Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стів Беннон, колишній стратег Трампа, заявив, що Євросоюз намагається перешкодити Брекзіту

Спецтема:

Елітам Євросоюзу Брекзіт не потрібний, вважає Стів Беннон. Колишній політичний стратег Дональда Трампа Стів Беннон зауважив у п’ятницю 16 листопада 2018, що Євросоюз намагається перешкодити Брекзіту.

Беннон, колишній голова правого веб-сайту  Breitbart.com і архітектор перемоги Трампа на виборах 2016 року, закликає обрати на наступних виборах до Європарламенту правих націоналістів та популістів. А Євросоюзівським елітам, на його думку, Брекзіт не потрібний.

“Ви помітили, що сталося? У них немає бажання дозволити вам відділитись. Зовсім немає. Повний нуль”, заявив Беннон в дискусійному товаристві  Oxford Union, хоча й не навів доказів, окрім заяви, що Євросоюз ускладнює переговори про вихід [Британії з Євросоюзу].

“Вони зробили ці переговори настільки важкими, наскільки це можливо, і вони збираються і далі робити ці переговори настільки важкими, наскільки можна собі уявити”, - відзначив Беннон.

Сполучене Королівство має вийти з Євросоюзу 29 березня 2019 року. Відповідно до результатів референдуму 23 червня 2016 року, коли 17,4 мільйонів громадян (52%) висловились за вихід з Євросоюзу, а 16,1 мільйон (48%) - за те, щоб залишитись у ЕС.

У лідерів Євросоюзу є час і вони час від часу заявляють, що сумніваються у виборі Сполученого королівства, і тому вони ще будуть думати чи визнавати вердикт.

Британський прем’єр-міністр Тереза Мей (Theresa May) цього тижня узгодила з ЄС проект угоди про вихід Британії з ЄС, хоча різні протиборствуючі групи в її власній партії прагнуть скинути її, оскільки вони вважають, що ця угода ставить Сполучене Королівство у залежну від ЄС позицію після Брекзіту.

Беннона в Оксфорді зустріли кілька сотень протестувальників, які звинувачували його в расизмі. Поліція була вимушена супроводити 64-річного доповідача через натовп до дискусійного залу.

Джерело: “The New York Times Post”,  November 17, 2018.

Переклав: Володимир Щербина

Наші інтереси: 

Євросоюзівська бюрократія поступово перетворює Євросоюз на щось протилежне тому, для чого цей союз утворювався. Тому або Євросоюз має бути переформатований, або треба з цього ЄС виходити, як це намагається зробити Сполучене Королівство.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Європейський союз заснований на принципах демократії. Тобто, там де багато відповідальних, відповідальності нема.
Британське суспільство розділене майже наполовину. Цікаво, які верстви населення представляють меншу половину? І чи є серед них росіяни?

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Європейський союз заснований на принципах демократії. Тобто, там де багато відповідальних, відповідальності нема.
Британське суспільство розділене майже наполовину. Цікаво, які верстви населення представляють меншу половину? І чи є серед них росіяни?

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Європейська бюрократія створила собі годівницю!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!