Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Ой, знову помилились!», – Нью-Йорк Таймс спростувала інформацію про поставку ракет Україною в КНДР

Категорія:

Не можна купити ракетний двигун балістичної ракети на "чорному ринку", з-під поли. І про це треба пам'ятати!

Виявляється, велика "Нью-Йорк Таймс" помилилася, катастрофічно помилилася! Виявляється, те що дуже багато хто  навіть з українських політиків вважали серйозними звинуваченнями про постачання українських ракетних двигунів в Північну Корею - все це виявилося брехнею. І ще виявляється, що багато українців дуже легко ведуться на вкидання навіть абсурдної інформації, якщо вона вкидається через західні джерела. 

"Південмаш" дійсно виробляє ракетні двигуни РД-843 - до цивільних ракетоносіїв і продає їх цивілізованим країнам, приносячи тим самим велику вигоду Україні, і зберігаючи компетенції для виробництва двигунів. 

Але, зрозуміло, що в КБ "Південне" працюють не ідіоти, і вони не будуть ризикувати величезним ринком для своїх двигунів заради абсурдних контактів з обкладеною санкціями і спецслужбами всього світу Північною Кореєю. 

Для Росії та інших виробників українські двигуни - конкуренти на світовому ринку, і дискредитація "Південмашу" - вигідний бізнес-план.

У 2012-му році СБУ затримала агента північнокорейської розвідки в Україні, і він отримав тюремний термін, а не українські технології.

"Південмаш" з самого початку незалежності вже неодноразово звинувачувався і підозрювався в передачі ракетних технологій, та тільки жодного разу ці вкидання нічим не підтверджувалися. 

Роботу заводу постійно моніторять наші західні партнери, і саме завдяки контролю і прозорості своєї роботи "Південмаш" отримав офіційний доступ до європейського ринку.

Не можна купити ракетний двигун балістичної ракети на "чорному ринку", з-під поли. Передача ракетного двигуна - це не означає що передається якийсь диск з кресленнями. Це дуже складний технологічний процес - матеріалознавство, електронні системи, технології, температури, адже двигун - це серце ракети, основний вузол. І для установки і виробництва ракет необхідні інженери, наладники, конструктори, які повинні брати участь у ракетному проекті, цілі групи фахівців потрібні. 

Зрозуміло, якби хоч один українець був направлений в Північну Корею то про це було б давним давно відомо.

Якби Україна передала якимось країнам під санкціями стратегічні технології, то спецслужби США і ЄС опублікували б ці дані набагато раніше будь-яких газет.

Експерт, слова якого спотворила найбільша американська газета "Нью-Йорк Таймс", яка організував вкидання, вже приніс вибачення і спростував маніпуляції газети. 

Так, "Нью-Йорк Таймс" теж помиляється, і теж пише всяку нісенітницю іноді. І це повинно стати уроком, що жодних звинувачень з-за кордону не повинні змушувати українців відразу ж звинувачувати свою власну державу і своїх власних громадян без перевірки звинувачень, тим більше таких тяжких.

Скандал був багато в чому роздутий російськими ЗМІ і українськими ЗМІ, які пов'язані з РФ - справа в тому, що експерт спочатку говорив про те, що серед підозрюваних у продажу технологій Північній Кореї також і російські заводи.

 І ось щоб відвести підозри від куди більш ймовірного "російського сліду", в інформаційному полі з'явився акцент виключно про причетність України. Але тепер виявилося, сам експерт вже не вірить у причетність "Південмашу" - тому що цю версію просто нічим підтвердити. 

Сидів експерт, писав доповідь, подумав що треба б Україну вписати в список підозрюваних, а на якій підставі, а що він знає про ситуацію на "Південмаші" – виявилося, нічого, і аргументів немає ніяких. 

 

Наші інтереси: 

Цю історію треба поширити не менш широко, ніж було поширене антиукраїнське вкидання. Всі, хто був введений в оману і посприяв поширенню брехливої ​​інформації тепер повинні проявити відповідальність і з не меншим запалом поширити  спростування.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Запам’ятайте собі або запишіть: "Нью-Йорк Таймс" - фейковий лівацький ЗМІ.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Агентура Кремля діє постійно!

Цитата:
жодних звинувачень з-за кордону не повинні змушувати українців відразу ж звинувачувати свою власну державу і своїх власних громадян без перевірки звинувачень, тим більше таких тяжких.

Скандал був багато в чому роздутий російськими ЗМІ і українськими ЗМІ, які пов'язані з РФ

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

За такі публікації-дезинформації треба подавати до суду!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Запам’ятайте собі або запишіть: "Нью-Йорк Таймс" - фейковий лівацький ЗМІ.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!