Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стів Беннон, колишній стратег Трампа, заявив, що Євросоюз намагається перешкодити Брекзіту

Спецтема:

Елітам Євросоюзу Брекзіт не потрібний, вважає Стів Беннон. Колишній політичний стратег Дональда Трампа Стів Беннон зауважив у п’ятницю 16 листопада 2018, що Євросоюз намагається перешкодити Брекзіту.

Беннон, колишній голова правого веб-сайту  Breitbart.com і архітектор перемоги Трампа на виборах 2016 року, закликає обрати на наступних виборах до Європарламенту правих націоналістів та популістів. А Євросоюзівським елітам, на його думку, Брекзіт не потрібний.

“Ви помітили, що сталося? У них немає бажання дозволити вам відділитись. Зовсім немає. Повний нуль”, заявив Беннон в дискусійному товаристві  Oxford Union, хоча й не навів доказів, окрім заяви, що Євросоюз ускладнює переговори про вихід [Британії з Євросоюзу].

“Вони зробили ці переговори настільки важкими, наскільки це можливо, і вони збираються і далі робити ці переговори настільки важкими, наскільки можна собі уявити”, - відзначив Беннон.

Сполучене Королівство має вийти з Євросоюзу 29 березня 2019 року. Відповідно до результатів референдуму 23 червня 2016 року, коли 17,4 мільйонів громадян (52%) висловились за вихід з Євросоюзу, а 16,1 мільйон (48%) - за те, щоб залишитись у ЕС.

У лідерів Євросоюзу є час і вони час від часу заявляють, що сумніваються у виборі Сполученого королівства, і тому вони ще будуть думати чи визнавати вердикт.

Британський прем’єр-міністр Тереза Мей (Theresa May) цього тижня узгодила з ЄС проект угоди про вихід Британії з ЄС, хоча різні протиборствуючі групи в її власній партії прагнуть скинути її, оскільки вони вважають, що ця угода ставить Сполучене Королівство у залежну від ЄС позицію після Брекзіту.

Беннона в Оксфорді зустріли кілька сотень протестувальників, які звинувачували його в расизмі. Поліція була вимушена супроводити 64-річного доповідача через натовп до дискусійного залу.

Джерело: “The New York Times Post”,  November 17, 2018.

Переклав: Володимир Щербина

Наші інтереси: 

Євросоюзівська бюрократія поступово перетворює Євросоюз на щось протилежне тому, для чого цей союз утворювався. Тому або Євросоюз має бути переформатований, або треба з цього ЄС виходити, як це намагається зробити Сполучене Королівство.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Європейський союз заснований на принципах демократії. Тобто, там де багато відповідальних, відповідальності нема.
Британське суспільство розділене майже наполовину. Цікаво, які верстви населення представляють меншу половину? І чи є серед них росіяни?

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Європейський союз заснований на принципах демократії. Тобто, там де багато відповідальних, відповідальності нема.
Британське суспільство розділене майже наполовину. Цікаво, які верстви населення представляють меншу половину? І чи є серед них росіяни?

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Європейська бюрократія створила собі годівницю!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!