Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп має намір скасувати право на громадянство США за народженням

Категорія:

Трамп заявив, що США - єдина країна у світі, де, якщо у приїжджого з'являється дитина, то вона фактично стає громадянином з усіма перевагами - і це потрібно припинити.

Президент США Дональд Трамп планує позбавити права на отримання американського громадянства дітей, які народилися на території США у негромадян країни або незаконних мігрантів.

Про намір підписати відповідний указ Трамп повідомив в інтерв'ю порталу Axios, передає kommersant.

«Ми (США - ред.) - єдина країна в світі, де, якщо у приїжджого з'являється дитина, то вона фактично стає громадянином США, з усіма перевагами. Це безглуздо. І цьому треба покласти край», - заявив Трамп.

Як пише Axios, якщо указ президента США буде ухвалений, це стане серйозним кроком у рамках його міграційної політики. Портал нагадує, що отримання громадянства всіма тими, хто народився на території США гарантує 14-а поправка до американської Конституції.

Раніше газета Politico повідомила, що Міністерство внутрішньої безпеки США має намір посилити правила видачі грін-карт. Підготовлений відомством законопроект торкнеться іммігрантів, які вже живуть в країні на законних підставах.

Крім того, в 2019 році США скоротять квоту на прийом біженців. Їхнє число буде знижено з 45 тис. до 30 тис. людей, оголосив глава Держдепартаменту США Майк Помпео.

Наші інтереси: 

Рішення в інтересах корінних американців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Права громадян-американців перш за все!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Права громадян-американців перш за все!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Лана Синьоока.
0
Ще не підтримано

Право ґрунту (за місцем народження) і право крові (за походженням) - два найпоширеніші способи набуття громадянства, що діють у більшості країн світу. Законодавство різних країн може встановлювати певні обмеження щодо кожного з цих способів набуття громадянства (як в Україні), або визнавати їх абсолютними (як у США). Але навіть при всіх розбіжностях, США не єдина країна, у якій набуття громадянства за правом ґрунту є абсолютним.
Тому заява Трампа - це популістські брехні. Хоча таке, звісно ж, не забороняє Штатам відмовитися від застосування принципу ґрунту при наданні свого громадянства.

і не розумію, де закінчується моя душа, де починається небо...(с)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Народження дитини у нелегального іммігранта на території США не підпадає під дію законодавства США про громадянство, оскільки нелегальний іммігрант перебуває на території США незаконно. Юридично його присутність на території США не зафіксована. Таким чином, він підлягає депортації разом з дитиною з території США до країни, в якій він проживав раніше!

Взагалі. я визнаю тільки ПОЛІТИЧНУ ЕМІГРАЦІЮ, тобто вимушену еміграцію з країни народження і проживання у зв'язку з політичною діяльністю і загрозою тюремного ув'язнення чи смерті!

Всі інші причини поглинаються однією - бажанням жити краще за рахунок громадян, які духовно і економічно побудували свою країну!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!