Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 7

Історична місія Володимира Зеленського, про яку він сам не здогадується

Спецтема:

Зараз, коли частина суспільства радіє приходу до влади, як їм здається, “золотої рибки”, а друга частина відчуває через це сум і сором — я спробую відволіктись від емоцій і подивитись на роль Володимира Зеленського з точки зору логіки історичних процесів.

Макросоціальні системи (а етноси і нації є найбільш типовими зразками таких систем) в своєму розвитку регулярно проходять 4 фази.
- поява нової ідеї, задуму, теоретичної конструкції тощо
- створення чорнового зразка
- випробування чорнового зразка на надлишкових навантаженнях, доведення можливих варіантів дії до абсурду, виявлення непомічених раніше “слабких місць”
- усунення виявлених (на третьому етапі) недоліків і створення досконалого зразка.

У житті націй і держав третій етап (випробування чорнового зразка...) являє собою кризу діючої системи, коли на гору висуваються балакуни, шахраї, недоумки тощо, які відкривають і по-повній користуються всіма недоліками існуючої системи (які раніше були непомітні, або просто нікому в голову не приходило так використовувати ці недоліки). Криза може мати м’який характер, коли поступово викриваються слабкі місця і так само поступово ліквідовуються. А може мати прискорений дуже важкий характер. І з цієї кризи є два можливих виходи: або розпад (смерть) існуючого макроорганізму, або стрибок на вищій ривень, коли “серйозні дяді” розганяють цих шахраїв, перебирають владу на себе, усувають ті “слабкі місця”, що шахраї допомогли виявити, і вдосконалюють систему вже без цих “слабких місць”.

Це дуже спрощено про закон чотирьох фаз і соціонічний закон чергування квадр, про які можна багато почитати в літературі.

Додам ще, що на кожному етапі найбільш активізуються і частіше потрапляють “в резонанс” представники відповідної квадри. Це не правило, це тенденція. Адже на кожному етапі будуть активні і успішні представники різних квадр, просто представників відповідної квадри буде більше, і успіхів вони досягатимуть легше.

Процес зміни квадр є нелінійним. Перемагають то ті, то інші, з близької відстані це все виглядає “броуновським рухом”. І тільки якщо подивитись на ці процеси здаля, то стає видно загальну тенденцію розвитку, де окремі відступи і наступи стають непомітними і зливаються в загальну траєкторію.

Прикладом переходу є перемога четвертоквадрівця Дональда Трампа над третьоквадрівкою Гіларі Клінтон.

Чому ж тоді в Україні третьоквадрівський Володимир Зеленський раптом переміг четвероквадрівського Петра Порошенка?

Справа в тому, що у нас процес розхитування і доведення системи до абсурду був несподівано перерваний. Якби не агресія з боку Росії, то у 2014 році скоріш за все пройшов би плановий процес приходу представників третьої квадри, подальше розкладання системи, почате ще при Януковичі, проявлення “слабких місць”. І сам цей процес міг би тривати доволі довго, поки врешті-решт на заміну руйнаторам нарешті прийшли б представники четвертої квадри та виправили б виявлені недоліки.

Проте через зовнішню агресію спрацював інстинкт самозбереження нації. Не очікуючи деградації та розпаду існуючої системи, нація обрала лідером представника четвертої квадри, який зміг піднятись від бізнесмена до воїна і державного діяча. А зараз, коли він захистив від смертельної загрози, нація повернулась доробляти те, що було пропущено. Тобто доведення існуючої системи до абсурду та її деградацію з метою потім створити нову систему, де будуть усунуті всі “слабкі місця”, які зараз розкриє Зеленський.

Щоправда, насолодитись плодами своєї діяльності Володимиру Олександровичу навряд чи вдасться. Він з першого ж дня почав робити відверто руйнівні та провокативні дії, користуючись неоднозначністю і нечітко прописаними нормами законів. Це і є місія третьої квадри — виявити всі слабкі місця. Але активність Володимира Зеленського у руйнації всього і вся, обхід законів, просування неоднозначних персонажів тощо доволі швидко призведуть його до конфронтації  і з суспільством, і з іншими політичними гравцями. На чому його місія закінчиться.

Але це я описав, так би мовити, внутрішньо українську місію. Проте Україна не існує сама по собі, є ще й більш загальний глобальний аспект. Про це — в одному з наступних матеріалів.


В тему: 

Роль Порошенка і Зеленського в сучасному націотворенні – Азбука націоналізму (відео)

Національний солідаризм, або Коли бик Дгарма стоїть на чотирьох ногах (про закон чотирьох фаз)

«Козаки» і «свинопаси»: що насправді відбулося на виборах і як діяти далі (+аудіо)

Нація-25: структура, ідеологія, символіка, перспективи

25% виборців - це нова українська протонація (відеоканал Гартленд)

Рудольф Гесс (Rudolf Hess): соціотип, дуалізація, шлях, доля

Адольф Гітлер (Adolf Hitler): соціотип, психологічна характеристика, місія

Психологічна структура націонал-соціалізму: постіндустріальна четвірка головних цінностей

Психологічні аспекти в менеджменті: типологія Юнга, соціоніка, психоінформатика

Наші інтереси: 

Треба вчитись бачити процеси у широкому контексті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Володю, за статтю! А я думала, що після 2014 року за минулі 5 років ми "вскочили" вже до 4 фази.... Але охлос переміг і все пішло взад!

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Утішив, друже Володимире..

Цитата:
А зараз, коли він (Порошенко) захистив від смертельної загрози, нація повернулась доробляти те, що було пропущено. Тобто доведення існуючої системи до абсурду та її деградацію з метою потім створити нову систему, де будуть усунуті всі “слабкі місця”, які зараз взкриє Зеленський.

Щоправда, насолодитись плодами своєї діяльності Володимиру Олександровичу навряд чи вдасться. Він з першого ж дня почав робити відверто руйнівні та провокативні дії, користуючись неоднозначністю і нечітко прописаними нормами законів. Це і є місія третьої квадри — виявити всі слабкі місця.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Тобто, у 2014 році президентом повинна була стати Тимошенко ?

Цитата:
Справа в тому, що у нас процес розхитування і доведення системи до абсурду був несподівано перерваний. Якби не агресія з боку Росії, то у 2014 році скоріш за все пройшов би плановий процес приходу представників третьої квадри, подальше розкладання системи, почате ще при Януковиче, проявлення “слабких місць”. І сам цей процес міг би тривати доволі довго, поки врешті-решт на заміну руйнаторам нарешті прийшли б представники четвертої квадри та виправили б виявлені недоліки.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Є ще межі міцності системи. Цю "пані" ми могли не витримати.

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Зовсім не обов'язково. До влади могла прийти й інша людина. А процеси "викриття" слабких місць" тривали б своїм рядом поступово.
Проте сталось по-іншому. Замість поступового "нагрівання води з жабкою" ми отримали спочатку зовнішню агресію зі смертельною небезпекою, а зараз отримуємо ефект "жабка в гарячу воду".

Творю, отже існую.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Володю, за статтю! А я думала, що після 2014 року за минулі 5 років ми "вскочили" вже до 4 фази.... Але охлос переміг і все пішло взад!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я про це писав у ряді блогів! Зокрема у:

«73-й квартал» як торжество охлократії
https://www.ar25.org/node/42576

Цитата:
А я думала, що після 2014 року за минулі 5 років ми "вскочили" вже до 4 фази.... Але охлос переміг і все пішло взад!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Так, Олено, мені теж хотілось у це вірити. Проте недопрацьована робота і незасвоєні уроки мають властивість повторюватись.

Прихід четвертої квадри, як правило, усуває відкриті на попередньому етапі "дірки в програмі" і створює більш вдосконалену систему. Якщо відкриті не всі дірки, то є небезпека консервації недосконалої системи. Відкриття "дірок" може відбуватись поступово, з такою самою поступовістю їхньої нейтралізації. У нас же відбулась консервація невиправленної системи, тому Надсистема зараз примушує нас на власній шкірі відчути "не по трішки", а одразу цілий комплекс "дірок" - щоб примусити нас мобілізуватись і міняти систему більш радикально.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

На ФБ поставив би "в захваті". Мабуть так і зроблю. Звісно, ліпше було б реалізувати гармонічну траєкторію управління процесами, але це надскладно. Дуже дякую. Чекатиму на продовження теми, давно на часі.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Гарна аналітика! Чекаємо анонсованого продовження статті - з врахуванням глобальних процесів. Особливе зацікавлення викликає дуальна пара "США-Україна". Ці дві країни дедалі активніше впливають на розвиток внутрішніх процесів одне одного.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А якщо чіткіше? До якого типу інформаційного метаболізму належить Зленський?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Є гіпотеза, що інтуїтивно-логічний інтроверт ("Критик") - ми про це з Володимиром Щербиною говорили в студії.

Жадан Чіткий каже:
А якщо чіткіше? До якого типу інформаційного метаболізму належить Зленський?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Коли кишеньковий злодій краде у вас гаманець — він тим самим спонукає вас бути більш обачливим, і тим самим, можливо, уникнути більш серйозних небезпек. Чи будете ви дякувати кишеньковому злодію? - не думаю...

Коли хулігани у дворі чіпляються до хлопця — вони тим самим спонукають його зайнятись спортом, щоб мати можливість дати відсіч, і тим самим стимулюють покращення його здоров’я. Чи будете ви дякувати хуліганам? - не думаю...

Коли ЗеКоманда з перших хвилин приходу до влади починає нещадно використовувати собі на користь всі недосконалості системи управління державою, “дірки” в законодавстві, відсутність інформаційного захисту тощо — вони тим самим спонукають українське суспільство та його політичну, економічну, громадянську еліти змобілізуватись і шукати шляхи створення запобіжних механізмів, які б зробили в майбутньому неможливість такої відвертої узурпації влади та “хакання” держави. Чи будуть за це дякувати ЗеКоманді? - не думаю...

Після такого зухвалого “хакання” держави (крадіжки гаманця, синців від хуліганів тощо), Україна вийде потрепаною, але більш загартованою. ЗеКоманда закінчить або погано, або дуже погано. Наше завдання — пережити цей етап і в силу можливостей намагатись зменшити шкоду від дій ЗеКоманди. Звичайно, краще вчитись на чужих помилках. Навчання на власних помилках більш жорстоке. Але, як правило, саме такі уроки краще засвоюються.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Добре написав! Може цей допис долучити до основного? Дуже вже дотепно.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дуже влучно, друже Володимире!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую за таку глибинну аналізу, Влодку!

Якраз на Телеграмі зрозуміла, що виступ Зе на форумі про ІТ - це балак, покликаний відвернути увагу гобітів від своїх ганебних кадрових призначень...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ця стаття розглядає Україну як замкнену систему, тобто таку, що на неї нема зовнішніх впливів. Проте ці впливи є - як стабілізуючі, так і дестабілізуючі.

Так, плив США є надзвичайно потужним стабілізуючим впливом. Завдяки йому дії команди Зе можуть привести не до руйнування, а до стагнації.

Фактично, вже почалася консервація старого - наприклад, заблоковано обрання ВР за новим законодавством. Відтак нова ВР мало чим відрізнятиметься від старої.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Суть ініціативи команди Зеленського - провести вибори у ВР по новому закону - дуже проста. У Порошенка ще немає партії, тому він не зможе провести в парламент достатню кількість депутатів, щоб створити потужну фракцію. А обличчя старих партій ми вже побачити!

Цитата:
Фактично, вже почалася консервація старого - наприклад, заблоковано обрання ВР за новим законодавством. Відтак нова ВР мало чим відрізнятиметься від старої.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Мало кого може здивувати новина, що у нас щось не доведено до кінця. Але те, що ми не зуміли впоратись навіть з розхитуванням системи і доведенням її до абсурду... ну, це вже просто якась національна ганьба, яку треба негайно змивати. Гадаю, що Путін вже запасається попкорном.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це Україна, малята! Тут нікого не садять і не розстрілюють - тут домовляються.

Мене не покидає враження, що вся ця "політична боротьба", яка почалася після обрання Зеленського, - це договорняк і постановка.

Усе робиться занадто мляво, без вогнику.

Щоб було цікаво, нам доведеться самим напружитися і щось таке витворити.

Доктор Смалець каже:
Мало кого може здивувати новина, що у нас щось не доведено до кінця. Але те, що ми не зуміли впоратись навіть з розхитуванням системи і доведенням її до абсурду... ну, це вже просто якась національна ганьба, яку треба негайно змивати. Гадаю, що Путін вже запасається попкорном.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

"Договорняк" КОГО і З КИМ ???

Цитата:
Мене не покидає враження, що вся ця "політична боротьба", яка почалася після обрання Зеленського, - це договорняк і постановка.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

США, Коломойський, Порошенко.

Володимир Федько каже:
"Договорняк" КОГО і З КИМ ???

Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Мене не покидає враження, що вся ця "політична боротьба", яка почалася після обрання Зеленського, - це договорняк і постановка.</blockquote>

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дивна точка зору!

Цитата:
Усе робиться занадто мляво, без вогнику.

А що повинно бути аж на третій день президентства!? В чому повинна виражатися динаміка!? У Зеленського є карт-бланш - "Мене обрав народ України переважною більшістю голосів! Втричі більшою, ніж проголосував за Порошенко!"

І імпічмент найближчим часом Зеленському не загрожує - за відсутністю тих, хто цей імпічмент ініціює, і за відсутністю чітко прописаного самого Закону про імпічмент.

На сьогодні Україна вже втратила професіоналів на важливих державних посадах: секретаря РОНБОУ Турчинова і міністра оборони Полторака! На черзі - голова СБУ, керівник зовнішньї розвідки і т.д. Повний розгром! І всього за пару днів після інавгурації.

На мій погляд, треба покинути шукати чорного кота в темній кімнаті, де цього кота немає. Треба реально подивитися на речі, відкинути ілюзії і, відповідно, виробляти нові стратегію і тактику.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

"Договорняка" між Порошенко і Коломойським не може бути в принципі!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Під переконливим "патронатом" США - цілком реально. Очевидно, що Порошенко отримав гарантії безпеки, а Коломойський - "червоні лінії", які не можна переходити. До речі, Коломойський почав примирливу риторику щодо Порошенка. Мовляв, особисто проти Порошенка нічого не маю, просто за країну прикро.

Володимир Федько каже:
"Договорняка" між Порошенко і Коломойським не може бути в принципі!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Тільки так, щоби гобіти не запобігли...

Ігор Каганець каже:
Це Україна, малята! Тут нікого не садять і не розстрілюють - тут домовляються.
Мене не покидає враження, що вся ця "політична боротьба", яка почалася після обрання Зеленського, - це договорняк і постановка.
Усе робиться занадто мляво, без вогнику.
Щоб було цікаво, нам доведеться самим напружитися і щось таке витворити.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Існує хибна думка, що Че Гевара був лівим! Ні!
ЧЕ однаково не сприймав як капіталізм, так і соціалізм радянського зразка! Цьому є достатньо підтверджень. І в його виступах, і в його діяльності. Достатньо сказати, що він допомагав поверненню Перона до влади в Аргентині, і фінансував Перона та його прихильників.

ЧЕ бачив "третій шлях" для латиноамериканського континенту. Цим шляхом був національний соціалізм! Тому ЧЕ і розійшовся з Фіделем Кастро! А Радянський Союз знищив ЧЕ за допомогою агента радянської розвідки Тамари Бунке, подруги ЧЕ.

Після провалу "Конголезької експедиції"... у своєму звіті-аналізі ЧЕ написав:

"Ми не можемо звільнити країну, народ якої не хоче бути вільним, не хоче боротися!"

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Розкриваєш ще одну сторінку брехливої історіографії, Володимире: дуже цікаво! Тим більше, що Че - справжня ікона, і не тільки серед лівих!!!

Володимир Федько каже:
Існує хибна думка, що Че Гевара був лівим! Ні!
ЧЕ однаково не сприймав як капіталізм, так і соціалізм радянського зразка! Цьому є достатньо підтверджень. І в його виступах, і в його діяльності. Достатньо сказати, що він допомагав поверненню Перона до влади в Аргентині, і фінансував Перона та його прихильників.
ЧЕ бачив "третій шлях" для латиноамериканського континенту. Цим шляхом був національний соціалізм! Тому ЧЕ і розійшовся з Фіделем Кастро! А Радянський Союз знищив ЧЕ за допомогою агента радянської розвідки Тамари Бунке, подруги ЧЕ.
Після провалу "Конголезької експедиції"... у своєму звіті-аналізі ЧЕ написав:
"Ми не можемо звільнити країну, народ якої не хоче бути вільним, не хоче боротися!"

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Можливо, антиамериканство Че було спрямоване не так проти самих американців, як проти брехливої (лівої) системи, яка тоді панувала у США ?

Віднайшла тут кілька критичних штрихів про
Че Гевару:
- заплямований Ернесто Ґевара,
розповів про свою поїздку мотоциклем з другом Латинською Америкою у своїх
щоденниках, де Че виявляється жертвою расистських забобонів, як у цьому витягу, де він згадує Каракас:
"Чорні, ці представники чудової африканської раси, які зберегли свою расову чистоту через відсутність смаку до ванни, побачили наїзд на їхню територію нового типу рабів: Португальців.
І ці дві старі раси почали своє важке життя разом, засипане сварками і дріб'язкостями всіх видів.
Зневага і бідність об'єднують їх у щоденній боротьбі, але різний погляд на життя цілком їх відділяє.
Чорний, байдужий і мрійливий, витрачає свій гріш на дрібниці, або щоб випити.
Європеєць успадкував традицію праці й ощадности, яка переслідує його і в цьому кутку Америки, і штовхає його до поступу, навіть коштом його особистих прагнень" (Voyage à motocyclette, Ed. Mille et une nuits p. 174).

- після падіння кубинського диктатора Батісти, і приєднання до влади Фіделя Кастро 1-го січня 1959 року, Че організував репресії як прокурор революційного трибуналу. Він відкриває форму "тропічного гулагу" і здійснює сотні страт за активної підтримки Рауля Кастро, молодшого брата "Lіder Máximo".

- коли став міністром промисловості, Че переконав Фіделя Кастро перетворити економіку на соціалізм совєтського стилю і націоналізував кубинські підприємства.

Опубліковано 2018-11-27 на :
https://www.herodote.net/Che_Guevara_1928_1967_-synthese-2300.php

Володимир Федько каже:
Існує хибна думка, що Че Гевара був лівим! Ні!
ЧЕ однаково не сприймав як капіталізм, так і соціалізм радянського зразка! Цьому є достатньо підтверджень. І в його виступах, і в його діяльності. Достатньо сказати, що він допомагав поверненню Перона до влади в Аргентині, і фінансував Перона та його прихильників.
ЧЕ бачив "третій шлях" для латиноамериканського континенту. Цим шляхом був національний соціалізм! Тому ЧЕ і розійшовся з Фіделем Кастро! А Радянський Союз знищив ЧЕ за допомогою агента радянської розвідки Тамари Бунке, подруги ЧЕ.
Після провалу "Конголезької експедиції"... у своєму звіті-аналізі ЧЕ написав:
"Ми не можемо звільнити країну, народ якої не хоче бути вільним, не хоче боротися!"

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

За організацію репресій несуть відповідальність всі керівники "режиму Кастро", а не тільки ЧЕ. Че Гевара був призначений на посаду. Про це варто поговорити в майбутньому. Крім того, необхідно розуміти еволюцію поглядів Че від 1959 року до 1965-1967 рр., коли він розійшовся у політичних поглядах з Фіделем Кастро і організовував "конголезьку операцію" і "болівійську операцію".

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Договорняк є між ізраїльськими равинами і Коломойським, що буде знятий мораторій на продаж українських чорноземів. За папірці, які завтра можуть втратити свою вартість, натомість отримають те, що ніколи не втратить своєї вартості. Тому так спішать отримати в парламенті більшість. Зазомбоване телевізором населення з радістю це сприйме.

Радіймо!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Якщо маєш якісь посилання на цю цинічну інтригу,
Василю, варто її оприлюднити! Я теж про це чула...

Василь Глод каже:
Договорняк є між ізраїльськими равинами і Коломойським, що буде знятий мораторій на продаж українських чорноземів. За папірці, які завтра можуть втратити свою вартість, натомість отримають те, що ніколи не втратить своєї вартості. Тому так спішать отримати в парламенті більшість. Зазомбоване телевізором населення з радістю це сприйме.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я не можу погодитися з тезою:

Цитата:
Фактично, вже почалася консервація старого - наприклад, заблоковано обрання ВР за новим законодавством. Відтак нова ВР мало чим відрізнятиметься від старої.

з наступних причин...

Вибори Верховної Ради за новим законом, запропонованим командою Зеленського, були б прогресивним явищем при одній умові: наявність в Україні політичних партій, що відповідають світовим критеріям!

Але в Україні таких партій нема!

Як влучно пише ANTI-COLORADOS на defence-line.org.
(На НО:
"Прихильники Порошенка мають заснувати політичну партію зі зрозумілою ідеологією і чіткими інтересами
https://www.ar25.org/node/42583)

Цитата:
... в Україні, за роки її незалежності, так і не було створено жодної класичної партії. Навіть комуністи і соціалісти не беруться до уваги, оскільки вони самі відкинули догми власної ідеології і з радістю загрузли в корисливості й розпусті. Вони просто використовували старі назви, а насправді стали масовками, які навіть партіями не можна було назвати. Їх метою було - пройти в Раду і там стати політичними повіями, щоб продавати свої голоси.

А більше партій і не було. Уся різниця політичних об'єднань зводилося тільки до інтересів кінцевих бенефіціарів і не більше. Простіше кажучи, одну групу тримав Ахметов, іншу - Пінчук, третю - Фірташ і так далі. Власне кажучи, ці групи і діяли так, щоб максимально обслужити інтереси свого патрона. По суті, це були не політичні, а олігархічні структури, які з партіями нічого не мали спільного.

Тож не дивно, що вставали з нічого і руйнувалися вщент «партії влади», а їх вміст мігрував і мімікрував під нових господарів. Таким чином, створився професійний прошарок політичних повій, які ведуть саме такий спосіб життя.

Тому проведення виборів до Верховної Ради восени 2019 року за нині діючим законом дозволить пройти в ВР депутатам по мажоритарній системі!

Команда Зеленського поспішає провести парламентські вибори якомога швидше, поки не пройшла ейфорія від президентських виборів і не наступило протрезвіння "Охлосу-73" від вчиненого ним.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Все тут - Хула проти Святого Духа – інформаційна зброя дітей диявола (+аудіо)

Володимир Федько каже:
...Команда Зеленського поспішає провести парламентські вибори якомога швидше, поки не пройшла ейфорія від президентських виборів і не наступило протрезвіння "Охлосу-73" від вчиненого ним.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я читав твій коментар, друже Арсене! Все правильно ти пишеш!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тема Че Гевари як націонал-соціаліста надзвичайно цікава і перспективна! Пане Володимире Федько, чекаємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я вже звертався до цієї теми... І не так давно знайшов декілька нових поважних джерел про Че Гевару, а також цікаві свідчення професіоналів розвідки щодо зради ЧЕ французьким інтелектуалом-ліваком і подвійним агентом ШТАЗІ і радянської розвідки Тамарою Бунке.

Працюю над публікацією.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Також цікаво, наскільки Че був антиамериканцем...

Володимир Федько каже:
Я вже звертався до цієї теми... І не так давно знайшов декілька нових поважних джерел про Че Гевару, а також цікаві свідчення професіоналів розвідки щодо зради ЧЕ французьким інтелектуалом-ліваком і подвійним агентом ШТАЗІ і радянської розвідки Тамарою Бунке.
Працюю над публікацією.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Че не був "антиамериканцем", він був проти імперіалізму взагалі. При цьому американський імперіалізм і радянський імперіалізм були для нього рівнозначні.

Цитата:
Також цікаво, наскільки Че був антиамериканцем...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Форум Громадської організації «Солідарна Справа Громад» закликаа творити нову українську політику.

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/2344791925803431?sfns=mo

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Зірко, про домовленість продажу землі я читав ФБ. дещо про це писав Петро Масляк. Моє припущення про один термін президенства Зеленського показує, що його завдання отримати більшість у ВР, зняти мораторій на продаж землі і він може надалі відпочивати.

Радіймо!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Василю, будемо стежити...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Зірко, тема "Че Гевара" цікава... і ми до неї повернемося, коли я опублікую блог.
Але до статті Володимира Щербини про Зеленського не відноситься.

Тому закриваємо обговорення на тему "ЧЕ". :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Дивно було стикнутися з тим, як "охлос" (серед якого - люди, яких я знаю особисто, і навіть родичі) з усіх сил переконував мене у власній правоті, наголошуючи на тому, що Порошенко не виконав своїх обіцянок у 2014-му...
Чи навпаки: це була адекватна відповідь на мої намагання переконати їх у правильності обрання Петра Олексійовича на другий термін.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дійсно, Порошенко не виконав деякі свої обіцянки, дані ним у 2014-му... Але чи залежало виконання обіцянок тільки від його бажання і волі!?

І наступне, якщо Порошенко будучи професіональним політиком не зміг виконати деякі свої обіцянки, то чи можна сподіватися, що некомпетентна людина зможе керувати державою краще?

Цитата:
Дивно було стикнутися з тим, як "охлос" (серед якого - люди, яких я знаю особисто, і навіть родичі) з усіх сил переконував мене у власній правоті, наголошуючи на тому, що Порошенко не виконав своїх обіцянок у 2014-му...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Володимир Федько каже:
Дійсно, Порошенко не виконав деякі свої обіцянки, дані ним у 2014-му... Але чи залежало виконання обіцянок тільки від його бажання і волі!?

Тут можна робити багато припущень, що починаються зі слова "чи". Насправді ж народ повівся на прості речі, які йому казали простою мовою (ми ж пам'ятаємо, що Зеленський не є професійним політиком?). От лише чи вдасться повністю втілити ці речі, буде видно лише після виборів - очевидно, що дострокових. Бо Президент не може все це зробити. Лише через Раду (переламавши її через коліно)!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ще одна помилка П.Порошенка -

Bloomberg каже:
Під час агітації за президента Порошенко пообіцяв продати Рошен. Замість цього, він перевів свою частку до сліпої довіри в січні 2016 року.

По суті, він сам собі "підсунув свинку"... Позбавив себе капіталу для боротьби проти олігархату країни і ресурсів для зміцнення України - Замість 500 млн. витрачених на армію, зміг би використати, принаймні, на 40% більше...
Попри всі помилки П.Порошенка, це ще раз доводить його українськість - не триматися за гроші, а плекати честь і совість. А вони не прораховуються... тому і перетворюються на помилки/гріхи...

Володимир Федько каже:
Дійсно, Порошенко не виконав деякі свої обіцянки, дані ним у 2014-му... Але чи залежало виконання обіцянок тільки від його бажання і волі!?
І наступне, якщо Порошенко будучи професіональним політиком не зміг виконати деякі свої обіцянки, то чи можна сподіватися, що некомпетентна людина зможе керувати державою краще?

Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Дивно було стикнутися з тим, як "охлос" (серед якого - люди, яких я знаю особисто, і навіть родичі) з усіх сил переконував мене у власній правоті, наголошуючи на тому, що Порошенко не виконав своїх обіцянок у 2014-му...</blockquote>

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А чому Порошенко повинен був продавати свій бізнес!?

Посада Президента - тимчасова! На 5 років. В кращому випадку - на 10.
Бізнес Порошенка вибудовувався десятками років. І що б тепер робив Порошенко, якби продав свій бізнес!? Починав з 0 ?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Саме про це і говорю!
От тільки нащо було обіцяти???... Щоб зв'язати себе обіцянкою? Емоції взяли гору? От і маєш помилку, яку тепер треба героїчно спокутувати.....

Цитата:
...Порошенко пообіцяв продати Рошен...

Володимир Федько каже:
А чому Порошенко повинен був продавати свій бізнес!?
Посада Президента - тимчасова! На 5 років. В кращому випадку - на 10.
Бізнес Порошенка вибудовувався десятками років. І що б тепер робив Порошенко, якби продав свій бізнес!? Починав з 0 ?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Потрібно було говорити і про сплачені податки, і про благодійність, і про пожертви на оборону....

Хоча... я тепер розумію, що все це було б розкиданням бісеру перед невдячними обивателями...

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Трохи про проявлення слабких місць.

Цитата:
...проявлення “слабких місць”

"Слабким місцем" П.Порошенка були, власне, обіцянки.
Це чудово зрозумів В.Зеленський, тому і вхопився за цю деталь.
І байдуже як вони (обіцянки) дані, навіть байдуже з яким поривом!
Реальність така, що обіцянки треба виконувати. А їх не завжди є можливість виконати. Тому то, й сказано:
"Ви чули теж, що було сказано стародавнім: не клянись неправдиво і виконуй твої клятви Господові. А Я кажу вам не клястися зовсім. Хай буде ваше слово: так – так; ні – ні. А що більше цього, те від лихого." (16. ЯСНА І ТОЧНА МОВА)
В.Зеленський уловив "не кляніться". В сенсі, слова давати не треба, щоб його не треба було виконувати.

Наступне. Чомусь мовчать про те, що зробив П.Порошенко з того, що не входило в обіцянку. Томос, наприклад.

Висновок. Наміри не завжди треба оголошувати. Бо:
"Не давайте святого псам, і не кидайте перли ваші перед свинями, щоб не потоптали їх ногами і, обернувшись, не роздерли вас." (27. СВЯТОЩІ Й ПЕРЛИ)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >