно мислити. У будь-якому разі фізична обмеженість робила його надміру залежним від навколишнього оточення. Яким воно було? Вельми специфічним,

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано


Просто Ґендальф десь затримався........

;-))

Надіємось, що "мурашник США" вже має імунітет до кремлівських ломехуз!!!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікаве порівняння, друже Арсене!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

В українському варіанті - Грима Змієязикий. І король Рогану Теоден, а не Рохану. Мені надоїло бути "Ітакпоймут". Позбуваймося русизмів! Очисть мову!

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Зауваження приймаю.

Очищаймося! ;-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ще один диверсійний гравець на Заході московсько-єврейського походження:

Саул Давид Алинский, який уплинув, серед іншого, на політику Клінтон-Обами.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

З моєї точки зору метою Другої світової війни було: знищення Британської імперії, послаблення Європи, заміна фунта стерлінгів в якості світової валюти на долар. Останній, вперше в світовій практиці, друкувався не державою, а приватною кампанією - Федеральною резервною системою. Провідні лідери світу тої епохи: Рузвельт, Черчиль, Гітлер, Сталін були лише пішаками у цій грі. З них царем, але лише в межах Радянського союзу, був Сталін. Думати, що людина з трьома класами народної школи, які він здолав аж за шість років десь високо в горах, керувала світом, чи це не занадто? Ще одним царем, але в межах Третього Райху, був Гітлер. Проте і він не мав навіть закінченої середньої освіти. Думати, що він міг би керувати світовим процесом чи це не занадто? Проти цих двох царів грав колективний розум хазяїв грошей і саме він виграв цю війну. Крім перших президентів, у Сполучених штатах жодний президент не був царем, а виконавцем волі тих, хто його привів до влади. Те саме і у Сполученому королівстві. А щодо ролі Російських спецслужб, то вони давно і ефективно грали на світовій сцені. Проте їх роль не вважаю визначальною для світових процесів. Вони не впорались навіть з Україною, наскрізь просякнутою їх структурами і агентами впливу, безліччю людей на всіх щаблях суспільства, готових зрадити Україну за найменшої нагоди.