Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У США заявляють, що мають інструменти протидії "Північному потоку-2": Європа знає, що ми можемо зробити!

Вашингтон не припиняє повторювати про загрозу "Північного потоку-2" і нагадує, що має інструменти протидії реалізації проекту. Там кажуть, що європейські країни знають про можливості США у цій ситуації.  Про це заявив заступник держсекретаря США Джон Салліван під час свого візиту до Варшави.

dzhon.jpg

Джон Салліван, заступник держсекретаря США

Так, Салліван вкотре наголосив, що у США усвідомлюють ризики та наслідки від реалізації проекту.

Ми чітко представили нашу позицію нашим союзникам з НАТО і європейським партнерам. Ми вважаємо, що це дуже погана ідея як з огляду на безпеку і диверсифікацію джерел енергії, – заявив він.

Американський політик зазначив, що на подальші кроки Вашингтона у цьому напрямку потрібно ще почекати. Однак європейські політики знають, які інструменти має США для протидії "Північному потоку-2".

"Я ще не готовий озвучувати щось у цьому питанні від американського уряду. Можу лише повторити рішучу і послідовну позицію, яка вказує, що "Північний потік-2" є дуже поганим проектом для Європи", – додав Салліван.

До слова, посол США в Німеччині Річард Гренелл закликав уряд ФРН припинити підтримку будівництва газопроводу "Північний потік-2". Газопровід дозволить Кремлю отримати величезні суми, які там потім спрямують на агресію та дестабілізацію ситуації. 

Окрім того, 19 грудня у Сенаті США представили проект резолюції з вимогою до президента Дональда Трампа протидіяти агресії Російської Федерації на морі та протистояти побудові газопроводу "Північний потік-2". 

Наші інтереси: 

Штати можуть зупинити Північний потік-2.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ВІдчуваю, що дуже скоро "холодна війна" буде здаватися дитячими іграми у порівнянні з тим, що чекає Росію і Європу у зв'язку з намаганнями Росії і Німеччини побудувати "Північний поток-2"!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ВІдчуваю, що дуже скоро "холодна війна" буде здаватися дитячими іграми у порівнянні з тим, що чекає Росію і Європу у зв'язку з намаганнями Росії і Німеччини побудувати "Північний поток-2"!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Поволі, але впевнено, голос правди про шкідливий проєкт Північний потік 2 просувається...

Добре, Оксано, що шириш його!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Анатолій Творець.
0
Ще не підтримано

Шерлок Холмс вчив шукати вигоду зацікавленої сторони.
Станом на сьогодні світ намагається позбуватись запасів вуглеводнів і конвертації їх у інші ресурси. Річ у тім,що у зв'язку з розвитком енергетичних технологій спалювання вуглеводнів залишиться у минулому.
Для України така позиція США навіть дуже сприятлива, бо дасть поштовх розвитку промисловості за рахунок зниження ціни газу

В мудрості - сила